La Drogueria Rovira rep el Premi Nacional de Comerç 2022

Imagen del artículo La Drogueria Rovira rep el Premi Nacional de Comerç 2022

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. Mariposa Negra Bar, de Barcelona, i Suela-Ràpid, de Mollerussa, han estat reconeguts com els comerços més innovador i més sostenible, respectivament
  2. Vic Comerç, premiada per la millor iniciativa col·lectiva per l'impuls de Vic Shopping Magazine (VSM)
  3. També s'ha atorgat un reconeixement pòstum a Joan Bayén (Juanito), propietari del bar Pinotxo de la Boqueria, i al Mercat del Llibre Dominical de Sant Antoni per la celebració del seu 85è aniversari
  4. Vint-i-vuit establiments, set dels quals superen el segle i mig d'història, reben els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris 2022

  5. La Drogueria Rovira ha rebut el Premi Nacional de Comerç 2022 dotat amb 6.000 euros. Amb aquest guardó el Govern, per mitjà del Consorci de Comerç Artesania i Moda del departament d'Empresa i Treball, reconeix la trajectòria d'aquest establiment barceloní i la seva vocació de servei, amb una implicació constant en les relacions entre comerços i entitats del barri.

    Aquest establiment va començar la seva activitat l'any 1910 i actualment és la quarta generació de la família qui està al capdavant del negoci. La Drogueria Rovira és un clar exemple d'establiment centenari que ha sabut vèncer el pas del temps preservant la seva identitat i convertint-se en un comerç de referència que aposta per l'assessorament especialitzat i la varietat i qualitat dels seus productes, incorporant-hi fins i tot marca pròpia fins completar un catàleg de més de 30.000 referències.

    Així mateix, el Govern també ha atorgat el Premi al Comerç més Innovador, dotat amb 2.000 euros. En aquest cas el guardó l'ha rebut Mariposa Negra Bar, de Barcelona, establiment inspirat en la novel·la 'Marina' de l'escriptor català Carlos Ruiz Zafón. . Aquest bar és pioner en dissenyar els seus propis gots utilitzant tecnologia 3D i ceràmica per crear cadascun dels seus còctels d'autor.

    El Premi al Comerç més Sostenible, dotat amb 2.000 euros, ha estat per a Suela-Ràpid, establiment de Mollerussa, dedicat a la reparació de calçat, complements, articles laborals, accessoris, matalassos inflables i qualsevol article que s'hagi trencat. Ofereixen "garantia il·limitada en totes les reparacions". El guardó reconeix el compromís de Suela-ràpid amb el reciclatge i la sostenibilitat.

    L'actuació Vic Shopping Magazine (VSM) de Vic Comerç ha rebut el Premi a la Iniciativa Col·lectiva.. L'actuació, enfocada a impulsar el comerç de proximitat en contraposició amb les grans plataformes, compta amb la participació de més de 170 establiments de Vic Comerç, destacant la importància de l'oferta local en la comunicació amb els clients.

    Reconeixements al Juanito de la Boqueria i el mercat del llibre de Sant Antoni

    Aquesta edició dels Premis Nacionals de Comerç també ha inclòs un reconeixement a títol pòstum a Joan Bayén (Juanito), propietari del bar Pinotxo, amb gairebé 80 anys darrere del taulell que el van convertir en un dels personatges més icònics del Mercat de la Boqueria.

    També ha rebut un reconeixement especial el Mercat del Llibre Dominical de Sant Antoni, amb motiu de la celebració del seu 85è aniversari. Al llarg dels anys ha esdevingut un mercat únic i pioner, el més gran d'Europa en el seu gènere. Una institució molt vinculada a la nostra cultura, capaç de fusionar dues tradicions que formen part de la nostra essència: d'una banda, la tradició mediterrània dels mercats a l'aire lliure, i, de l'altra, la tradició literària i editorial, tan arrelada a Barcelona, distingida com a Ciutat de la Literatura per la UNESCO l'any 2013.

    Els Premis Nacionals de Comerç són una iniciativa impulsada cada any pel Govern, per mitjà del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d'Empresa i Treball, per reconèixer els establiments comercials que han destacat per la seva trajectòria, innovació, sostenibilitat i contribució al prestigi del sector, i a l'actuació d'iniciativa col·lectiva que ha representat i impulsat un reforçament del model català de comerç i serveis.

    Vint-i-un establiments centenaris, i set amb segle i mig d'història

    Pel que fa als Premis Nacionals d'Establiments Comercials Centenaris, enguany s'han concedit vint-i-un reconeixements a comerços que han arribat al segle d'història, i set reconeixements més a botigues que han superat els 150 anys. Aquests són els llistats de guardonats:

    Establiments centenaris

    Nom establiment

    Activitat

    Població

    Comarca

    Casals Promise

    Venda de roba

    Figueres

    Alt Empordà

    Tallers Marcel Claramunt - Cal Manyanet

    Taller mecànic

    Igualada

    Anoia

    Llibreria Balmes

    Llibreria

    Barcelona

    Barcelonès

    Impremta Maideu

    Impremta i arts gràfiques

    Ripoll

    Ripollès

    Estanc Pilar

    Estanc

    Campdevànol

    Ripollès

    Casablanca 1921

    Tèxtil-Moda

    Vic

    Osona

    Màquines de cosir Puig

    Venda i reparació de màquines de cosir

    Barcelona

    Barcelonès

    Restaurant Els Caçadors

    Restaurant

    Ribes de Freser

    Ripollès

    Ferreria Cardona

    Venda d'articles per a l'equipament de la llar

    El Perelló

    Baix Ebre

    Forn de Pa Josep Segura

    Forn de pa

    Sant Climent Sescebes

    Alt Empordà

    Mercat del Clot

    Mercat

    Barcelona

    Barcelonès

    Mercat de Sant Gervasi

    Mercat

    Barcelona

    Barcelonès

    Pastisseria Miró

    Pastisseria

    Castellterçol

    Moianès

    Farmàcia Piqué

    Farmàcia

    Reus

    Baix Camp

    Cal Bandarra. Llibertat gastronòmica

    Restauració

    Begur

    Baix Empordà

    Herboristeria Sant Miquel

    Herboristeria

    Manresa

    Bages

    Iglesias Moda_Dstil

    Comerç al detall depeces de vestir

    Manresa

    Bages

    Calçats Canal

    Venda de calçat

    Prats de Lluçanès

    Lluçanès

    Esports Pons

    Venda articles d'esport

    Ripoll

    Ripollès

    Cafè del Centre

    Bar i restaurant

    Barcelona

    Barcelonès

    Nens

    Puericultura i teixits

    Santa Bàrbara

    Montsià



    Establiments de cent cinquanta anys o més


    Nom establiment

    Activitat

    Població

    Comarca

    La Cava Universal

    Bar i restaurant

    Barcelona

    Barcelonès

    Mobles Butinyà

    Comerç del moble

    Sils

    La Selva

    Mobles Palau

    Venda mobiliari

    Sant Jaume dels Domenys

    Baix Penedès

    Cereria Abella

    Cereria

    Barcelona

    Barcelonès

    Carnisseria Gual

    Venda de carn

    Igualada

    Anoia

    Cal Forner

    Elaboració i venda de pa i dolços

    Batea

    Terra Alta

    Armeria Ferré

    Comerç d'esportsi armeria

    Reus

    Baix Camp


    Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

    1. Twitter: @empresacat | @treballcat| @ccamcat
    2. Facebook: Empresa | Treball | CCAM
    3. Linkedin: Empresa | Treball



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14423 {"title":"La Drogueria Rovira rep el Premi Nacional de Comerç 2022","published_date":"2023-12-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/12\/14\/11\/20\/bec5cb26-69f5-440e-9b36-f9e2e7cb402e.jpg","id":"14423"} catalunya Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM),Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-12-14/14423-drogueria-rovira-rep-premi-nacional-comerc-2022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.