ANUNCIO sobre información pública de la aprobación inicial de la memoria justificativa del ejercicio de actividad económica de comercialización, producción, explotación, mantenimiento y servicios complementarios relacionados con la generación pública de energía (exp. 01/2024 (QGCF.- L100-L33-L139)).

El Ple de l'Ajuntament de data 1 de juliol de 2024, va adoptar, entre d'altres els següents acords:

 

[...

Primer.- Tenir per conclòs l'encàrrec efectuat a la comissió d'estudi i per formulada la Memòria justificativa de l'exercici d'activitat econòmica de comercialització, producció, explotació, manteniment i serveis complementaris relacionats amb la generació pública d'energia.

 

Segon.- Prendre en consideració i aprovar inicialment la memòria justificativa, de la conveniència i l'oportunitat de la iniciativa pública per a l'exercici de l'activitat econòmica en règim de lliure concurrència consistent en la comercialització d'energia i la gestió integral d'instal·lacions solars, basant-se en l'acord plenari de data 18 d'abril de 2024, utilitzant com a medi propi a l'empresa pública Tractament i Selecció de Residus, SA (TERSA), en règim de lliure concurrència.

 

Tercer.- Obrir un període d'informació pública de l'expedient pel termini de trenta dies, a comptar des de la darrera publicació de les que es disposen al paràgraf següent, a efectes de presentació d'al·legacions, reclamacions, queixes o suggeriments. Essent que transcorregut el termini anterior sense que s'hagin presentat al·legacions/reclamacions, queixes o suggeriments s'entendrà aprovada definitivament la memòria justificativa.

 

Quart.- Publicar l'anunci d'informació pública corresponent al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Butlletí Oficial de la Província, a un diari de gran difusió, i a l'e_TAULER de l'Ajuntament.

 

Cinquè.- Posar de manifest que amb posterioritat a l'adopció del present acord i un cop esdevingui aprovada definitivament la memòria justificativa, per part de l'Ajuntament i l'empresa publica TERSA s'haurà  d'incoar un procediment per l'adquisició de les accions (compra de les accions amb habilitació de la partida pressupostaria que correspongui, subscripció del pacte para-social i modificació estatutària de TERSA) i adoptar l'acord de declaració com a mitjà propi de l'ajuntament així com l'execució dels encàrrecs concrets tenint en compte la normativa de contractes del sector públic i de transparència.

 

Sisè.- Notificar el present acord a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, a l'Ajuntament de Barcelona, a TERSA, amb indicació que aquest és un acte de tràmit, no definitiu en via administrativa i, per tant, no és susceptible de recurs, i això sense perjudici que s'hi pugui exercir el que s'estimi procedent, de conformitat amb el que disposa l'article 40.2 de la Llei 39/2015, de procediment administratiu comú de les administracions públiques i Comunicar-ho als departaments municipals afectats pel mateix.

 

Setè.- Comunicar el present acord a tots els membre de la Comissió d'estudi.

...]

 

Aquesta transcripció es recull a partir de l'esborrany de l'acta de la sessió i a reserva dels termes que resultin de la seva aprovació, conforme preveu l'article 206 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

S'indica que aquest és un acte de tràmit, no definitiu en via administrativa i, per tant, no és susceptible de recurs

Es pot consultar la documentació de la memòria al següent enllaç: https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=824440003

 

Santa Coloma de Cervelló, 2 de juliol de 2024

 

Anna Martínez i Almoril

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
314568 {"title":"ANUNCIO sobre información pública de la aprobación inicial de la memoria justificativa del ejercicio de actividad económica de comercialización, producción, explotación, mantenimiento y servicios complementarios relacionados con la generación pública de energía (exp. 01\/2024 (QGCF.- L100-L33-L139)).","published_date":"2024-07-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"314568"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Coloma de Cervelló,DOGC,DOGC 2024 nº 9201 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-10/314568-anuncio-informacion-publica-aprobacion-inicial-memoria-justificativa-ejercicio-actividad-economica-comercializacion-produccion-explotacion-mantenimiento-servicios-complementarios-relacionados-generacion-publica-energia-exp-01-2024-qgcf-l100-l33-l139 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.