El Govern assumeix l'explotació del canal Segarra-Garrigues

Imagen del artículo El Govern assumeix l'explotació del canal Segarra-Garrigues

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El Canal serà de titularitat de la Generalitat de Catalunya el 2058, un cop s'hagi fet efectiu el pagament de totes les inversions fetes per ACUAES, que puja a un import total de 650.871.223 euros

El Govern assumeix l'explotació del Canal Segarra-Garrigues, després que el Consell Executiu hagi aprovat avui l'addenda número 1 del conveni vigent entre la Sociedad Mercantil Estatal Aguas de las Cuencas España (ACUAES) i el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

D'aquesta manera, el Departament d'Acció Climàtica assumeix a partir d'ara les tasques operatives, de manteniment i explotació del canal que fins ara realitzava ACUAES. I, de la mateixa manera, tant el Segarra-Garrigues com l'embasament de l'Albagés passaran a ser titularitat de la Generalitat de Catalunya un cop liquidat l'import total de la inversió i les despeses financeres que ha assumit ACUAES.

El Govern preveu finalitzar el 2058 el pagament de totes les inversions fetes per ACUAES, que sumen un import total de 650.871.223 euros.

Possibles noves connexions

L'addenda aprovada avui recull també la possibilitat de connectar la potabilitzadora del Consell Comarcal de la Segarra al Canal Segarra-Garrigues. L'objectiu d'aquesta actuació seria la de solucionar els problemes de disponibilitat i qualitat de l'aigua del territori, tant per a usos agrícoles com industrials i d'altres.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12245 {"title":"El Govern assumeix l'explotació del canal Segarra-Garrigues","published_date":"2023-07-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/1e39491d-e847-44de-97fb-647cfbeed679.webp","id":"12245"} catalunya Delegació a Lleida,Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-18/12245-govern-assumeix-explotacio-canal-segarra-garrigues https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.