El conseller Campuzano visita el Centre Alois per a persones amb Alzheimer a Cornellà de Llobregat

El titular de Drets Socials també ha mantingut una reunió amb el Consell Comarcal

Imagen del artículo El conseller Campuzano visita el Centre Alois per a persones amb Alzheimer a Cornellà de Llobregat

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, ha visitat aquest dimarts a la tarda el Centre Alois de Cornellà de Llobregat. En el transcurs de la visita, ha vist de prop les instal·lacions d'aquest espai especialitzat en l'atenció a persones amb malaltia d'Alzheimer i altres demències des de la fase inicial, així com l'Aula de Memòria que hi ha annexa.

El centre està impulsat per l'AFA, l'Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres demències del Baix Llobregat, una entitat sense ànim de lucre que disposa d'altres centres i serveis a la comarca. Treballa per millorar la qualitat de vida dels malalts i de les seves famílies oferint tallers i atenció professionalitzada, activitats de conscienciació i difusió i tasques de representació. L'AFA també disposa dels espais Fem Memòria per a persones grans que comencen a tenir algun problema de memòria o es troben en les primeres fases d'alguna malaltia.

Imagen del artículo El conseller Campuzano visita el Centre Alois per a persones amb Alzheimer a Cornellà de Llobregat

Posteriorment, el conseller de Drets Socials s'ha desplaçat fins a Sant Feliu de Llobregat on ha mantingut una reunió de treball amb el representants del Consell Comarcal del Baix Llobregat, on han abordat qüestions relacionades amb la infància i els serveis socials.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15949 {"title":"El conseller Campuzano visita el Centre Alois per a persones amb Alzheimer a Cornellà de Llobregat","published_date":"2024-03-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/79987-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"15949"} catalunya Carles Campuzano Canadés,Drets Socials https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-26/15949-conseller-campuzano-visita-centre-alois-persones-alzheimer-cornella-llobregat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.