ANUNCIO relativo a la subsanación de las bases específicas y la convocatoria de una plaza de jefe del Departamento de Educación e Infancia.

Anunci pel qual es fa públic que per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el dia 2 de juliol de 2024, s'han aprovat la esmena de les bases específiques i convocatòria del procés selectiu per proveir en propietat UNA plaça/es de CAP DEPARTAMENT EDUCACIÓ I INFÀNCIA, classe tècnica, categoria de grau superior, del grup de classificació A1, de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, en el sentit següent:

 

Base tercera.- Requisits específics

ON DIU:

a) "Estar en possessió de la titulació acadèmica mínima de títol universitari de Grau en ciències de l'educació, pedagogia, ciències socials o equivalent.

HA DE DIR:

a) "Estar en possessió de la titulació acadèmica mínima de títol universitari de Grau en ciències de l'educació, pedagogia, psicologia, ciències socials o equivalents.

Ampliar el termini de presentació de sol·licituds a la plaça de CAP DEPARTAMENT EDUCACIÓ I INFÀNCIA en cinc dies hàbils a comptar de l'endemà de la data de publicació d'aquesta esmena, sens perjudici de la validesa de les sol·licituds ja presentades en temps i forma per les persones aspirants interessades en aquest procés.

 

Olesa de Montserrat, 10 de juliol de 2024

 

Jordi Parent Beltran

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
335297 {"title":"ANUNCIO relativo a la subsanación de las bases específicas y la convocatoria de una plaza de jefe del Departamento de Educación e Infancia.","published_date":"2024-07-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"335297"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Olesa de Montserrat,DOGC,DOGC 2024 nº 9208 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-19/335297-anuncio-relativo-subsanacion-bases-especificas-convocatoria-plaza-jefe-departamento-educacion-e-infancia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.