S'obre el període d'informació pública del projecte de Decret regulador del registre d'organitzacions de persones consumidores de Catalunya, fins al 12 de febrer

El 22 de gener es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) l'Edicte pel qual se sotmet a informació pública el projecte de Decret regulador del Registre d'organitzacions de persones consumidores de Catalunya i la condició d'organització més representativa.

L'expedient de l'Avantprojecte de Llei es pot examinar, en hores d'oficina, a la seu de l'Agència Catalana del Consum a Barcelona (Carrer del Foc, 57, 08038 Barcelona), i als Serveis Territorials de l'Agència a Girona (Plaça de Pompeu Fabra, 1, 17002 Girona), a Lleida (Avinguda del Segre, 7, 25007 Lleida), a Tarragona (Carrer de Pompeu Fabra, 1, 43004 Tarragona), i a les Terres de l'Ebre (Plaça Gerard Vergés, 1, 43500 Tortosa).

També es pot consultar en aquest enllaç per tal de formular, si s'escau, les al·legacions o observacions que es considerin adients.

Les al·legacions i observacions es poden adreçar telemàticament, fins al 12 de febrer de 2024 a l'adreça electrònica normativa.acc@gencat.cat tot fent constar a l'assumpte: Al·legacions projecte de Decret regulador del Registre d'organitzacions de persones consumidores de Catalunya i la condició d'organització més representativa.

 

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16669 {"title":"S'obre el període d'informació pública del projecte de Decret regulador del registre d'organitzacions de persones consumidores de Catalunya, fins al 12 de febrer","published_date":"2024-01-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16669"} catalunya Agència Catalana del Consum https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-22/16669-obre-periode-informacio-publica-projecte-decret-regulador-registre-organitzacions-persones-consumidores-catalunya-fins-12-febrer https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.