Comencen les obres d'apedaçat i millora superficial del ferm a la carretera C-63 entre Anglès i la Cellera de Ter

El Departament de Territori ha iniciat els treballs, que compten amb un pressupost de 165.000 €.L'obra té un termini d'execució de 2 setmanes.

Imagen del artículo Comencen les obres d'apedaçat i millora superficial del ferm a la carretera C-63 entre Anglès i la Cellera de Ter

El Departament de Territori ha iniciat els treballs de manteniment i reparació de la carretera C-63. Aquests treballs es realitzaran entre el quilòmetre 39+700 i el 40+900, corresponents al tram de carretera comprés entre Anglès i la Cellera de Ter (incloses les dues rotondes).

En concret, les obres consistiran en la reparació de les zones en què el ferm està malmès i en la retirada i reposició d'una nova capa de mescla bituminosa en calent. Posteriorment, es reposarà la senyalització horitzontal dels trams de via afectats.

La circulació del trànsit a la via quedarà afectada per talls intermitents del carril en el qual s'estiguin realitzant les reparacions del ferm, en horari diürn de 8 del matí a 7 de la tarda.

Les obres tenen previst una durada de 2 setmanes.


3 d'abril del 2024

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16028 {"title":"Comencen les obres d'apedaçat i millora superficial del ferm a la carretera C-63 entre Anglès i la Cellera de Ter","published_date":"2024-04-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/03\/15\/01\/0fbc65c9-e812-45b4-95f1-51a72f8a229b.jpg","id":"16028"} catalunya Delegació a Girona,Laia Cañigueral i Olivé https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-03/16028-comencen-obres-apedacat-millora-superficial-ferm-carretera-c-63-angles-cellera-ter https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.