EDICTO sobre aprobación inicial del Proyecto de suministro de reserva de la zona de equipamientos municipales.

La Junta de Govern Local, en sessió del 26 de juny de 2024 va aprovar inicialment el projecte executiu "Subministrament de reserva de la zona d'equipaments municipals al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant" i el document de millora a la licitació del projecte executiu, signats en data de 7 de juny de 2024 per l'enginyer tècnic industrial Carlos Carrillo Romero, amb un pressupost de 87.577,60€ (IVA inclòs), així com la tramitació de l'expedient de contractació administrativa, de caràcter ordinari.

D'acord amb el que disposa l'article 235.2 del Decret-Legislatiu 2/03, de 28 d'abril pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya i el que disposa l'article 37 del Decret 179/95, de 13 de juny pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, es sotmet a informació pública pel termini de 30 dies hàbils comptats des de l'endemà d'aquesta publicació edictal al DOGC, als efectes d'interposició de reclamacions, al.legacions i suggeriments.

Exhaurit el termini sense haver-se presentat cap tipus de reclamació l'entendrà aprovat definitivament l´esmentat projecte sense necessitat d'ulterior acord.

Així mateix, estarà a la disposició dels interessats la documentació completa del projecte tècnic aprovat inicialment, a la  seu electrònica de l'Ajuntament (http://vandellos-hospitalet.eadministracio.cat) sent l'enllaç el següent:

https://tuit.cat/WgovN

 

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, 5 de juliol de 2024

 

M. Àngel Benedicto Esclarín

Secretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
319503 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial del Proyecto de suministro de reserva de la zona de equipamientos municipales.","published_date":"2024-07-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"319503"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant,DOGC,DOGC 2024 nº 9203 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-12/319503-edicto-aprobacion-inicial-proyecto-suministro-reserva-zona-equipamientos-municipales https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.