EDICTO sobre adscripción en comisión de servicios de un sargento de la Policía Local.

Es fa públic que per resolució d'alcaldia 2024/403, de data 8 de juliol de 2024, es va aprovar el següent:

ADSCRIPCIÓ EN COMISSIÓ DE SERVEIS, SERGENT POLICIA LOCAL DE L'AJUNTAMENT DE TEIÀ

Atès que per Resolució d'Alcaldia núm. 2024/318, de 29 de maig, es va aprovar la convocatòria per cobrir provisionalment en comissió de serveis el lloc de treball de Sergent de Policia Local, grup C1, règim funcionari, publicada al Butlletí Oficial de la Província (en endavant BOPB) de data 4 de juny amb CVE 202410099461.

Atès que JL.S.G., segons instància de data 6 de juny de 2024, registre d'entrada número 2024/4770, va manifestar la seva voluntat per ocupar el lloc de treball de Sergent de Policia Local de l'Ajuntament de Teià, de conformitat a les bases de la Convocatòria de comissió de serveis, publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (CVE 202410099461) de dates 4 de juny.

Atès que segons l'informe de valoració de la comissió de valoració, de data 19 de juny de 2024, es va proposar com a apte la candidatura de JL.S.G.

Vist l'escrit de l'Alcaldia de data 20 de juny de 2024, amb registre de sortida 2024/2760, per mitjà del qual es sol·licita a l'Alcaldessa de l'Ajuntament de Cabrils l'adscripció en comissió de serveis a aquest Ajuntament del funcionari de l'entitat pública esmentada, JL.S.G. a la major brevetat possible i per un període d'un any.

Vista la resolució d'alcaldia 2024/0470 de data 4 de juliol de 2024 de l'Ajuntament de Cabrils, amb registre d'entrada 2024/5625, de data 5 de juliol, mitjançant la qual s'autoritza la comissió de serveis, de JL.S.G.

Vists els articles 185.1, 186, 187 i 188 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, que regulen els diversos supòsits en què es pot disposar una comissió de serveis.

Vist el que disposa l'article 85.3 del Decret Legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública.

Vist el que disposa l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local i l'article 53.1.i) del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

Vist l'informe de Recursos Humans de data 5 de juliol de 2024.

Vist l'informe emès per la interventora núm. 145/2024, de data 5 de juliol de 2024, amb resultat de fiscalització favorable.

En ús de les atribucions conferides a l'Alcaldia per la legislació vigent,

 

RESOLC:

 

Primer.- CONVOCAR al JL.S.G. a aportar l'original de la documentació acreditativa dels requisits i mèrits al·legats el dia 8 de juliol, segons bases de la convocatòria, atès que en cas de no presentació la documentació requerida prèviament a la pressa de possessió, no podrà ser adscrit en comissió de serveis al lloc de Sergent, quedant anul·lades totes les seves actuacions en el procés, sens perjudici de la responsabilitat en què pugui haver incorregut per falsedat.

 

Segon .- ADSCRIURE en règim de comissió de serveis voluntària a aquest ajuntament el funcionari de l'Ajuntament de Cabrils, JL.S.G., *****093E, com a Sergent de la Policia Local de l'Ajuntament de Teià, per un període inicial d'un any, amb efectes des del dia 8 de juliol de 2024, prorrogable fins a un màxim de dos anys, en cas de compliment del primer punt.

 

Tercer.- REQUERIR a l'interessat perquè procedeixi a prendre possessió del lloc de treball d'agent de Sergent de Policia Local en règim de comissió de serveis el proper dia 8 de juliol a les 12.00 hores al Despatx d'Alcaldia d'aquest Ajuntament, i presti jurament o promesa de conformitat amb el que estableix el Reial Decret 707/1979, de 5 d'abril, fixant la data d'incorporació el mateix dia 8 de juliol de 2024, en cas de compliment del primer punt.

 

Quart.- DETERMINAR que l'Ajuntament de Teià haurà de tramitar l'alta del funcionari JL.S.G. amb efectes 8 de juliol, assumint els efectes econòmics que comporten l'adscripció en comissió de serveis com a Sergent de Policia Local.

 

Cinquè.- DONAR COMPTE d'aquest nomenament al Ple de l'Ajuntament en la propera sessió que porti a terme i efectuar la seva publicació en el Butlletí Oficial de la Província i Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Sisè- NOTIFICAR la resolució a l'interessat i a l'Ajuntament de Cabrils als efectes escaients.

 

Setè.- NOTIFICAR aquesta Resolució als Serveis d'Intervenció, al cap accidental de la Policia Local, la tècnica de Recursos Humans i a la representació de personal funcionari i laboral, per al seu coneixement i als efectes pertinents."

 

Teià, 10 de juliol de 2024

 

Gemma Rosell Duran

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
343342 {"title":"EDICTO sobre adscripción en comisión de servicios de un sargento de la Policía Local.","published_date":"2024-07-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"343342"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Teià,DOGC,DOGC 2024 nº 9210 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-23/343342-edicto-adscripcion-comision-servicios-sargento-policia-local https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.