La Delegació del Govern a la Catalunya Central publica una memòria del darrer any

Imagen del artículo La Delegació del Govern a la Catalunya Central publica una memòria del darrer any

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Aplega les actuacions més destacades fetes per la delegada i les direccions dels Serveis Territorials entre novembre de 2022 i novembre de 2023També s'hi destaquen les visites del president de la Generalitat i les accions del Govern que s'han presentat a la Catalunya Central


La Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central acaba de publicar una memòria d'activitats, que inclou les actuacions realitzades a partir de novembre de 2022, just amb la presa de possessió de la delegada Montse Barniol.

Juntament amb un resum de les activitats més destacades de cadascun dels Serveis Territorials a la Catalunya Central de tots els departaments, la publicació posa l'accent en diversos àmbits que han estat cabdals per a la vegueria de les comarques centrals en els darrers dotze mesos: l'establiment dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a la Catalunya Central i de la Coordinació Territorial del Departament de Drets Socials, la creació de la comarca del Lluçanès, l'adscripció al Solsonès dels municipis de Biosca i Torà, la preocupació pel greu episodi de sequera i la propera obertura de l'Oficina d'Atenció Ciutadana a la Fàbrica del Salt de Manresa.

La publicació, pensada i produïda des del mateix equip de la Delegació del Govern a la Catalunya Central, també recull actuacions de país que han tingut com a escenari la Catalunya Central, com ara la presentació del projecte Amiant per plaques, la declaració institucional del sisè aniversari de l'1 d'Octubre o la presentació de la campanya La meva piscina no discrimina.

Una de les 24 pàgines de la memòria està dedicada a les xifres de l'any. Entre altres, hi ha l'assistència a 217 actes o reunions amb entitats socials, empresarials o administracions locals, o les visites que la delegada ha fet al 70% de les alcaldesses de la Catalunya Central i, en total, a 60 municipis en 12 mesos.

Les darrers pàgines de la publicació recullen l'activitat comunicativa, com ara els comptes d'X (abans, Twitter) i Instagram, que aquest mateix mes de desembre han passat a ser @govcatcentral, i les diverses entrevistes que els mitjans de comunicació de la Catalunya Central han fet a la delegada.

D'aquesta memòria de novembre de 2022 a novembre de 2023 s'ha fet una tirada de 400 exemplars en paper i també està disponible en format PDF al web de la Delegació: https://delegacionscatalunya.gencat.cat/ca/delegacions/catalunya-central

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14496 {"title":"La Delegació del Govern a la Catalunya Central publica una memòria del darrer any","published_date":"2023-12-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/18\/14\/44\/fef7caab-3774-40c3-a8c9-3309d43f0748.jpeg","id":"14496"} catalunya Delegació a la Catalunya Central,Montserrat Barniol Carcasona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-18/14496-delegacio-govern-catalunya-central-publica-memoria-darrer-any https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.