Una dona mor en un incendi d'habitatge al Masnou (Maresme)

Els Bombers de la Generalitat han activat 6 dotacions per sufocar l'incendi i rescatar la persona que havia quedat a l'interior del pis

El cos de Bombers de la Generalitat ha rebut l'avís d'un incendi al carrer de Francesc Macià, al Masnou (Maresme), a les 15.48 hores d'aquesta tarda, i fins allà s'han activat 6 dotacions, amb una autoescala automàtica, tres camions d'aigua, un vehicle lleuger de comandament i la unitat lleugera sanitaritzada del GROS (Grup Operatiu de Suport) amb infermer del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques).

Un cop arribats al servei, han emplaçat l'autoescala i buscat la manera d'accedir a l'habitatge que cremava. El foc estava situat a la planta baixa d'una casa unifamiliar de tres pisos. Els Bombers han muntat dos equips de recerca i han accedit per la façana al pis que cremava i, un cop a l'interior, han localitzat una dona de 73 anys en estat crític, afectada per cremades i inhalació de fum, que han rescatat i deixat en mans del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques). Malauradament, després d'intentar estabilitzar-lo, els professionals del SEM no han pogut fer res per salvar-li la vida.

El SEM ha enviat 3 unitats al servei, mentre que per part dels Mossos d'Esquadra hi han treballat 5 patrulles.

Cerdanyola del Vallès, 25 de setembre de 2023

19.45 hores

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12975 {"title":"Una dona mor en un incendi d'habitatge al Masnou (Maresme)","published_date":"2023-09-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12975"} catalunya Bombers,Joan Delort https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-25/12975-dona-mor-incendi-habitatge-masnou-maresme https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.