ANUNCIO por el que se hace público el convenio de colaboración entre la Agrupación Europea de Cooperación Territorial - Hospital de Cerdanya y el Consorcio Corporación Sanitaria Parc Taulí de Sabadell para la realización de pruebas de apoyo diagnóstico y servicios de teleradiología.

Mitjançant aquest anunci es publica el conveni de col·laboració entre l'Agrupació Europea de Cooperació Territorial - Hospital de Cerdanya i el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell per a la realització de proves de suport diagnòstic i serveis de teleradiologia

 

Puigcerdà, 4 de maig de 2024

 

Manel Balcells Díaz

President del Consell d'Administració

 

 

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L'AECT-HOSPITAL DE CERDANYA I EL CONSORCI CORPORACIÓ SANITÀRIA PARC TAULÍ DE SABADELL PER A LA REALITZACIÓ DE PROVES DE SUPORT DIAGNÒSTIC I SERVEIS DE TELERADIOLOGIA

 

Puigcerdà, a la data de la signatura electrònica

 

REUNITS

D'una part, el Sr. Manel Balcells i Díaz, president del Consell d'Administració, en nom i representació, de l'HOSPITAL DE CERDANYA (d'ara en endavant AECT-HC), amb domicili social al Camí d'Ur, amb CIF núm. V55096580.

I d'altra, la senyora Anna Aran Solé, en nom i representació, com a Directora General del CONSORCI CORPORACIÓ SANITÀRIA PARC TAULÍ (en endavant CCSPT), constituïda mitjançant Decret 341/1986 i nova redacció dels seus estatuts per Acord GOV/133/2022, de 28 juny, de la Generalitat de Catalunya. La representació i facultats per a la signatura del present conveni de col·laboració li venen conferides en mèrits de l'escriptura de poder autoritzada pel Notari de l'Il·lustre Col·legi de Catalunya, la senyora Montserrat Prieto Santos, el dia 14 d'octubre de 2022, amb el número 2.742 del seu protocol.

Ambdues parts es reconeixen mútua i recíprocament la capacitat legal necessària per a aquest acte, lliure i espontàniament

 

MANIFESTEN

I.- Durant anys i fins la generació d'un nou model assistencial, la FHP (Fundació Hospital de Puigcerdà) i el CCSPT per part catalana, el CHP (Centre Hospitalari de Perpinyà) i l'Associació Joseph-Sauvy per part francesa, han estat entitats de referència en la prestació de serveis sanitaris en el marc del sistema públic de salut de la comarca de la Cerdanya catalana i de la Cerdanya i Capcir francesa.

Això ha dotat aquestes institucions d'una gran experiència i coneixement directe de les necessitats del territori a tots els nivells, ja que la seva provisió ha cobert diverses àrees assistencials. Mitjançant resolució D2012-007 de 27 de març de 2012, el Consell d'Administració de l'AECT-HC va decidir que no delegaria les seves competències en gestió i direcció en relació amb l'Hospital de Cerdanya, però que establiria cooperacions amb les entitats sanitàries que operen a ambdós costats de la frontera perquè aquests establiments posin els seus dispositius assistencials i serveis, en particular mèdiques i d'infermeria, al servei de l'AECT-HC a través de convenis de prestació de serveis.

L'AECT-HC es constitueix en virtut del conveni signat el 26 d'abril de 2010, a Puigcerdà, entre, d'una banda, la Generalitat de Catalunya, i d'altra banda, el Govern de la República Francesa, l'Agència Regional de Salut del Llenguadoc-Rosselló i pel conjunt de règims de l'Assegurança de Malaltia francesa, la Caixa Nacional de l'Assegurança de Malaltia dels Treballadors Assalariats.

L'objecte principal d'aquest conveni és la construcció, posada en funcionament i la governabilitat d'un hospital transfronterer ubicat a la Cerdanya i destinat a l'atenció de pacients tant procedents de l'estat espanyol com de l'estat francès.

En data de març de 2012, el Consell d'Administració de l'AECT-HC va acordar desenvolupar la seva gestió assistencial amb mitjans propis, sense encarregar-la a una persona jurídica aliena i comptant per a la prestació de serveis sanitaris amb el suport del CCSPT, tant per la població catalana de l'Estat espanyol, com per la població de Cerdanya i Capcir. En virtut d'aquestes directrius de treball, les parts estimen necessari establir un marc de relacions conjunt i estable que faciliti el compliment dels seus respectius objectius de manera coordinada, en el ben entès que coincideixen en l'interès per la millora de la salut entre la població en els seus territoris de referència.

II.- Que el CCSPT, és un consorci públic participat majoritàriament per a la Generalitat de Catalunya, i es troba regulat mitjançant Estatuts aprovats per Acord de Govern de la Generalitat de Catalunya, Acord GOV/133/2022, de 28 de juny. L'objectiu del CCSPT és la realització d'activitats sanitàries, sociosanitàries i socials al servei dels ciutadans, així com docents, d'investigació i innovació sanitària. El CCSPT té, també, com a objecte la realització de les proves de diagnòstic per la imatge, medicina nuclear, teleradiologia, anatomia patològica, laboratori d'anàlisis clínics i la utilització de sistemes lògics de visualització d'imatges diagnòstiques.

III.- Que el CCSPT creat per a la prestació de serveis sanitaris té la voluntat de realitzar proves diagnòstiques i serveis de teleradiologia i que seran objecte d'aquest conveni que peticioni l'Hospital de Cerdanya atès que no els pot assumir amb els seus recursos propis.

IV.- Que és una pretensió comuna dels centres sanitaris que representen, coordinar i optimitzar els recursos sanitaris (humans i materials) de què disposen en l'àmbit de assistencial i en concret de proves de suport diagnòstic i teleradiologia, per tal de completar i millorar l'atenció de l'àrea d'influència dels dos Hospitals.

V.- Que la llunyania geogràfica i funcional de la majoria d'hospitals comarcals de la xarxa pública respecte als centres hospitalaris que concentren l'alta tecnologia, el terciarisme, la recerca i la docència, unida a la manca de professionals de medicina en determinades especialitats, provoca serioses dificultats per la prestació de serveis en aquells centre i, conseqüentment, provoca iniquitats d'accés dels ciutadans a les prestacions del sistema sanitari públic.

Que conseqüentment al que precedeix i trobant-se d'acord les seves voluntats, ambdues parts formalitzen el present CONVENI DE COL·LABORACIÓ que amb subjecció a les anteriors manifestacions, es regirà per les següents:

 

CLÀUSULES

 

1.- OBJECTE

L'objecte del Conveni és la realització per part del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí d'exploracions i tècniques de diagnòstic per part de CCSPT que es detallen en annex 1 al present conveni als usuaris de l'Hospital de Cerdanya que aquest li encomani, atès la seva especialització i experiència i perquè disposa dels mitjans personals i materials apropiats per a la realització de l'activitat objecte del Conveni.

Les exploracions i proves diagnòstiques serien radiologia convencional i complexa, ecografia, radiologia mamària, medicina nuclear, laboratori, patologia, PET-TC, ressonància magnètica, TC, radiologia vascular i teleradiologia.

En l'annex 1 es detallen les proves i el preu unitari.

 

2.- CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES I CONDICIONS DE LA PRESTACIÓ.

Les característiques tècniques són les establertes per a la realització de les proves i serveis detallats en annex 1 per part del CCSPT i que es trobaran a disposició del centre peticionari de l'Hospital de Cerdanya.

El CCSPT disposa dels mitjans personals i materials apropiats per a la realització de l'activitat objecte del conveni.

El CCSPT s'obliga a la prestació dels serveis objecte d'aquest Conveni per professionals especialistes en l'àmbit de la radiologia i medicina nuclear en concret especialistes en les proves contractades i que disposin de la titulació corresponent en cada cas.

El CCSPT serà responsable de la qualitat tècnica dels treballs que es desenvolupin en el marc del present conveni, de les prestacions i serveis realitzats, així com de les conseqüències que es puguin derivar per AECT-HOSPITAL DE CERDANYA o per tercers; per tant el CCSPT respondrà de tots els danys i perjudicis causats al centre i a subscriure la corresponent pòlissa d'assegurances que cobreixi suficientment els riscos descrits.

El CCSPT queda obligat al compliment, sota la seva exclusiva responsabilitat, de les normes legals vigents en matèria fiscal, laboral, de protecció social i minusvalidesa, de seguretat social i higiene en el treball i altres de caràcter social, amb especial referència al seu personal, obligant-se també al compliment de les prescripcions establertes en matèria de prevenció de riscos professionals, Llei 31/1995, de 8 de novembre, de Prevenció de Riscos Laborals.

El CCSPT garantirà els drets dels pacients i usuaris establers a l'article 10 de la Llei 14/86 de 25 d'abril, General de Sanitat (en la seva darrera redacció) i garantirà que l'atenció i el tracte serà en tot moment idèntic tant per a la població atesa per compte d'aquest document com per la resta dels seus usuaris.

En cap cas el CCSPT podrà percebre dels pacients assistits per compte d'aquest Conveni, cap quantitat per la prestació dels serveis objecte d'aquest conveni.

L'Hospital de Cerdanya s'obliga al pagament de les factures que el CCSPT prepararà mensualment aplicant el preu pactat a l'annex 1 per cada una de les proves.

 

3.- RÈGIM ECONÒMIC I FACTURACIÓ

L'Hospital de Cerdanya estima la contractació de proves objecte del present conveni d'aproximadament 51.000.-€ anuals corresponents a l'exercici 2024.

La facturació s'efectuarà aplicant el preu unitari establert per a cada prova i que es detalla a l'Annex 1, tenint en compte, si estem entre l'1/01/24 i el 29/02/24 o entre l'1/03/24 i el 31/12/24. Amb efectes a 1 de gener de 2024, les parts accepten que aquest conveni serà objecte de revisió de preus en el mateix percentatge que variïn les tarifes que publica el Servei Català de Salut, i així en les successives pròrrogues si es produïssin.

En cas de necessitat de fer una altra prova no contemplada en el present conveni, s'aplicaran les tarifes vigents del CCSPT.

Totes les tarifes s'entenen que corresponen a la base imposable. Per això, tot i que actualment els serveis sanitaris estan exemptes de l'Impost sobre el Valor Afegit, de canviar-se la regulació fiscal de manera que fos d'aplicació sobre la prestació de l'activitat objecte d'aquest encàrrec el mencionat impost, el mateix seria repercutit a l'Hospital de Cerdanya en els termes que s'establissin legalment.

Les factures es remetran en format de factura electrònica d'acord amb l'aplicació e-fact.

 

4.- COMISSIÓ DE SEGUIMENT

Es crea una comissió de seguiment paritària, composta per un membre de cada entitat, com a òrgan responsable de l'execució d'aquest conveni i de les seves possibles pròrrogues. Les persones designades per cada entitat per a formar part de la Comissió de Seguiment, nomenades pels seus respectius legals representants, s'hauran de comunicar per escrit a l'altra part de forma immediata a la signatura del present.

Els membres integrats de la Comissió seran el/la Director/a Assistencial del CCSPT i de l'Hospital de Cerdanya i podran ser substituïts en qualsevol moment pels seus respectius representants legals, havent-se de comunicar la substitució realitzada en cada cas, per escrit a l'altre part, pel seu general coneixement.

La Comissió de seguiment es reunirà per tractar i decidir de comú acord sobre els afers que s'hagin de debatre en cada moment i, especialment:

   a) Vetllar i fer seguiment dels aspectes que contempla el conveni i les successives addendes.

   b) Avaluar la marxa de les addendes desplegades i suggerir canvis a les respectives legals representacions, intentant alhora arranjar les possibles discrepàncies entre ambdues entitats pel que respecte el bon fi de les mateixes.

   c) Mantenir la transparència i reciprocitat de la comunicació entre ambdues entitats i atendre tant la delegació de facultats que resultin del present conveni i/o de les successives addendes, com la delegació de facultats que puguin rebre de les respectives legals representacions; i,

   d) Proposar modificacions per adaptar el present conveni i/o les pròrrogues a la normativa vigent a cada moment.

La Comissió de seguiment es reunirà a instància de qualsevol dels seus membres, de la forma que tinguin per convenient (establint la pròpia comissió, si ho estima oportú, la forma de convocatòria, lloc de celebració, fixació de l'ordre del dia, etc.). En qualsevol cas s'aixecarà acta de les reunions, que serà signada per tots els assistents, en senyal de conformitat amb el contingut de la mateixa, on s'inclouran els temes tractats i, si és el cas, els acords presos.

Els problemes que puguin sorgir en el si de la Comissió per manca d'enteniment, acord o criteri a seguir determinarà l'eventual paralització de la presa de decisions en aquella matèria, traslladant la qüestió a les respectives direccions generals als efectes d'intentar arribar a una entesa o solució satisfactòria per ambdues parts.

Paral·lelament a l'esmentada Comissió de Seguiment es podran establir tots aquells canals i vies que es considerin adients (equips de treball, establiment d'interlocutors...) amb objecte de promoure la col·laboració entre ambdues entitats. En tot cas tots aquests canals alternatius quedaran sota la supervisió de la Comissió de Seguiment objecte de la present Clàusula.

 

5.- RESPONSABILITAT CIVIL

Atenent la particularitat del present conveni de col·laboració, les pròrrogues/addendes successives que el despleguin podran determinar les responsabilitats respectives en la matèria de què tractin.

Ambdues entitats mantindran vigent i actualitzada l'assegurança de responsabilitat civil que els correspon com a proveïdors d'assistència sanitària pública i es podran requerir recíprocament a fi d'acreditar aquesta circumstància.

 

6.- AUTONOMIA D'AMBDUES ENTITATS

Les persones d'una i altra entitat (interns, empleats, professionals, etc.) que col·laborin en el desplegament d'aquest conveni materialitzant la col·laboració en centres dependents de l'altra entitat, respectaran l'autonomia jeràrquica i administrativa, l'estructura orgànica, la reglamentació interna i les normes i protocols d'aquesta, per tal de no entorpir el normal desenvolupament de les respectives tasques que es portin a terme.

En tot cas aquest document i les pròrrogues que es formalitzin s'adaptaran a les obligacions que la normativa vigent en cada moment pugui establir.

 

7.- DURADA DEL CONVENI I RESOLUCIÓ

La vigència d'aquest conveni serà des de l'1 de gener de 2022 fins a 31 de desembre de 2022, prorrogable expressament per mitjà de pròrrogues entre les parts, fins a un màxim de tres anys (1 any inicial més 3 possibles pròrrogues), llevat d'haver denunciat dins un termini de 3 mesos per avançat a la respectiva data d'acabament, havent de procedir en aquest cas, al marge de la resolució per denúncia del conveni, a la conclusió dels compromisos contrets per cadascuna de les parts, tenint cura d'evitar perjudicis als usuaris.

D'altra banda, aquest conveni es resoldrà aplicant les causes generals de resolució dels convenis especificades a l'article 51 de la Llei 40/2015, d'3 d'octubre i enumerades en aquest conveni.

 

8.- NO EXCLUSIVITAT

El present conveni de col·laboració no impedeix a les parts contractants a col·laborar unilateralment amb tercers de la forma que tinguin per convenient, per bé que es tindrà cura de no interferir en la bona marxa de les col·laboracions ja desplegades o que siguin susceptibles de desplegament.

 

9.- CONTRAPRESTACIONS ECONÒMIQUES DE LES PRÒRROGUES I ACTUALITZACIÓ DE PREUS

Les contraprestacions econòmiques que s'escaiguin es documentaran en deguda forma a les diferents pròrrogues que despleguin el present conveni.

Amb efectes a 1 de gener de 2024, les parts accepten que aquest conveni serà objecte de revisió de preus en el mateix percentatge que variïn les tarifes que publica el Servei Català de la Salut, i així les seves successives pròrrogues si es produïssin.

 

10.- PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

L'Hospital de Cerdanya i el CCSPT es coordinaran en quant a l'aplicació de la normativa sobre la prevenció de riscos laborals, quan siguin aplicable. Els serveis de prevenció d'ambdues entitats col·laboraran en allò que sigui necessari, i ambdues parts declaren que, amb anterioritat al desplegament de cada addenda, es tindrà informació suficient mútua en matèria de prevenció de riscos, comprometent-se a actualitzar-se-la quan sigui oportú i aplicable.

En tot cas aquest document i les pròrrogues que es formalitzin s'adaptaran en funció de que la normativa vigent estableixi altres tipus d'obligacions.

 

11.- COMPLIMENT D'OBLIGACIONS TRIBUTÀRIES I DE SEGURETAT SOCIAL

En relació al compliment de les obligacions fiscals i laborals assenyalar que sigui quina sigui la seu definida pel desenvolupament de cada col·laboració pactada, el personal mantindrà la vinculació laboral amb la seva institució d'origen. L'entitat a la qual pertany es mantindrà responsable de la gestió i compliment dels seus deures laborals (incloent obligacions amb la Seguretat Social) fiscals i mercantils que li corresponguin.

 

12.- PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Les dades personals de les persones que participin a qualsevol de les matèries objecte de desplegament i a les que tinguin accés les respectives entitats, hauran d'ésser tractades de conformitat amb el que preveu la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garantia dels drets digitals.

Les esmentades dades personals no podran ser utilitzades per a finalitats incompatibles amb aquelles per a les quals haguessin estat recollides, llevat del seu ús amb finalitat històrica, estadística o científica, havent de cancel·lar les mateixes quan hagin deixat d'ésser necessàries. Tanmateix, ambdues entitats s'abstindran d'emmagatzemar i gestionar dades de caràcter personal en els sistemes informàtics de l'altra, llevat d'aquells autoritzats i necessaris pel desenvolupament de les seves funcions.

Les persones que intervinguin en qualsevol de les fases de tractament de dades personals de qualsevol de les entitats respectaran escrupolosament la confidencialitat i secret professional de les dades de l'altra, tot mantenint una reserva total i la màxima discreció en les seves relacions pel que fa a qüestions confidencials i de salut; obligacions aquestes que subsistiran després d'haver conclòs la col·laboració amb el titular del fitxer o, en el seu cas, amb el responsable del mateix.

D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta el tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, l'informem que les seves dades administratives recollides com a conseqüència del present document de conveni, són tractats pel Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, qui té nombrat un delegat de Protecció de Dades, amb domicili a Parc del Taulí, qui té nombrat com a delegat de Protecció de Dades, el Sr. Pablo Hernando, amb adreça a Parc del Taulí, 1, 08208 de Sabadell, i adreça electrònica dpd@tauli.cat amb la finalitat de poder realitzar les actuacions que resultin necessàries per tal de poder donar compliment amb els diferents aspectes derivats de la gestió del present contracte. Les seves dades seran emmagatzemades mentre duri la relació contractual i amb posterioritat a la finalització durant un període de 6 anys. En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat, mitjançant comunicació escrita juntament amb una còpia del seu DNI al Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, Parc del Taulí, 1, 08208 Sabadell. També ho podran efectuar per correu electrònic a dpd@tauli.cat, així com presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control que correspongui.

 

13.- PUBLICITAT DE LA COL·LABORACIÓ

De conformitat amb allò establert a l'article de la Llei 26/2010, del 3 d'agost i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, així com la Llei 19/2013 de 9 de desembre de transparència, accés a la informació pública i bon govern (en especial l'article 8), les parts són coneixedores de les obligacions de publicitat activa que afecta a les entitats públiques i autoritzen expressament a que el contingut d'aquest conveni es faci públic a través de la web institucional (portal transparència) d'aquells dels signataris que es trobin dins l'àmbit subjectiu de la normativa esmentada i, per tant, declarant que cap contingut del mateix suposa una vulneració als seus interessos econòmics o comercials.

 

14.- MODIFICACIONS DEL PRESENT CONVENI

Aquest conveni es podrà modificar bé a iniciativa de qualsevol dels respectius representants legals, que hauran de consensuar de mutu acord la modificació, ampliació o reducció del mateix per poder-la dur a terme, bé a proposta no vinculant de la Comissió de Seguiment dirigida als representants d'ambdues entitats.

 

15.- CAUSES D'EXTINCIÓ

Aquest conveni es pot extingir per alguna de les causes següents:

a) Per l'expiració del termini de vigència

b) Per l'acord unànime de les parts firmants

c) Per l'incompliment de les obligacions i compromisos assumits per part d'algun dels firmants

d) Per decisió judicial declaratòria de nul·litat del conveni

e) Per qualsevol altra causa diferent de les anteriors

 

16.- NORMATIVA APLICABLE

El present conveni i les addendes/pròrrogues que demanen del mateix es regiran, en primer terme, per les estipulacions contingudes en els mateixos (tenint en compte la primacia del conveni inicial) i, en tot allò que no estigui previst, per les disposicions legals que, en cada moment i cada supòsit, els siguin d'aplicació.

Les parts volen seguir i complir aquest conveni i les addendes/pròrrogues successives segons l'esperit de col·laboració que l'ha fet possible, comprometent-se a resoldre les divergències que sorgissin amistosament i en termes d'equitat i les que resultessin insalvables segons resulti de sotmetre-les a la jurisdicció contenciosa administrativa dels Jutjats de Sabadell.

 

I per tal que així consti, i en prova de conformitat amb el contingut del present conveni de col·laboració, les parts signen el present document de manera electrònica.

 

Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí

AECT-Hospital de Cerdanya

 

Puigcerdà, 4 de maig de 2024

 

 

ANNEX I Nº Exp. 24CV0002

 

 

 

 

Preus

ÀREA

CodiSAP

Descripció

01/01/24-29/02/24

01/03/2024-31/12/24

ECOGRAFIA

V03003490

BIOPSIA / PAAF ABDOMINAL

577,52

558,41

ECOGRAFIA

V03005079

BIOPSIA PROSTATICA TRANSRECTAL

592,75

605,50

ECOGRAFIA

V03003710

BAG PER ESTEREOTAXIA

965,70

942,11

MAMOGRAFIA

V03004986

COL·LOCACIO CLIP INTRATUMORAL

343,88

334,21

MAMOGRAFIA

V03030243

MAMOGRAFIA 3D

55,94

56,29

MEDICINA NUCLEAR

V03003754

RENOGRAMA AMB DIURETIC MAG3

297,66

313,38

MEDICINA NUCLEAR

V03003765

GAMMAGRAFIA OSSIA

164,19

175,15

MEDICINA NUCLEAR

V03003767

GAMMAGRAFIA OSSIA AMB LEUCOCITS MARCA

348,27

399,00

MEDICINA NUCLEAR

V03030640

GAMMAGRAFIA OSSIA SPECT-TC

262,67

272,97

MEDICINA NUCLEAR

V03030641

GAMMAGRAFIA PARATIROIDEA SPECT-TC

342,98

363,95

MEDICINA NUCLEAR

V03030642

GAMMAGRAFIA OSSIA AMB LEUCOS MARCATS

546,03

598,93

MEDICINA NUCLEAR

V03900002

CONTRAST PET-TAC

35,29

35,29

PET TAC

V03020641

PET-TC ONCOLOGIC

605,87

617,29

PET TAC

V03030228

RASTREIG CORPORAL TOTAL PET TC FDG

603,44

614,67

PET TAC

V03030285

PET TC PROSTATA

1.804,53

1.035,22

PET TAC

V03030563

PET TC 68Ga-DOTATOC

2.321,80

2.195,86

RADIOLOGIA INTERVENCIONISTA

V03004866

CATETERS TUNELITZATS TIPUS HICKMAN

748,90

726,53

RESSONÀNCIA MAGNÈTICA

V03003600

RM CARDÍACA

287,62

313,59

RESSONÀNCIA MAGNÈTICA

V03003611

RM COLUMNA CERVICAL

97,38

112,02

RESSONÀNCIA MAGNÈTICA

V03003612

RM COLUMNA DORSAL

94,29

108,67

RESSONÀNCIA MAGNÈTICA

V03003613

RM COLUMNA LUMBAR

94,29

108,67

RESSONÀNCIA MAGNÈTICA

V03003620

RM PELVIS

165,88

161,50

RESSONÀNCIA MAGNÈTICA

V03003902

RM MALUC

96,33

112,02

RESSONÀNCIA MAGNÈTICA

V03003903

RM CUIXA

96,33

112,02

RESSONÀNCIA MAGNÈTICA

V03003904

RM GENOLL

96,33

112,02

RESSONÀNCIA MAGNÈTICA

V03003920

RM ESPATLLA

94,29

108,67

RESSONÀNCIA MAGNÈTICA

V03900001

Contrast RMN

72,03

70,59

TOMOGRAFIA COMPUTADA

V03003592

TC TORAX

43,82

55,81

TOMOGRAFIA COMPUTADA

V03003876

TC OSSI PELVIC

53,21

57,89

TOMOGRAFIA COMPUTADA

V03004754

TAC PROCEDIMENT INTERVENCIONISTA OSTE

630,03

684,09

TOMOGRAFIA COMPUTADA

V03004755

TAC PROCEDIMENT INTERVENCIONISTA TORA

602,42

632,52

TOMOGRAFIA COMPUTADA

V03900000

Contrast TAC

35,29

35,29

 

Puigcerdà, 4 de maig de 2024

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
319452 {"title":"ANUNCIO por el que se hace público el convenio de colaboración entre la Agrupación Europea de Cooperación Territorial - Hospital de Cerdanya y el Consorcio Corporación Sanitaria Parc Taulí de Sabadell para la realización de pruebas de apoyo diagnóstico y servicios de teleradiología.","published_date":"2024-07-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"319452"} catalunya Agrupación Europea de Cooperación Territorial Hospital de Cerdanya (AECT-HC),Anuncios,DOGC,DOGC 2024 nº 9203 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-12/319452-anuncio-se-hace-publico-convenio-colaboracion-agrupacion-europea-cooperacion-territorial-hospital-cerdanya-consorcio-corporacion-sanitaria-parc-tauli-sabadell-realizacion-pruebas-apoyo-diagnostico-servicios-teleradiologia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.