EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de remodelación de la terraza de la piscina municipal exterior, fase 1.

En compliment de l'art. 38.2 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals -Decret 179/1995, de 13 de juny-, és fa públic per a general coneixement que, el ple de data 12 de març de 2024 va inicialment el projecte "Fase I, remodelació de la terrassa de la piscina municipal exterior de Collsuspina" amb un import d'execució de 80.432,33 €. IVA exclòs.

L'acord establia l'aprovació definitiva del projecte, en cas de no haver-hi cap al·legació en contra del mateix, després del període d'exposició publica previst a la normativa aplicable.

L'aprovació del projecte es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de data 26 de març de 2024 i va estar exposat al taulell d'anuncis de l'Ajuntament durant trenta dies des de la publicació, així com a la web municipal.

Exposats al públic no s'han presentat al·legacions en relació al mateix, motiu pel qual, de conformitat amb l'acord esmentat, el projecte resta aprovat definitivament sense necessitat de nou acord amb efectes del dia 13 de maig de 2024.

 

Collsuspina, 17 de juliol de 2024

 

Laia Oller Sampé

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
348970 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de remodelación de la terraza de la piscina municipal exterior, fase 1.","published_date":"2024-07-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"348970"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Collsuspina,DOGC,DOGC 2024 nº 9212 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-25/348970-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-remodelacion-terraza-piscina-municipal-exterior-fase-1 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.