ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la modificación de la plantilla de personal para el ejercicio 2024 (exp. X2024001840).

Havent-se exposat al públic l'acord adoptat pel Ple de la corporació, en sessió de data 30 de maig de 2024, d'aprovació inicial de la Modificació de la plantilla de personal per a l'exercici 2024, per un termini de quinze dies, a comptar de l'endemà a la inserció de l'anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona que va tenir lloc amb data 12 de juny de 2024 i al taulell d'anuncis de la Corporació amb data 12 de juny de 2024, perquè el mateix pogués ser examinat i poder-se presentar les reclamacions i suggeriments que es consideressin oportuns.

I resultant que, finalitzat el referit termini d'exposició al públic i audiència prèvia, no s'ha presentat cap reclamació o suggeriment, segons consta en el certificat emès per la Secretaria municipal.

A la vista de tot això es considera definitivament aprovada dita modificació de conformitat amb el que estableix l'article 28 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de Personal al servei de les entitats locals i legislació concordant, i que és del següent tenor literal:

 

 

"APROVAR LA MODIFICACIÓ DE LA PLANTILLA DE PERSONAL PER A L'EXERCICI 2024.

 

Vist que s'ha elaborat una modificació de la plantilla del personal de la corporació, en compliment del que el principi d'autoorganització en les Administracions Locals, està referit a la facultat per establir les seves pròpies estructures organitzatives. És la corporació la única que pot i ha de valorar les concretes necessitats de la seva organització interna i definir les característiques dels llocs de treball que formen part de la seva estructura organitzativa.

Que la modificació de la plantilla, a aprovar, ho és en el sentit següent:

 

Plantilla de funcionaris

- 1 plaça de tècnic/a mig, subgrup A2, enquadrada a l'escala d'administració especial, tècnics/ques mitjans, existent a la plantilla de funcionaris vinculada al lloc d'enginyer tècnic (dedicació 50%), és la voluntat reconvertir-la i que es pugui dotar al 100%, i vincular-la al lloc d'enginyer tècnic que passarà a denominar-se Enginyer/a tècnic/a de promoció econòmica, serveis i activitats.

- Amortització d'1 plaça de tècnic superior, escala administració especial, subescala tècnica de la categoria de tècnic superior, amb una dedicació del 15% i adscripció a un lloc de treball de tècnic/a de Serveis Econòmics.

 

Plantilla de laborals

- 1 plaça de la categoria de tècnics/ques mitjans (subgrup A2) vinculada i per a l'adscripció a un lloc de nova creació denominat Tècnic/a de comunicació - periodisme.

 

Segons disposen l'article 291.1 de la Llei 8/1987, de 15 d'abril, municipal i de règim local de Catalunya, i els articles 25 i 28.1 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

Vistos els informes que consten a l'expedient.

 

El Ple de la corporació ha aprovat

 

PRIMER: Aprovar inicialment la modificació de la plantilla del personal al servei de la corporació, que comprèn tots els llocs de treball reservats al funcionariat de carrera i al personal laboral, que figura en el pressupost i que consta en l'annex 1.

 

 

ANNEX 1. PLANTILLA DE PERSONAL 2024

 

PLANTILLA FUNCIONARIS

 

- Funcionaris d'habilitació estatal

 

Categoria

Grup

Places

Vacants

Observacions

Secretari/ria

A1

1

1

 

Interventor/a

A1

1

0

 

Tresorer/a

A1

1

1

 

 

 

- Escala d'administració general

 

Subescala Tècnica

 

Categoria

Grup

Places

Vacants

Observacions

Tècnics/es superiors

A1

2

1

 

 

 

Subescala Administrativa

 

Categoria

Grup

Places

Vacants

Observacions

Administratius/ves

C1

7

5

 

 

 

Subescala Auxiliar

 

Categoria

Grup

Places

Vacants

Observacions

Aux.Administratius/ves

C2

9

2

 

 

 

- Escala d'administració especial

 

Subescala tècnica

 

Categoria

Grup

Places

Vacants

Observacions

Tècnics/ques superiors

A1

3

1

 

Tècnics mitjans

A2

11

3

A

 

 

Subescala serveis especials

 

Categoria

Grup

Places

Vacants

Observacions

Sergent

C1

1

1

 

Caporal

  C1*

3

0

 

Agents

  C1*

13

3

 

 

 

TOTAL FUNCIONARIS

Places

Vacants

52

11

 

 

*En aplicació de la Llei 3/2023, de 16 de març, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic per al 2023, que introdueix modificacions a la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals, a partir de la data dels seus efectes.

 

PLANTILLA PERSONAL LABORAL

 

Categoria

Grup

Places

Vacants

Observacions

Tècnics/ques mitjans

A2

16

2

 

Administratius/ves i altres

C1

16

2

B

Auxiliars administratius/ves

C2

4

0

C

Encarregats i personal qualificat d'oficis

C2

16

2

 

Personal d'oficis no qualificat

AP

13

0

 

 

 

TOTAL LABORALS

Places

Vacants

65

6

 

 

TOTAL FUNCIONARIS + LABORALS

Places

Vacants

117

24

 

 

Observacions:

Places de plantilla de funcionaris:

A - 1 plaça a amortitzar quan es resolgui el procés de promoció interna.

Places de plantilla de laborals:

B - 1 plaça a amortitzar quan es resolgui el procés de promoció interna.

C - 1 plaça a amortitzar quan es cobreixin definitivament. Promocions internes."

 

Contra aquesta disposició de caràcter general s'hi pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent a la publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, de conformitat amb els articles 10.1 b) i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de Juliol, reguladora de la Jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici que pugueu interposar qualsevol altre recurs que estimeu oportú.

 

El que es publica per a general coneixement.

 

Viladecavalls, 15 de juliol de 2024

 

Francesca Berenguer Priego

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
340601 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la modificación de la plantilla de personal para el ejercicio 2024 (exp. X2024001840).","published_date":"2024-07-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"340601"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Viladecavalls,DOGC,DOGC 2024 nº 9209 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-22/340601-anuncio-aprobacion-definitiva-modificacion-plantilla-personal-ejercicio-2024-exp-x2024001840 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.