S'obre una nova convocatòria INVESTIGO que permetrà contractar joves de fins a 30 anys per a activitats de recerca i innovació

Aquesta serà la tercera convocatòria del programa, que amb un pressupost global de 53,7 milions d'euros ja ha concedit 788 ajuts a 111 entitats i empreses del sistema català de coneixementEls ajuts atorgats pel Departament de Recerca i Universitats estan finançats amb fons Next Generation

Imagen del artículo S'obre una nova convocatòria INVESTIGO que permetrà contractar joves de fins a 30 anys per a activitats de recerca i innovació


El Departament de Recerca i Universitats obrirà el pròxim dia 15 de gener la tercera convocatòria del programa INVESTIGO, destinada a contractar persones de menys de 30 anys per a activitats de recerca i innovació. Amb un pressupost de 2.355.145 euros, aquesta serà la tercera convocatòria del programa que, en total, haurà suposat una inversió de 53.789.852 euros per al sistema català de coneixement. La primera convocatòria, l'any 2022, va tenir un pressupost de 23.672.878 euros; i la segona, el 2023, de 27.761.829 euros. Fins al moment, 111 entitats i empreses catalanes s'han beneficiat del programa, que ha suposat 788 contractes a persones joves (31 entitats i 363 contractes l'any 2022, i 80 entitats i 425 contractes el 2023).

Els ajuts INVESTIGO tenen com a objectiu finançar els costos laborals i salarials de persones de menys de 30 anys que estiguin desocupades, i inscrites com a demandants d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, i que no hagin desenvolupat cap tipus d'activitat de recerca a la mateixa entitat, empresa o grup d'empreses en el termini dels 6 mesos immediatament anteriors. S'estableix un màxim de 3 contractes per entitat i l'ajut és de 33.108,92 euros per a cada incorporació de 12 mesos a temps complert.

Poden optar a la convocatòria organismes, centres i entitats amb seu a Catalunya, també els que ja han obtingut ajuts en altres convocatòries del programa. Concretament, poden presentar propostes els organismes públics de recerca, universitats públiques i privades, centres i institucions sanitàries públiques i privades vinculades al sistema nacional de salut, instituts de recerca biomèdica o sanitària, centres tecnològics d'àmbit estatal i centres de suport a la innovació tecnològica, centres públics i privats que tinguin com a activitat principal l'R+D+I, i empreses del sector públic o privat que estiguin invertint en la realització d'iniciatives de recerca i innovació.

Els ajuts es podran sol·licitar a partir del 15 de gener, i fins al 26 de gener, des del web de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

El programa INVESTIGO està finançat pels fons Next Generation en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14676 {"title":"S'obre una nova convocatòria INVESTIGO que permetrà contractar joves de fins a 30 anys per a activitats de recerca i innovació","published_date":"2024-01-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/04\/09\/17\/f78fd0f8-953b-4b15-b696-89092acb991a.jpg","id":"14676"} catalunya Joaquim Nadal Farreras,Recerca i Universitats https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-04/14676-obre-nova-convocatoria-investigo-permetra-contractar-joves-fins-30-anys-activitats-recerca-innovacio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.