Nova edició de la guia "Instal·lació de recàrrega de vehicles elèctrics en aparcaments comunitaris"

Imagen del artículo Nova edició de la guia Instal·lació de recàrrega de vehicles elèctrics en aparcaments comunitaris

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'Institut Català d'Energia ha publicat una nova edició del document "Instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics en aparcaments comunitaris" que recull les diferents alternatives a l'hora de dotar els aparcaments comunitaris de la infraestructura necessària per subministrar energia als vehicles elèctrics. La guia també inclou recomanacions per als administradors de finques i comunitats de propietaris que vulguin electrificar l'aparcament dels seus edificis.

En aquesta segona edició, s'ha simplificat el contingut del document per fer-ho més entenedor i s'han actualitzat les recomanacions a tenir en compte a l'hora de realitzar aquestes instal·lacions. Per exemple, s'explica que a l'hora de sol·licitar un nou subministrament elèctric i un nou comptador per a la recàrrega dels vehicles elèctrics i definir qui serà el seu titular, es pot constituir una subcomunitat de propietaris i propietàries que coordini i faciliti aquestes gestions. O també, s'esmenta la recomanació de fer una gestió intel·ligent de la potència disponible, fet que permetrà que les instal·lacions creixin de forma progressiva i endreçada a mida que calgui. La connectivitat per a una millor gestió de la instal·lació comunitària permet que es pugui aconseguir un millor aprofitament sense haver d'augmentar la potència contractada o disponible.

La guia s'adreça especialment a persones usuàries de vehicle elèctric, comunitats de propietaris i administradors de finques que tinguin interès en electrificar els aparcaments comunitaris dels seus edificis per adequar-los a la recàrrega de vehicles elèctrics.

La publicació forma part de la col·lecció "Recomanacions ICAEN" que ofereix guies de bones pràctiques i pautes a seguir per part de professionals i ciutadania per realitzar actuacions d'estalvi i eficiència energètica.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12950 {"title":"Nova edició de la guia \"Instal·lació de recàrrega de vehicles elèctrics en aparcaments comunitaris\"","published_date":"2023-09-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/43628-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12950"} catalunya Institut Català d'Energia (ICAEN) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-22/12950-nova-edicio-guia-instal-lacio-recarrega-vehicles-electrics-aparcaments-comunitaris https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.