Distincions dels Agents Rurals

Imagen del artículo Distincions dels Agents Rurals

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Tràmit de participació ciutadana (article 69 de la Llei 19/2014) en el Projecte de decret de les distincions del Cos d'Agents Rurals

L'objectiu de la consulta és recollir les propostes i els suggeriments de la ciutadania en relació amb la iniciativa normativa de creació del Dia dels Agents Rurals i l'establiment de noves distincions de caràcter honorífic per reconèixer l'esforç i la dedicació i per reconèixer els serveis de mèrit excepcional dins del cos d'Agents Rurals. Es crea el Dia dels Agents Rurals per consolidar la imatge d'aquest cos operatiu.

Les dues distincions que el Decret estableix honoren la memòria dels dos agents rurals, David Iglesias i Xavier Ribes, assassinats l'any 2017 a Aspa en l'exercici de les seves funcions, posant el seu nom a la distinció de reconeixement de l'antiguitat i a la de reconeixement de serveis excepcionals.

Preguntes per orientar les aportacions

• Hi ha aspectes que no s'han tingut en compte i que haurien de ser valorats per l'Administració de la Generalitat? Quins?

• Hi ha altres aspectes que haurien de ser desenvolupats i no ho estan al projecte actual? Quins?

• S'haurien de preveure altres objectius diferents?

• Cal considerar altres alternatives a les que es presenten? Hi ha efectes de les alternatives esmentades que no s'hagin tingut en compte i que siguin rellevants?

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
5565 {"title":"Distincions dels Agents Rurals","published_date":"2024-03-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Consulta previa","image":"https:\/\/participa.gencat.cat\/rails\/active_storage\/blobs\/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa3BuIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--fda8f8ed46fce0d4eab9c1f342bd82a477f7fc92\/DSCF1869.jpg","id":"5565"} catalunya Departament d'Interior,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2024-03-07/5565-distincions-agents-rurals https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.