Informació i instruccions per a la realització de la prova de la fase d'oposició de la convocatòria ATC03 del cos tècnic de gestors tributaris (estabilització)

16/10/2023

S'han publicat a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya, a l'apartat corresponent a la convocatòria ATC03, la informació i les instruccions generals per realitzar la prova de la fase d'oposició de la convocatòria del procés d'estabilització, mitjançant el sistema de concurs oposició, per a l'accés al cos tècnic de gestors tributaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria ATC03).

La prova de la fase d'oposició, establerta a la base 7.1 de la convocatòria, i que consta de dos exercicis: un test de coneixements i un supòsit pràctic també de tipus test, tindrà lloc el 28 d'octubre del 2023, a les 9 h, a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (avinguda Diagonal, 690, 08034 Barcelona).

Cal tenir en compte la Nota informativa del Tribunal Qualificador, publicada el 12.07.2023, sobre diferents aspectes relatius a la prova, referent a la vigència de la normativa i els coneixements recollits al temari en relació amb la data de la realització dels exercicis, i a la realització dels exercicis sense material de consulta i amb calculadora, no científica i no programable, per al segon exercici, que haurà de portar la persona aspirant.

>Les persones aspirants poden fer arribar les seves consultes a través de la bústia de contacte (tema: Administració pública; subtema 1: Oposicions. Cossos tributaris ATC).

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13384 {"title":"Informació i instruccions per a la realització de la prova de la fase d'oposició de la convocatòria ATC03 del cos tècnic de gestors tributaris (estabilització)","published_date":"2023-10-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13384"} catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-16/13384-informacio-instruccions-realitzacio-prova-fase-oposicio-convocatoria-atc03-cos-tecnic-gestors-tributaris-estabilitzacio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.