El conseller Elena inaugura la nova comissaria de proximitat de Moià: "Seguim avançant cap a una policia més propera a la gent"

Imagen del artículo El conseller Elena inaugura la nova comissaria de proximitat de Moià: Seguim avançant cap a una policia més propera a la gent

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Es tracta d'una de les 10 comissaries conjuntes entre Mossos d'Esquadra i Policia Local que impulsa el Govern de la Generalitat durant aquesta legislatura

L'edifici està dotat de d'un sistema de climatització amb aerotèrmia i enllumenat led, per tal d'aconseguir un nivell de confort òptim amb la màxima eficiència energètica.

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat de l'alcalde de Moià, Dionís Guiteras i Rubio, ha inaugurat avui l'ampliació de la comissaria de proximitat compartida entre la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Moià. Es tracta d'una de les 10 comissaries de proximitat que impulsa el Govern de la Generalitat durant aquesta legislatura. Fa uns mesos, va entrar en funcionament la comissaria del centre de Barcelona compartida entre Mossos i Guàrdia Urbana de Barcelona, i n'hi ha de previstes a altres localitats com Manresa, Tarragona o Lleida.

El conseller d'Interior ha destacat que la comissaria "permetrà donar servei i fer realitat l'ADN del cos de Mossos d'Esquadra, que és la proximitat". El titular d'Interior ha afegit que "el Moianès tindrà una presència dels Mossos d'Esquadra les 24 hores en tota la comarca a partir del 6 de novembre amb 25 agents".

Finalment, el conseller ha agraït "la col·laboració amb la policia local i el compromís de l'Ajuntament de Moià que ha fet possible que el conveni hagi esdevingut una realitat", ha afegit

Les obres, amb una inversió de 176.573,62 €, s'han dedicat principalment a reformar i ampliar la zona destinada a comissaria. En total, les noves instal·lacions policials compten amb 171,90 m2 construïts. En concret, s'ha ampliat la zona d'atenció al ciutadà, així com els vestuaris, serveis i menjador. També s'ha creat la nova dependència de Seguretat Ciutadana / Oficina de Relació amb la Comunitat, i s'han redistribuït diferents espais com l'armer, el magatzem, la zona de contenció, per aquesta manera millorar la funcionalitat i l'accessibilitat de l'equipament.

Pel que fa a les instal·lacions, s'ha instal·lat un sistema de climatització amb aerotèrmia i enllumenat led, per tal d'aconseguir el nivell de confort òptim pels usuaris amb la màxima eficiència energètica.

Des del mes de juny de 2018, a la planta baixa de l'Ajuntament de Moià, el cos de Mossos d'Esquadra i la Policia Local ja compartien un mateix espai a la capital del Moianès.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13436 {"title":"El conseller Elena inaugura la nova comissaria de proximitat de Moià: \"Seguim avançant cap a una policia més propera a la gent\"","published_date":"2023-10-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/18\/13\/04\/689cb3b3-28d4-4363-b24a-2a565c92d1f8.jpg","id":"13436"} catalunya interior,Joan Ignasi Elena i Garcia https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-18/13436-conseller-elena-inaugura-nova-comissaria-proximitat-moia-seguim-avancant-cap-policia-mes-propera-gent https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.