Virgínia Martínez Torres, nova directora dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona

Imagen del artículo Virgínia Martínez Torres, nova directora dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Substitueix Mònica Solé Padró, que fins ara ocupava el càrrec

Virgínia Martínez Torres ha estat nomenada aquest matí directora dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona, en substitució de Mònica Solé Padró.

Martínez és llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat Rovira i Virgili i també ha cursat un postgrau en Gestió i Direcció de Centres Educatius a la mateixa universitat. A més, també té un postgrau en Processos Editorials per la Universitat Oberta de Catalunya i un altre en Lideratge Institucional i gestió de Polítiques Públiques per la UManresa.

Ha estat coautora del llibre Tenim drets, Enrotlla't amb els ODS i Abecedari de la solidaritat.

És funcionària del cos superior de l'administració pública i actualment exercia la docència a l'institut Baix Camp de Reus, a batxillerat. També ha treballat a l'escola Elisabeth de Salou, entre els anys 2007 i 2019, on va ser cap del departament de llengües i ha exercit com a sindicalista i secretària del Comitè d'Empresa, així com a representant de l'equip docent al Consell Escolar. Paral·lelament, també ha estat docent en administracions estrangeres, a l'escola francesa i a l'anglesa.

A banda, també ha estat coordinadora de pràctiques del Màster Universitari UNIR/URV, així com coordinadora de programes d'intercanvi.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8649 {"title":"Virgínia Martínez Torres, nova directora dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona","published_date":"2023-01-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/ca54abc7-e914-48b9-8a07-78a1d17668e3.webp","id":"8649"} catalunya Delegació a Tarragona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-01-16/8649-virginia-martinez-torres-nova-directora-serveis-territorials-justicia-tarragona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.