El ritme endimoniat de Flashy Ice Cream i Lildami envaeix el Jardí de Palau Robert

Imagen del artículo El ritme endimoniat de Flashy Ice Cream i Lildami envaeix el Jardí de Palau Robert

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La setmana passada vam viure el primer episodi del Clotilde Fest 24, la sisena edició d'aquest festival singular organitzat per Palau Robert amb la col·laboració de Carnet Jove - Agència catalana de la Joventut, que ja ha trobat el seu lloc en el circuit musical d'estiu: música jove, vibrant, cançons en català, bon ambient en ple centre de la capital catalana i de franc. Què més es pot demanar?

El dia 10, a les 20:30h, sempre amb el patrocini de Damm i a proposta de l'emissora Els40, ens visiten els grups Flashy Ice Cream i Lildami. Que segueixi la festa!

Flashy Ice cream

Amb quatre treballs exitosos a la seva esquena, incloent-hi èxits recents com 'Quan em tornes a mirar' i 'Millor del que pensava', produïts magistralment per The Tyets, els Flashy estan ara al punt culminant d'una nova etapa. Després de passar mesos a Argentina, col·laborant amb productors i artistes locals, el grup de Sabadell està a punt de llançar el seu nou àlbum 'Sempre Joves', que es desplegarà en quatre volums (un per trimestre) al llarg del 2024. Aquesta obra promet ser la millor de la seva història!

El primer volum del disc, a més del sorprenent i aclamat 'Cada Tren', que ja ressona en totes les ones de les ràdios comercials, també comptarà amb 3 hits més com: 'Entremaliada', un vibrant reggaeton on Flashy canta al costat de l'altre duo de moda Dani6ix i IZZKID. Una segona col·laboració que arriba des de terres argentines amb 'Tiki Taka', i per completar aquesta experiència única, 'A qui trucaries?' un sorprenent "corrido" mexicà que segur us captivarà a l'instant.

Aquest és només el començament de l'extraordinària odissea musical dels Flashy al 2024, prepareu-vos perquè encara queden tres parts més. La nova era dels Flashy Ice Cream està aquí, i amb 'Sempre Joves', prometen portar-vos a un viatge musical inoblidable.

Lildami

Amb missatges allunyats de les drogues i el sexisme, i amb una llarga i intensa trajectòria, Lildami és el principal precursor de la música urbana cantada en català. És l'únic artista de l'escena que ha guanyat el Premi Cerverí a Millor lletra i dues vegades consecutives el Premi Enderrock a Millor artista de hip-hop i músiques urbanes. Amb una carrera extremadament prolífica, l'any 2023 va presentar el seu cinquè àlbum, DUMMY, que conté cançons com la popular "Supermercat" que ja s'ha convertit en un himne.

El terrassenc ha estat capaç de compaginar la seva faceta artística, amb centenars de concerts realitzats els últims anys, amb la d'organitzador del primer festival internacional de música urbana a Catalunya, el Maleducats, i la de jurat de les dues primeres edicions del tan popular talent show de TV3, "Eufòria".


Hi ha tres maneres d'aconseguir entrades per als concerts del Clotilde Fest: mitjançant el carnet jove i el web Connecta't; a través de les pròpies emissores, seguint la seva programació i indicacions, i a través del canal instagram del Palau Robert, que també sorteja dues entrades dobles de cada concert. En total, a prop de 1.000 entrades a disposició cada setmana. No us quedeu sense!

Clotilde Fest seguirà la setmana següent, el dia 17 de juliol i a la mateixa hora, quan prendran el relleu Sexenni, Pelat i Pelut i la DJ Bulma Beat, tots ells a proposta d'Europa FM. Clouran el festival el dia 24, de la mà de Flaixbac, els grups Coco i Figa Flawas.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
310855 {"title":"El ritme endimoniat de Flashy Ice Cream i Lildami envaeix el Jardí de Palau Robert","published_date":"2024-07-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/08\/11\/05\/c3bf301f-6739-49cb-8d4b-717de535c232.jpg","id":"310855"} catalunya Eva Pomares,Palau Robert https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-08/310855-ritme-endimoniat-flashy-ice-cream-lildami-envaeix-jardi-palau-robert https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.