El Departament de Drets Socials posarà en marxa el setembre el centre de dia Els Cirerers de Sant Joan Despí

El Departament i l'Ajuntament han signat un conveni perquè aquest equipament, que tindrà 30 places, entri en funcionament el proper mes de setembreEl conseller Campuzano ha visitat l'espai aquest divendres

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, ha visitat aquest divendres l'espai on s'ubica el centre de dia els Cirerers de Sant Joan Despí. El servei acollirà els primers usuaris el proper mes de setembre una vegada formalitzat pel Departament i l'Ajuntament del municipi un conveni de col·laboració.

Imagen del artículo El Departament de Drets Socials posarà en marxa el setembre el centre de dia Els Cirerers de Sant Joan Despí

Segons aquest acord, l'Ajuntament de Sant Joan Despí cedeix a la Generalitat de Catalunya un espai de 280,46 metres quadrats de la planta baixa del Centre per a gent gran Cirerers per tal que el Departament de Drets Socials assumeixi la titularitat del servei del centre de dia i la seva posada en marxa.

Així, el centre de dia Els Cirerers, que estarà gestionat per la cooperativa Suara a través d'un conveni de gestió delegada, forma part de l'equipament cívic per a persones grans del barri de Les Planes de Sant Joan Despí, on actualment es presten serveis de menjador, perruqueria i podologia així com altres activitats dirigides a la gent gran.

El centre de dia que es posa en marxa el proper setembre s'adreça a persones en situació de dependència, en diferents graus, i ofereix servei d'acolliment diürn que complementa l'atenció pròpia que ja fa l'entorn familiar, amb l'objectiu d'afavorir el manteniment de l'autonomia personal i social i a la vegada proporcionar suport a les famílies en la seva atenció. El centre té capacitat per a 30 persones.

Suara és una cooperativa d'iniciativa social, amb seu a Barcelona, sense ànim de lucre amb 40 anys d'experiència en el sector de l'atenció a les persones, en tot el seu cicle vital.

Imagen del artículo El Departament de Drets Socials posarà en marxa el setembre el centre de dia Els Cirerers de Sant Joan Despí

A la visita d'avui divendres, el conseller ha estat acompanyat per la directora general de Provisió de Serveis, Maria Rosa Pons i Vilarasau, l'alcaldessa de Sant Joan Despí, Belen Garcia Criado, així com altres representants municipals, i responsables de la cooperativa Suara.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
352804 {"title":"El Departament de Drets Socials posarà en marxa el setembre el centre de dia Els Cirerers de Sant Joan Despí","published_date":"2024-07-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/26\/10\/44\/320a36b1-8591-4ef0-942a-5b64f2bb6398.jpeg","id":"352804"} catalunya Carles Campuzano Canadés,Drets Socials https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-26/352804-departament-drets-socials-posara-marxa-setembre-centre-dia-cirerers-sant-joan-despi https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.