L'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca obté el segell d'excel·lència europea EFQM

El conseller de Recerca i Universitats i el director de l'AGAUR han recollit la certificació que distingeix les organitzacions que segueixen una estratègia de gestió excel·lent, innovadora i sostenible

Imagen del artículo L'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca obté el segell d'excel·lència europea EFQM


L'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris (AGAUR) del Departament de Recerca i Universitats ha rebut avui el segell europeu EFQM 400 per la seva gestió excel·lent, innovadora i sostenible. L'obtenció d'aquest diploma, amb una avaluació externa per part del Club d'Excel·lència en Gestió, també és un exercici de rendiment de comptes i confiança cap a la ciutadania.

Aquesta certificació internacional es basa en el model EFQM (per les seves sigles en anglès European Foundation Quality Management) i permet a les organitzacions descobrir els seus punts forts i les oportunitats de millora. Pel que fa a l'AGAUR, l'equip avaluador li ha atorgat 407 punts i ha destacat "el sòlid sistema de gestió per processos alineat amb una estructura organitzativa àgil i eficient, la bona segmentació i relació amb els diferents grups d'interès, i l'oferta de serveis garantida amb la bona execució que es fa a través de l'explicatiu informàtic BOGA", entre d'altres.

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, i el director executiu l'AGAUR, Manuel Molina, han recollit el diploma que converteix l'AGAUR en la primera entitat de la Generalitat de Catalunya en obtenir una certificació 400 EFQM.

El conseller de Recerca i Universitats ha destacat que "l'AGAUR, com a agència governamental que garanteix i executa les polítiques del Govern, ha de continuar amb aquesta línia de rigor i exigència de la gestió dels ajuts públics, i el segell ha de ser un estímul per seguir treballant en l'horitzó de l'excel·lència i amb l'objectiu de ser una de les millors agències d'Europa".

Per la seva part, el director de Transformació i Innovació del Club d'Excel·lència en Gestió, Miquel Romero, ha demanat a l'AGAUR que, "com a primera entitat de la Generalitat que obté el diploma i que ha fet tot el procés d'acreditació en català, a part de felicitar-se, també es faci ressò de la fita assolida".

Finalment, el director de l'AGAUR ha manifestat que "aquest segell no és un punt d'arribada, al contrari, és un punt d'inici. Adoptem el model com una eina que ens doni una capacitat d'adaptació cap a una proposta de qualitat total perquè les institucions públiques han de ser capaces de donar confiança i seguretat. Han de ser pilars que donin resposta a la ciutadania, una resposta ràpida i eficient".

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12879 {"title":"L'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca obté el segell d'excel·lència europea EFQM","published_date":"2023-09-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/43014-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12879"} catalunya Joaquim Nadal Farreras,Recerca i Universitats https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-19/12879-agencia-gestio-ajuts-universitaris-recerca-obte-segell-excel-lencia-europea-efqm https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.