ANUNCIO relativo a la convocatoria para la cobertura de una plaza de ingeniero/a técnico/a industrial, asociada al puesto de trabajo de técnico/a medio/a en equipamientos e instalaciones eléctricas del Ayuntamiento de Sant Joan Despí.

Per resolució núm. 20240001001608 de data 05/07/2024 l'Ajuntament de Sant Joan Despí convoca concurs-oposició, d'una plaça d'Enginyer/a Tècnic/a Industrial vacant a la plantilla de personal funcionari/a, associada al lloc de treball de Tècnic/a Mitjà/na en equipaments i instal·lacions elèctriques.

La convocatòria es regirà per les bases aprovades en la mateixa sessió i publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 15/07/2024.

Les persones interessades en participar en el procés selectiu hauran de fer-ho constar presentant sol·licitud ajustada al model normalitzat per aquesta convocatòria, preferentment mitjançant la plataforma Convoca amb accés des de la pàgina web municipal, en el termini de 20 dies naturals , comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

La resolució amb la llista provisional de persones admeses i excloses i els anuncis successius relacionats amb el procés de selecció es publicaran al tauler d'anuncis electrònic de la Corporació (e-tauler) i a la pàgina web de l'Ajuntament (mitjançant la plataforma Convoca).

 

Sant Joan Despí, 15 de juliol de 2024

 

Judith Riera Román

Tinenta d'Alcaldia, presidenta de l'Àrea de Governança i Desenvolupament Local

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
335315 {"title":"ANUNCIO relativo a la convocatoria para la cobertura de una plaza de ingeniero\/a técnico\/a industrial, asociada al puesto de trabajo de técnico\/a medio\/a en equipamientos e instalaciones eléctricas del Ayuntamiento de Sant Joan Despí.","published_date":"2024-07-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"335315"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Joan Despí,DOGC,DOGC 2024 nº 9208 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-19/335315-anuncio-relativo-convocatoria-cobertura-plaza-ingeniero-tecnico-industrial-asociada-puesto-trabajo-tecnico-medio-equipamientos-e-instalaciones-electricas-ayuntamiento-sant-joan-despi https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.