Els Mossos d'Esquadra detenen quatre homes a Terrassa relacionats amb un crim comès a Tàrrega

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen quatre homes a Terrassa relacionats amb un crim comès a Tàrrega

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Ponent van obrir una investigació el passat 16 de desembre arran la mort violenta d'un home al seu domicili de Tàrrega.

Ahir es va detenir quatre homes, a Terrassa, per la seva presumpta relació amb aquest crim.

Els detinguts passaran demà a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.


Oficina de Comunicació

Barcelona, 18 de gener de 2024

https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14850 catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-18/14850-mossos-esquadra-detenen-quatre-homes-terrassa-relacionats-crim-comes-tarrega https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.