El Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya explora a través del llenguatge fotogràfic el món dels drets que li pertanyen

'CNIAC Fotovoz' és un projecte de fotografia participativa que reflexiona sobre els drets de la infància i adolescència.Aquest dissabte 6 de juliol s'inaugura al Hub Social de Barcelona una exposició de 40 fotografies i textos que recull els resultats del procés de treball.

La Direcció General de la Infància i Adolescència de Catalunya (DGAIA) ha impulsat 'CNIAC Fotovoz', un projecte de fotografia participativa, comissionat pel fotògraf Francesco Caiazza, amb l'objectiu que el Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC), l'òrgan col·legiat consultiu i de participació infantil i adolescent de la Generalitat de Catalunya, s'expressi creativament i visualment sobre els drets que els corresponen.

Imagen del artículo El Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya explora a través del llenguatge fotogràfic el món dels drets que li pertanyen

A través d'una producció fotogràfica i d'un procés de debat i de treball conjunt coordinat per Caiazza, els joves d'entre 8 i 17 anys membres del CNIAC han definit els drets de la infància i l'adolescència des del seu punt de vista. 'Hi ha drets encara no garantits? Hi ha drets més importants que altres? Quina és la missió del CNIAC?', aquestes i altres preguntes han generat un espai de pensament i d'expressió artística i conceptual que s'ha materialitzat en 40 imatges i textos, fets pels infants i adolescents, que donen forma a una exposició fotogràfica del projecte que s'inaugura aquest dissabte 6 de juliol a les 16h al Hub Social (Girona, 34, Barcelona).

Les imatges, entre altres, parlen del dret a la igualtat, a la pau, a la diversitat o a viure en un planeta sa, visibilitzen drets que encara no estan garantits i reflexionen sobre el rol del CNIAC, l'òrgan que representa els interessos i els punts de vista dels infants i adolescents a Catalunya. També reflecteixen els desitjos, les preocupacions i la visió que tenen els joves del món actual i són una mostra del poder de l'art com a mitjà per promoure la inclusió, la introspecció i la participació col·lectiva.

Imagen del artículo El Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya explora a través del llenguatge fotogràfic el món dels drets que li pertanyen


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
306239 {"title":"El Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya explora a través del llenguatge fotogràfic el món dels drets que li pertanyen","published_date":"2024-07-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/03\/17\/30\/735340c9-6234-4280-9344-5cc137f331a8.jpg","id":"306239"} catalunya Carles Campuzano Canadés,Drets Socials https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-05/306239-consell-nacional-infants-adolescents-catalunya-explora-traves-llenguatge-fotografic-mon-drets-li-pertanyen https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.