Els Premis Nacionals de Comunicació inclouran una categoria de comunicació de proximitat

Imagen del artículo Els Premis Nacionals de Comunicació inclouran una categoria de comunicació de proximitat

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. El Govern també ha substituït la distinció entre els premis adreçats a trajectòries professionals i els destinats a aportacions rellevants amb una fórmula oberta en què, en totes les modalitats establertes, es podran premiar qualsevol dels dos
  2. A partir de la pròxima edició, els Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat inclouran una nova categoria per distingir la millor iniciativa en l'àmbit de la comunicació de proximitat. Així ho ha aprovat el Govern en un nou decret que modifica el reglament actual, recollit al Decret 242/2022, de 18 d'octubre. La necessitat d'introduir-hi ajustaments ha quedat reflectida en les deliberacions del jurat i les converses mantingudes amb els sectors específics en els darrers anys.

    En aquest sentit, les modalitats dels Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya a partir del 2023 seran les següents: Premi Nacional de Comunicació, Premi Nacional de Periodisme i Mitjans de Comunicació, Premi Nacional de Comunicació Publicitària i Corporativa i Premi Nacional de Comunicació de Proximitat.

    D'altra banda, el Govern també ha apostat per fer més operativa la decisió del jurat i eliminar la distinció entre premis adreçats a trajectòries professionals i premis destinats a aportacions rellevants. Finalment, s'ha optat per substituir-la per una fórmula oberta en la qual, en totes les modalitats establertes, es poden premiar tant trajectòries professionals com les aportacions més rellevants.

    Els Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat són el màxim reconeixement institucional d'àmbit nacional pel que fa als mitjans de comunicació i a la comunicació publicitària i corporativa catalans en llengua catalana. No comporten una dotació econòmica i tenen caràcter honorífic, ja que consisteixen en un diploma i una peça que simbolitza el guardó.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11496 {"title":"Els Premis Nacionals de Comunicació inclouran una categoria de comunicació de proximitat","published_date":"2023-06-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/7471e659-99da-4002-9b83-60b207f7c6b2.webp","id":"11496"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-27/11496-premis-nacionals-comunicacio-inclouran-categoria-comunicacio-proximitat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.