Una vintena de pimes catalanes accedeixen a oportunitats públiques internacionals en el marc d'un projecte europeu liderat per ACCIÓ

Imagen del artículo Una vintena de pimes catalanes accedeixen a oportunitats públiques internacionals en el marc d'un projecte europeu liderat per ACCIÓ

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Una vintena de pimes catalanes han accedit a projectes públics internacionals en el marc d'un projecte europeu que ha liderat ACCIÓ -l'agència per la competitivitat del Departament d'Empresa i Treball- al llarg dels darrers tres anys. A la finalització de la iniciativa, anomenada 'Goose', les empreses catalanes que hi han participat han assolit contractes per valor de més de 100.000 euros en conjunt, xifra que es preveu que augmenti al llarg dels propers dos anys, més enllà de la finalització del projecte.

Aquestes pimes catalanes aporten solucions i tecnologia en àmbits com les smart cities, la salut i l'economia verda (green economy). S'espera que la xifra de negoci augmenti al llarg dels propers dos anys, més enllà de la finalització del projecte. D'altra banda, més de vint empreses catalanes han participat en les missions empresarials a Colòmbia, Sèrbia, Noruega i el Japó organitzades en el marc de 'Goose', entre un total de 73 companyies europees.

Pel que fa als resultats globals de la iniciativa, que es va llançar l'any 2021, ha mobilitzat en total més de 500 empreses i entitats europees, com ara clústers i altres associacions empresarials. A més, s'han desenvolupat diferents eines per afavorir la participació de pimes en licitacions públiques internacionals, incloent-hi documentació especialitzada, vídeos, podcasts, webinars i una plataforma de seguiment de licitacions amb prop d'un miler d'alertes. Així mateix, el projecte ha aportat una sèrie de recomanacions a la Comissió Europea de cara a la implementació dels tractats de lliure comerç on s'hi inclouen capítols de licitacions publiques. Els principals informes, eines i materials del projecte estaran disponible fins al maig de 2025 al web de la iniciativa.

El projecte 'Goose' ha comptat amb un pressupost de gairebé mig milió d'euros, cofinançat per la Unió Europea en el marc del programa COSME. A banda d'ACCIÓ, que ha coordinat el consorci, també hi ha participat la Cambra de Comerç i Indústria d'Estònia (ECCI), Flanders Investment & Trade (FIT) i l'Associació d'Empresaris de Croàcia (CEA).

Ficheros adjuntos

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
329076 {"title":"Una vintena de pimes catalanes accedeixen a oportunitats públiques internacionals en el marc d'un projecte europeu liderat per ACCIÓ","published_date":"2024-07-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/www.accio.gencat.cat\/web\/.content\/actualitat\/imatges\/2024\/ACCIO-Goose.jpg_1393304460.jpg","id":"329076"} catalunya Agència per la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-09/329076-vintena-pimes-catalanes-accedeixen-oportunitats-publiques-internacionals-marc-projecte-europeu-liderat-accio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.