Publicat el Baròmetre de les Activitats Firals de Catalunya per al 2023

Imagen del artículo Publicat el Baròmetre de les Activitats Firals de Catalunya per al 2023

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La Direcció General de Comerç acaba de publicar la primera edició del Baròmetre de les Activitats Firals de Catalunya per al 2023. Aquesta eina neix amb l'objectiu que la informació recollida d'organitzadors firals sigui d'utilitat al propi sector i permeti al conjunt de la societat conèixer la realitat de les fires de Catalunya.

El Baròmetre de les Activitats Firals de Catalunya analitza la informació proporcionada per un total de 336 activitats firals, tant fires com fires mercat, integrades tant per entitats del sector públic com del sector privat. Aquesta mostra, corresponent sempre a activitats integrades en el Registre d'Activitats Firals de la Direcció General de Comerç, suposa una mostra del 82,5% del total de l'univers possible (407 activitats firals).

Aquest treball analitza els principals indicadors d'índole socioeconòmica de les fires i de les fires-mercat (visitants, expositors, superfície, pressupost i demés), però també posa molt d'èmfasi a copsar la realitat del sector firal en aspectes de tant actualitat com la igualtat de gènere dins del sector, el nombre d'activitats firals que realitzen accions alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

De cara a 2024, la Direcció General de Comerç apostar per donar continuïtat al Baròmetre, incorporant les aportacions realitzades pel propi sector. Així, el gener de 2024 es van començar a recopilar les dades per a la propera edició.

Podeu descarregar-vos el baròmetre de 2023 clicant AQUÍ

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16297 {"title":"Publicat el Baròmetre de les Activitats Firals de Catalunya per al 2023","published_date":"2024-04-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/ccam.gencat.cat\/web\/.content\/02_actualitat\/noticies\/comerc\/2024\/fotos_comerc_2024\/Barometre_Fires_imatge.jpg_1986027767.jpg","id":"16297"} catalunya Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-02/16297-publicat-barometre-activitats-firals-catalunya-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.