Cos superior d'inspectors tributaris: aprovació del pla docent del curs selectiu i convocatòria de persones aspirants

09/04/2024

S'ha publicat a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya (ATC), a l'apartat corresponent a la convocatòria ATC02, i al Tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya, la Resolució, de 3 d'abril de 2024, de la presidenta de l'ATC, per la qual s'aprova el pla docent del curs selectiu i es convoquen les persones aspirants al seu inici, corresponent a la convocatòria del procés de selecció per proveir 20 places del cos superior d'inspectors tributaris de la Generalitat de Catalunya (grup A, subgrup A1) (núm. de registre de la convocatòria ATC02).

Aquesta Resolució inclou la convocatòria de les persones aspirants proposades pel Tribunal Qualificador, mitjançant l'Acord adoptat en la sessió de 5 de març de 2024, a l'inici del curs selectiu, d'acord amb les dades següents:

  • Data: 15 d'abril de 2024
  • Hora: 9.30 h
  • Lloc: Seu central de l'Agència Tributària de Catalunya (Edifici T)
  • Adreça: passeig de la Zona Franca, 46, 08038 Barcelona

També incorpora el pla docent, el qual estableix el contingut, la durada i els criteris de valoració continuada de l'aprofitament del curs, i n'annexa l'horari previst. D'acord amb el pla docent, el curs selectiu té una durada de 180 hores i es durà a terme del 15 d'abril al 16 de maig de 2024, de dilluns a divendres.

Així mateix, s'ha publicat una Nota informativa sobre aspectes organitzatius del curs, entre els quals:

  • Desenvolupament de les sessions presencials i virtuals, i utilització d'ordinadors portàtils.
  • Plataforma en línia Aula tributària: documentació de suport a les sessions i sistema habitual de comunicació entre el personal docent i les persones aspirants.
  • Control d'assistència de les persones aspirants.

Les persones aspirants poden fer arribar les seves consultes a l'adreça selecciocossostributaris@atc.cat.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16101 {"title":"Cos superior d'inspectors tributaris: aprovació del pla docent del curs selectiu i convocatòria de persones aspirants","published_date":"2024-04-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16101"} catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-09/16101-cos-superior-inspectors-tributaris-aprovacio-pla-docent-curs-selectiu-convocatoria-persones-aspirants https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.