Imagen del artículo Nomenaments

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Josep Vidal i Fàbrega, secretari general del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Nascut a Sant Gregori el 1973.

Diplomat en Ciències de l'Educació, ha cursat un màster en Administració Pública (ESADE - URL), un màster en Economia Social (UB), un màster en Recerca en Educació, Especialitat Desigualtats, Investigació i Acció Educativa (UAB) i, així com un postgrau en Direcció d'Empreses Cooperatives (ESADE).

Des del 2016 i fins ara ha estat director general d'Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives al Departament d'Empresa i Treball.

També ha estat gerent de la Fundació ASTRES i del Consorci Sant Gregori i director de Plataforma Educativa. Ha treballat d'educador social i com a coordinador pedagògic.

Ha format part de la junta de DINCAT (Federació d'organitzacions d'atenció a la discapacitat intel·lectual de Catalunya) i ha estat vicepresident d'Innovació i Internacional d'ECAS (Entitats Catalanes d'Acció Social), membre de la Junta de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, coordinador del Grup d'Economia Social de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya i representant d'ECAS i la Taula del Tercer Sector Social en diferents organitzacions europees: ESAN - European Social Action Network i EUCLID - Social Enterprise Network.

Ha estat regidor de Sant Gregori (2003-2015) i conseller del Consell Comarcal del Gironès entre el 2003 i el 2009.


Departament de Salut

Sandra Garcia Armesto, directora de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya

Nascuda a Madrid l'any 1968.

És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Madrid i doctora per la mateixa universitat. També és màster en Economia de la Salut i Salut Pública per la Universitat de York (Regne Unit) i de Salut Pública per la Universitat Autónoma de Madrid.

Des de l'octubre de 2015 fins a l'actualitat, ha estat la directora-gerent de l'Instituto Aragonés de Ciencias de la Salud (IACS), adscrit al Departament de Sanitat del Govern de l'Aragó. La doctora García Armesto ha tingut entre les seves funcions la direcció de l'Agència d'avaluació de tecnologies sanitàries de l'Aragó, integrada a la xarxa d'agències d'avaluació de tecnologies del Sistema Nacional de Salut de l'Estat espanyol i direcció del centre d'investigació biomèdica d'Aragó.

La nova directora de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) té una dilatada experiència en l'àmbit de la recerca com a investigadora sènior de l'Instituto Aragonés de Ciencias de la Salud, entre el 2009 i el 2015 i, anteriorment, del 2005 al 2009, com a analista de polítiques econòmiques en matèria de salut per a l'Organization for Economic Cooperation and Development (OECD), a París. Va ser responsable de l'Àrea de Metodologia de Recerca Qualitativa del Centre Universitari de Salut Pública de la Universitat Autònoma de Madrid i responsable de l'Observatori del Sistema Madrileny de Salut.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11274 {"title":"Nomenaments","published_date":"2023-06-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/886c4f7e-ffc3-4ab8-9813-1f1d5dfd0ec7.webp","id":"11274"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-13/11274-nomenaments https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.