Publicació de les llistes definitives de persones admeses i excloses i de les provisionals d'exemptes i no exemptes dels exercicis de llengua catalana de la convocatòria ATC03 del cos tècnic de gestors tributaris (estabilització)

12/07/2023

S'ha publicat a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya, a l'apartat corresponent a la convocatòria ATC03, i al Tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya, la Resolució ECO/2522/2023, de 10 de juliol, per la qual s'aproven i es fan públiques les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses de la convocatòria del procés d'estabilització, mitjançant el sistema de concurs oposició, per a l'accés al cos tècnic de gestors tributaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria ATC03), i les llistes provisionals de persones aspirants exemptes i no exemptes de realitzar la prova de coneixements de llengua catalana, i per la qual es modifica la base 7.4.2.c (DOGC núm. 8956, de 12 de juliol).

En primer lloc, la Resolució aprova i fa públiques les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses de la convocatòria ATC03, i obre el termini d'un mes per presentar-hi recurs de reposició: del 13 de juliol al 14 d'agost del 2023, ambdós inclosos. Cal utilitzar el formulari específic "Presentar un recurs administratiu", disponible al web de Tràmits Gencat.

En segon lloc, també aprova i fa públiques les llistes provisionals de persones aspirants exemptes i no exemptes de realitzar la prova de coneixements de llengua catalana, i obre un termini de 10 dies hàbils per presentar-hi esmenes, documentació acreditativa i al·legacions: del 13 al 26 de juliol del 2023, ambdós inclosos.

Per fer les esmenes que correspongui o per acreditar la documentació requerida relativa als coneixements de llengua catalana, es pot fer accedint a l'Àrea privada de la seu electrònica de la Generalitat —en cas de rebre un requeriment, cal indicar el codi ID de la sol·licitud d'admissió—, o bé mitjançant el formulari específic "Presentar escrits, documents i esmenes", disponible al web de Tràmits Gencat.

En tercer lloc, la Resolució convoca les persones aspirants admeses per a la realització de la prova de la fase d'oposició —que consta de dos exercicis: un test de coneixements i un supòsit pràctic també de tipus test—, establerta a la base 7.1 del procés selectiu esmentat, el 28 d'octubre del 2023, a les 9 h, a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (avinguda Diagonal, 690, 08034 Barcelona).

Així mateix, també s'ha publicat una Nota informativa del Tribunal Qualificador sobre diferents aspectes relatius a la prova, referent a la vigència de la normativa i els coneixements recollits al temari en relació amb la data de la realització dels exercicis, i a la realització dels exercicis sense material de consulta i amb calculadora, no científica i no programable, per al segon exercici, aportada per la persona aspirant.

Properament es publicarà la informació referent a la realització d'aquesta prova.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12115 {"title":"Publicació de les llistes definitives de persones admeses i excloses i de les provisionals d'exemptes i no exemptes dels exercicis de llengua catalana de la convocatòria ATC03 del cos tècnic de gestors tributaris (estabilització)","published_date":"2023-07-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12115"} catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-12/12115-publicacio-llistes-definitives-persones-admeses-excloses-provisionals-exemptes-exemptes-exercicis-llengua-catalana-convocatoria-atc03-cos-tecnic-gestors-tributaris-estabilitzacio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.