El Govern destina 1,5 milions d'euros a la millora de la residència del Centre de Tecnificació Esportiva de Terres de l'Ebre

El Govern ha autoritzat el Consell Català de l'Esport a atorgar una subvenció a l'ajuntament d'Amposta, per valor de 1.500.000 euros, per fer front a a millores a la residència del Centre de Tecnificació Esportiva de Terres de l'Ebre.

La subvenció permetrà dur a terme la rehabilitació energètica i millora funcional de la residència per tal d'adequar-la a la normativa vigent.

L'equipament està integrat en la xarxa d'instal·lacions esportives que, sota el paraigua d'Esportcat, executa els programes de tecnificació i alt nivell del Govern en col·laboració amb les federacions esportives i altres autoritats competents en la matèria.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14530 {"title":"El Govern destina 1,5 milions d'euros a la millora de la residència del Centre de Tecnificació Esportiva de Terres de l'Ebre","published_date":"2023-12-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14530"} catalunya Albert Salvadó Fernández,Delegació a les Terres de l'Ebre https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-20/14530-govern-destina-1-5-milions-euros-millora-residencia-centre-tecnificacio-esportiva-terres-ebre https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.