ANUNCIO sobre modificación de las tarifas del servicio de suministro de agua.

En sessió ordinària del ple de l'Ajuntament de Martorell tinguda el dia 15 de juliol de 2024 es va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

 

[Primer.- Informar favorablement la sol·licitud de modificació de les tarifes del servei públic municipal d'abastament d'aigua potable del municipi de Martorell, presentada per l'empresa concessionària, Sociedad General de Aguas de Barcelona, S.A.U., en data 2 de juliol de 2024 (RE 3679), atès que les tarifes proposades s'adeqüen a les previsions contingudes en el plec de clàusules administratives particulars i de clàusules d'explotació del servei municipal d'abastament d'aigua potable de Martorell sota la modalitat de concessió, així com a la normativa sectorial i de contractació aplicable.

 

Segon.- Aprovar inicialment la modificació de l'Ordenança reguladora de les tarifes del servei públic de subministrament d'aigua potable al municipi de Martorell, de conformitat amb el text que figura a l'expedient.

 

Tercer.- Sotmetre a informació pública el present expedient i el text de la modificació de l'Ordenança aprovada inicialment pel termini de trenta dies hàbils, per tal que s'hi puguin presentar al·legacions, reclamacions o suggeriments, mitjançant la inserció dels anuncis corresponents al Butlletí Oficial de la província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un dels mitjans de comunicació escrita diària, al tauler d'edictes físic de l'Ajuntament de Martorell i al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Martorell ubicat a la seu electrònica de la plana web www.martorell.cat . El termini d'informació pública començarà a comptar des de l'endemà de la darrera de les publicacions oficials suara esmentades.

 

Quart.- Concedir, simultàniament al tràmit d'informació pública, audiència a l'empresa concessionària del servei públic municipal de subministrament domiciliari d'aigua potable de Martorell, per tal que durant el termini de trenta dies hàbils pugui examinar l'expedient i, si s'escau, formular al·legacions, reclamacions o suggeriments.

 

Cinquè.- Sol·licitar, simultàniament també al tràmit d'informació pública, l'autorització de les tarifes aprovades a la Comissió de Preus de Catalunya, en compliment del que prescriu el Decret 149/1988, de 28 d'abril, sobre el règim procedimental dels preus autoritzats i comunicats. Si la Comissió de Preus de Catalunya introduís alguna modificació o addició, caldrà aprovar-la pel ple de l'Ajuntament.

 

Sisè.- Publicar el text de l'Ordenança aprovada inicialment en el Portal de la Transparència de l'Ajuntament de Martorell.

 

Setè.- Transcorregut el període d'informació pública i d'audiència sense haver-se formulat al·legacions, reclamacions o suggeriments, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu, sense necessitat d'un nou acord plenari, sempre i quan s'hagi obtingut l'autorització de la Comissió de Preus de Catalunya. En el supòsit que se'n presentin caldrà resoldre-les expressament i adoptar el corresponent acord d'aprovació definitiva.

 

Vuitè- Publicar en el Butlletí Oficial de la província de Barcelona l'acord definitiu i el text íntegre de l'Ordenança aprovada definitivament.]

 

L'expedient es pot examinar:

. Presencialment a la secretaria d'aquest Ajuntament (carrer Mur, 61, 1a. planta, de Martorell), de dilluns a divendres no festius, des de les 9:30 a les 14:30 hores.

. Telemàticament al Portal de la Transparència de l'Ajuntament de Martorell, al qual es pot accedir a través de l'enllaç https://martorell.eadministracio.cat/transparency , dins de "Documentació de consulta", a la rúbrica "Acció de govern i normativa", apartat "Projectes normatius en tramitació".

 

Martorell, 16 de juliol de 2024

 

Xavier Fonollosa i Comas

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
335287 {"title":"ANUNCIO sobre modificación de las tarifas del servicio de suministro de agua.","published_date":"2024-07-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"335287"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Martorell,DOGC,DOGC 2024 nº 9208 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-19/335287-anuncio-modificacion-tarifas-servicio-suministro-agua https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.