Drets Socials destinarà 1,2 milions a la Fundació Ticsalut i Social en els propers 3 anys per avançar en el procés de transformació digital

Imagen del artículo Drets Socials destinarà 1,2 milions a la Fundació Ticsalut i Social en els propers 3 anys per avançar en el procés de transformació digital

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El Departament i l'organisme signen un conveni de col·laboració que inclou el control dels projectes que reben Fons Next Generation així com avançar en la integració social i sanitària

El Govern ha aprovat autoritzar Drets Socials a realitzar despeses amb càrrec a pressupostos d'exercicis futurs, per un import total d'1.230.771 euros per atendre les despeses derivades del conveni entre el Departament i la Fundació Ticsalut i Social. El conveni té per objectiu avançar en el procés de transformació digital que té en marxa el Departament per disposar de millors eines per atendre a la ciutadania, així com en la integració social i sanitària.

Segons l'acord aprovat avui, es destinaran 530.637 euros el 2024, 450.089 el 2025 i 225.045 el 2026, més enllà dels 25.000 del 2023 a desenvolupar projectes tecnològics així com avançar en la integració del sistema d'informació social i dels sistemes de l'àmbit sanitari.

Per una banda, el conveni signat entre el departament i la Fundació Ticsalut i Social encarrega a aquest ens el control tècnic de l'execució dels projectes tecnològics subvencionats a tercers amb fons Next Generation del Departament de Drets Socials. Es tracta de més de 80 projectes que contribuiran a construir un veritable sistema català de serveis socials amb tots els actors, públics i privats. La monitorització ha de permetre evitar duplicitats i generar sinergies i economies d'escala entre els diferents projectes.

Per altra banda, i conjuntament amb el Departament de Salut, el conveni també fixa l'encàrrec a la mateixa fundació de les tasques derivades dels processos d'interrelació i interoperabilitat entre els sistemes d'informació dels departaments de Salut i Drets Socials necessaris per al desplegament de la integració social i sanitària. Entre aquestes mesures hi ha, també, al direcció del desplegament dels sistemes d'informació d'intervenció social que ha de permetre crear un entorn integral de treball dels Serveis Socials i sanitaris bàsics arreu del territori, que requerirà d'un acompanyament als ens locals i entitats del tercer sector.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14671 {"title":"Drets Socials destinarà 1,2 milions a la Fundació Ticsalut i Social en els propers 3 anys per avançar en el procés de transformació digital","published_date":"2024-01-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/03\/13\/17\/beb3022d-e90d-4884-b08c-a7cf5559f21b.jpg","id":"14671"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-03/14671-drets-socials-destinara-1-2-milions-fundacio-ticsalut-social-propers-3-anys-avancar-proces-transformacio-digital https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.