Comencen les obres d'ampliació del CAP Lluís Millet d'Esplugues de Llobregat

El centre guanyarà vuit noves consultes que milloraran l'atenció a la població fins que es construeixi el nou CAP que ha de substituir l'actual

Imagen del artículo Comencen les obres d'ampliació del CAP Lluís Millet d'Esplugues de Llobregat


El Departament de Salut ha començat aquesta setmana els treballs per ampliar el CAP Lluís Millet d'Esplugues de Llobregat, una actuació que permetrà guanyar 220 metres quadrats d'espai assistencial, incrementant la capacitat del centre i millorant l'atenció a la ciutadania.

El Centre d'Atenció Primària creixerà amb vuit noves consultes que es destinaran a medicina de família i infermeria, i també comptarà amb una sala d'espera i un espai de recepció. Aquesta actuació esponjarà el centre fins que es construeixi el nou CAP que ha de substituir l'actual i dona resposta a la necessitat immediata de comptar amb més espai. Aquesta necessitat d'espai s'ha aguditzat amb la incorporació de nous professionals després de la pandèmia, com són el referent de benestar emocional, el dietista-nutricionista i el fisioterapeuta, entre d'altres.

L'ampliació es durà a terme mitjançant un mòdul industrialitzat que se situarà a la zona posterior al CAP, en una parcel·la que ha estat cedida per l'Ajuntament d'Esplugues. El seu disseny combina funcionalitat i confort, compta amb tots els subministraments necessaris, climatització i llum natural a tots els espais.

Les obres s'enllestiran a finals d'any i suposen una inversió de 700.000 euros finançats pel Servei Català de la Salut a través dels Fons Europeus REACT-EU.

Entre desembre de 2023 i març de 2024, el Departament de Salut finalitzarà un total de 22 actuacions arreu de Catalunya per valor de 42 milions d'euros que permetran posar en funcionament i ampliar dispositius assistencials mitjançant la construcció de mòduls industrialitzats.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13566 {"title":"Comencen les obres d'ampliació del CAP Lluís Millet d'Esplugues de Llobregat","published_date":"2023-10-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/26\/11\/09\/561fec9c-e2ce-4465-8ef2-eecb35a99c61.JPG","id":"13566"} catalunya Manel Balcells Díaz,Salut https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-26/13566-comencen-obres-ampliacio-cap-lluis-millet-esplugues-llobregat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.