Drets Socials anuncia subvencions per a entitats socials a càrrec dels fons provinents d'herències intestades

Imagen del artículo Drets Socials anuncia subvencions per a entitats socials a càrrec dels fons provinents d'herències intestades

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El període de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 24 de juliol a les 15.00 h

El Departament de Drets Socials ha anunciat que obre la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per a entitats de serveis socials destinades a actuacions d'inversió per a adequació a la normativa vigent per a la concertació d'aquests serveis, a càrrec dels fons provinents d'herències intestades a favor de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2024.

Aquesta convocatòria s'adreça a entitats de serveis socials que duguin a terme actuacions d'inversió per a l'adequació a la normativa vigent en matèria de concertació d'aquests serveis, a càrrec dels fons provinents d'herències intestades a favor de la Generalitat de Catalunya.

Així doncs, va dirigida a les entitats jurídiques privades sense ànim de lucre que gestionin serveis socials especialitzats, en els àmbits d'atenció a la gent gran amb dependència o risc social; persones amb discapacitat; persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental, drogodependències o altres addiccions, persones afectades pel VIH-sida, i que formin part de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública.

Les entitats interessades hauran d'adjuntar als formularis de sol·licitud la següent documentació:

  1. Projecte de l'activitat
  2. Pressupost complet i detallat de cada activitat sol·licitada en el qual figurin totes les despeses i els ingressos previstos

A més, s'haurà d'afegir documentació específica depenent de la rehabilitació respecte a la normativa vigent; si és per renovació d'equipament, maquinària o mobiliari; o si l'establiment social on s'executaran les obres són de lloguer o cessió d'ús.

La quantia màxima que pot atorgar el Departament de Drets socials és d'un import màxim de 72.000 € per projecte. El cost del projecte no podrà ser superior a 90.000 € i no pot ser inferior a 15.000 €.

Tot i això, es podrà subvencionar fins a un import màxim del 80% del cost del projecte, d'acord amb el pressupost acceptat. La resta del cost del projecte subvencionat va a càrrec de l'entitat beneficiària, amb fons propis o amb càrrec a altres fons de finançament.

Les persones interessades han de presentar les sol·licituds a l'apartat Tràmits de la web de la Generalitat de Catalunya fins a les 15.00 hores del 24 de juliol de 2024.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
321182 {"title":"Drets Socials anuncia subvencions per a entitats socials a càrrec dels fons provinents d'herències intestades","published_date":"2024-07-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/12\/15\/15\/375aba0d-e566-48bf-ae88-7592cc2c689f.jpg","id":"321182"} catalunya Carles Campuzano Canadés,Drets Socials https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-12/321182-drets-socials-anuncia-subvencions-entitats-socials-carrec-fons-provinents-herencies-intestades https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.