Consum recorda que les persones afectades per l'avaria derivada d'un incendi a Lleida poden reclamar pel temps sense telèfon i internet

Imagen del artículo Consum recorda que les persones afectades per l'avaria derivada d'un incendi a Lleida poden reclamar pel temps sense telèfon i internet

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. L'incendi en unes instal·lacions de la xarxa de fibra òptica que connecta Lleida i les Garrigues ha afectat el servei de telèfon fix, mòbil i connexió a internet a diversos municipis de la demarcació
  2. Davant l'avaria derivada d'un acte vandàlic en unes instal·lacions de la xarxa de fibra òptica que connecta Lleida i les Garrigues, l'Agència Catalana del Consum, del Departament d'Empresa i Treball, recorda que les persones afectades poden reclamar a la seva companyia de telefonia que els compensi en la propera factura pel temps sense servei. L'incendi ha afectat el servei de telèfon fix, mòbil i connexió a internet a diversos municipis de la demarcació.

    Si escau, les persones sense servei també poden sol·licitar una compensació pels possibles perjudicis que els hagi provocat aquesta situació, sempre que puguin justificar-ho.

    L'Agència Catalana del Consum està en contacte amb Telefónica, empresa propietària de les instal·lacions afectades, per tal de garantir que posa tots els mitjans necessaris per informar, assessorar i atendre la clientela.

    Com reclamar

    En primer lloc, els consumidors han de presentar una reclamació a la companyia de telefonia, especificant tant com sigui possible la seva petició. Cal que ho facin per qualsevol canal que permeti conservar-ne un justificant i hi adjuntin tota la documentació i els justificants pertinents.

    Si disposen d'un establiment proper, poden adreçar-s'hi per omplir els fulls oficials de reclamació; del contrari, un cop se'ls restableixi el servei, poden reclamar per telèfon, trucant al servei d'atenció al client i sol·licitant un número d'incidència, o bé per internet, si la companyia de telecomunicacions disposa d'un formulari web per adreçar-hi reclamacions.

    L'empresa té fins a un mes per atendre la reclamació. Si no ho fa o la resposta no és satisfactòria, els consumidors poden adreçar-se a l'organisme de consum del seu ajuntament o consell comarcal, o bé a l'Agència Catalana del Consum per mitjà del web consum.gencat.cat.

    En aquest cas, les persones autònomes i les microempreses també poden recórrer als organismes públics de consum per tramitar la seva reclamació, ja que l'avaria afecta el funcionament d'un servei bàsic i de tracte continuat.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16310 {"title":"Consum recorda que les persones afectades per l'avaria derivada d'un incendi a Lleida poden reclamar pel temps sense telèfon i internet","published_date":"2024-04-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/18\/16\/17\/8be0e321-d9ee-4711-86d1-3b4b3edfe296.jpg","id":"16310"} catalunya Agència Catalana del Consum,Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-18/16310-consum-recorda-persones-afectades-avaria-derivada-incendi-lleida-poden-reclamar-pel-temps-sense-telefon-internet https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.