Territori obre la convocatòria per accedir a 19 habitatges de lloguer amb protecció oficial a Constantí, comprats a la Sareb

Per accedir-hi cal estar inscrit al Registre de Sol·licitants d'Habitatges amb Protecció OficialHi ha 10 habitatges reservats per a joves fins a 35 anys

Imagen del artículo Territori obre la convocatòria per accedir a 19 habitatges de lloguer amb protecció oficial a Constantí, comprats a la Sareb

El Departament de Territori, a través de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, ha obert avui la convocatòria per accedir a 19 habitatges de lloguer amb protecció oficial a Constantí. Els habitatges formen part del paquet de més de 450 pisos que el Govern ha adquirit a grans tenidors, en aquest cas a la Sareb, en diferents municipis de Catalunya per a destinar-los a lloguer assequible. Per accedir a aquests habitatges és imprescindible estar inscrit al Registre de Sol·licitants d'Habitatges amb Protecció Oficial (RSHPO), prèviament a la publicació de les bases d'adjudicació.

Els pisos estan situats al carrer Jaume I, 18-21, i formen part d'una promoció construïda l'any 2009 de 74 habitatges distribuïts en 3 edificis de planta baixa, planta soterrani i tres plantes pis on ja hi ha famílies residint-hi. L'INCASÒL va adquirir a la Sareb 19 habitatges, 22 places d'aparcament, 22 trasters i un local, per un import d'1,2 MEUR. Els pisos tenen una superfície d'entre 80 i 90 m2 i n'hi ha 12 de 3 dormitoris i 7 de 4 dormitoris. Tots els habitatges tenen una plaça d'aparcament i un traster vinculats i el preu del lloguer oscil·la entre els 362 i els 420 euros mensuals, segons les dimensions de l'habitatge.

Per accedir als habitatges, a més d'estar inscrit al Registre de Sol·licitants, cal estar empadronat al municipi de Constantí amb 3 anys d'antiguitat. En el cas que no hi hagi prou demanda hi podran accedir persones amb menys de 3 anys d'empadronament. També cal complir amb els requisits econòmics que són: tenir uns ingressos superiors a 18.000 euros anuals i màxim de 4 vegades l'IPREM ( 42.681,55 euros 1 membre, 44.001,60 euros 2 membres; 45.894,14 euros 3 membres i 47.423,94 euros x 4 membres o més). Els pisos de 3 habitacions es destinaran a unitats familiars d'un màxim de6 persones iels de 4 dormitoris, a unitats familiars de 8 persones màxim i 3 mínim.

Així mateix, la convocatòria preveu la reserva 2 d'aquests habitatges per atendre casos amb resolució favorable de la Mesa d'Emergències i 10 habitatges s'han reservat per a joves amb 35 anys o menys, amb els mateixos criteris d'empadronament. La selecció es farà per sorteig entre totes les persones que complexin els requisits.

Fins ara, l'INCASÒL ha adquirit més de 450 habitatges a grans tenidors per un import total de més de 58 MEUR. Els habitatges es troben als municipis de Barcelona, Constantí, Camprodon, Pobla de Segur, Reus, Salt, Valls (2 promocions), Vilanova i la Geltrú, Manresa, Sabadell i Granollers.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
239382 {"title":"Territori obre la convocatòria per accedir a 19 habitatges de lloguer amb protecció oficial a Constantí, comprats a la Sareb","published_date":"2024-06-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/06\/03\/13\/23\/bc2c2ac2-992d-49c2-8054-fe0fca47179a.jpg","id":"239382"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-06-03/239382-territori-obre-convocatoria-accedir-19-habitatges-lloguer-proteccio-oficial-constanti-comprats-sareb https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.