Entra en funcionament l'ampliació del CAP Rocafonda-Palau de Mataró

Imagen del artículo Entra en funcionament l'ampliació del CAP Rocafonda-Palau de Mataró

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Les obres han permès ampliar les instal·lacions en 800 metres quadrats i guanyar 14 noves consultes

Aquest mes de juliol han entrat en funcionament les noves consultes i els nous espais del CAP Rocafonda-Palau, a la ronda Pintor Rafael Estrany de Mataró. Les obres d'ampliació, iniciades el mes de juny del 2023, han permès guanyar 800 metres quadrats i el centre ha passat de tenir 17 consultes a tenir-ne 28, i una nova aula d'educació sanitària polivalent.

L'ampliació s'ha dut a terme en un solar adjacent a l'edifici antic, de tal manera que l'activitat assistencial del CAP s'ha pogut mantenir durant tot l'any que han durat les obres amb normalitat. El terreny ha estat cedit per l'Ajuntament de Mataró.

El CAP Rocafonda-Palau és un centre gestionat per l'Institut Català de la Salut. Atén la població adulta i pediàtrica dels barris de Rocafonda, El Palau-Escorxador i Can Quirze. L'equip humà (amb professionals de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia, treball social i atenció al ciutadà) s'ha reforçat els darrers mesos amb la incorporació de nous rols com són el referent de benestar emocional i els professionals de nutrició, fisioteràpia i higiene dental.

Les obres d'ampliació han suposat una inversió total de 2,05 M€, finançats pel Servei Català de la Salut amb Fons Europeus REACT.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
318646 {"title":"Entra en funcionament l'ampliació del CAP Rocafonda-Palau de Mataró","published_date":"2024-07-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/11\/13\/44\/8459b27a-5e2f-4691-8875-3a55f00f980a.jpeg","id":"318646"} catalunya Manel Balcells Díaz,Salut https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-11/318646-entra-funcionament-ampliacio-cap-rocafonda-palau-mataro https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.