La consellera d'Educació visita el nou edifici de l'Institut de Gurb

El centre estrena noves instal·lacions, que acull un total de 363 alumnes entre 1r i 4t d'ESO

Imagen del artículo La consellera d'Educació visita el nou edifici de l'Institut de Gurb


La consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, ha visitat aquest matí l'Institut de Gurb, que des d'aquesta setmana disposa d'un nou edifici. Ho han fet acompanyada de l'alcalde del municipi, Josep Casassas, i la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona.


Les obres de construcció de l'Institut de Gurb han tingut una inversió de 5,4 milions d'euros. El nou edifici té una superfície de gairebé 3.000 m² construïts, i el conformen

3 edificacions diferenciades. En el primer dels edificis, de planta baixa i una planta pis, hi ha les aules de docència i els espais de caràcter administratiu. En el segon i tercer edificis hi ha la biblioteca, el menjador-cuina, el gimnàs, els vestidors, així com un espai per acollir l'AMPA. Arquitectònicament, la façana principal està format per un full d'obra vista a la cara exterior, i amb ventilació natural.


L'Institut de Gurb és un centre de 3 línies i 363 alumnes entre 1r i 4t d'ESO, que va iniciar la seva activitat el curs 2010-2011 amb dues línies de 1r d'ESO en mòduls prefabricats. La construcció del nou centre posa punt i final a una llarga reivindicació de la comunitat educativa.


A nivell pedagògic, el centre forma part del programa SENSEI de mentoria als docents novells, i participa en diversos programes d'innovació com el Projecte de Qualitat i Millora Contínua, el Laboratori de Transformació Educativa i el Projecte Experimental "Faig".



5 d'abril de 2024

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16067 {"title":"La consellera d'Educació visita el nou edifici de l'Institut de Gurb","published_date":"2024-04-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/05\/13\/45\/90147846-ab50-4797-903b-674b4bb701a5.jpeg","id":"16067"} catalunya Anna Simó i Castelló,Educació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-05/16067-consellera-educacio-visita-nou-edifici-institut-gurb https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.