L'accés a les borses de treball de les universitats catalanes desperta l'interès dels assistents al Saló de l'Ocupació

L'estand de la Xarxa Universitària per a l'Ocupació, amb representació de totes les universitats, ofereix eines per millorar la carrera professionalAquesta aliança universitària està impulsada pel Departament de Recerca i Universitats a través del Consell Interuniversitari de Catalunya

Imagen del artículo L'accés a les borses de treball de les universitats catalanes desperta l'interès dels assistents al Saló de l'Ocupació

La Xarxa Universitària per a l'Ocupació, una aliança de les dotze universitats de Catalunya impulsada pel Departament de Recerca i Universitats mitjançant el Consell Interuniversitari de Catalunya, ha estat present al Saló de l'Ocupació que finalitza avui amb un estand propi d'orientació, suport i assessorament per a impulsar la carrera professional. L'espai tenia l'objectiu de millorar l'ocupabilitat i la inserció laboral de l'estudiantat universitari.

Pel que fa al tipus de consultes rebudes a l'estand de la Xarxa Universitària per a l'Ocupació, les més habituals han estat per conèixer els serveis de carreres professional de les universitats i també sobre les maneres d'accedir a les borses de treball que ofereixen.

Per a la secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), Laura Román Martín, "ha sigut molt important ser presents com a sistema universitari català al Saló de l'Ocupació per visualitzar la importància de treballar en l'ocupabilitat dels joves universitaris com a un factor de competitivitat clau del nostre sistema de coneixement, tenint en compte que gairebé la meitat dels assistents són joves d'entre 16 i 25 anys".

La importància de la formació universitària o superior en la carrera professional queda reflectida en l'última enquesta d'inserció laboral de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya) que dona resultats de gairebé de plena ocupació per als estudiants de grau, amb una taxa de desocupació del 5,5%, i plena per als de màster i doctorat.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13146 {"title":"L'accés a les borses de treball de les universitats catalanes desperta l'interès dels assistents al Saló de l'Ocupació","published_date":"2023-10-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/46382-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"13146"} catalunya Joaquim Nadal Farreras,Recerca i Universitats https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-05/13146-acces-borses-treball-universitats-catalanes-desperta-interes-assistents-salo-ocupacio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.