ANUNCIO sobre modificación de la redacción del apartado 1), Objeto de la convocatoria, del proceso P7 2024, recepcionista.

Atesa la resolució de regidoria delegada de Recursos Humans de data 10 de maig de 2024, en que s'aproven les bases de la convocatòria P7 2024 Recepcionista corresponent a una plaça de recepcionista inclosa a l'Oferta Pública d'Ocupació de l'any 2022, en torn lliure i pel sistema de concurs oposició, així com les seves bases reguladores.

Atès que a les bases reguladores de la convocatòria P7-2024 es detecta un error material donat que es parla de tres llocs de recepcionista i a les bases han de constar quatre llocs.

Atès que es detecta la necessitat de fer un aclariment sobre la convocatòria d'una plaça i la cobertura de quatre llocs de recepcionista.

Atès que la convocatòria és per cobrir una plaça de recepcionista, però que aquesta convocatòria també te per finalitat establir un ordre de preferència per proveir les vacants de característiques similars i les necessitats d'ocupació que es produeixin durant el termini de vigència de la borsa, comptadors a partir de la publicació de la llista definitiva de persones aprovades, o fins que la borsa de treball quedi exhaurida.

Atès l'informe tècnic de la tècnica d'organització i desenvolupament de persones.

 

Es resol

 

1. Modificar el redactat de l'apartat 1) Objecte de la convocatòria P7 2024 per cobrir una plaça vacant de recepcionista i substituir-lo per aquest redactat:

Així, el punt 1) Objecte de la convocatòria P7 2024 es substitueix pel següent apartat:

És objecte de la present convocatòria l'accés a una plaça de recepcionista vacant de la plantilla de l'Ajuntament de Mollet del Vallès en règim de funcionari/ària de carrera, mitjançant el procés de selecció de concurs-oposició per proveir:

Un lloc de Recepcionista/Recepcionista-telefonista (Lloc 472)

Les convocatòries també tenen per finalitat establir un ordre de preferència per proveir les vacants de característiques similars i les necessitats d'ocupació que es produeixin durant el termini de vigència de la borsa, comptadors a partir de la publicació de la llista definitiva de persones aprovades, o fins que la borsa de treball quedi exhaurida.

Seguint la Disposició Addicional Trentena del DL 1/1997, de 31 d'octubre, les persones que s'hagin presentat a una plaça fruit d'Oferta Pública d'Ocupació però no obtinguin plaça en dita convocatòria podran ser nomenades funcionaris/es de carrera en cas de vacant en els dos anys següents a la convocatòria i seguint l'ordre de persones aspirants aprovades, complint amb la normativa vigent.

Per tant, també és objecte de la present convocatòria, mitjançant el procés de selecció de concurs-oposició, cobrir l'accés a dos places de recepcionista-telefonista, vacants de la plantilla de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, en règim de funcionari/ària interí/na, fins aprovació en oferta pública de la plaça, i per tant l'accés posterior com a funcionari de carrera per proveir:

Un lloc de Recepcionista-Telefonista (Lloc 287)

Un lloc de Recepcionista-Telefonista (Lloc 519)

Un lloc de Recepcionista-Telefonista (Lloc 520)

Aprovar les bases modificades que han de regir l'esmentada convocatòria amb empremta digital Kq1/18V/GgNY0uJUXLmv3XMZ0wnrG0Zf/257yIBBAaA=

Publicar la següent resolució d'error material als diaris oficials corresponents amb els conseqüents efectes sobre els terminis administratius.

 

Mollet del Vallès, 1 de juliol de 2024

 

Valentin Gómez Sánchez

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
309979 {"title":"ANUNCIO sobre modificación de la redacción del apartado 1), Objeto de la convocatoria, del proceso P7 2024, recepcionista.","published_date":"2024-07-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"309979"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Mollet del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9199 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-08/309979-anuncio-modificacion-redaccion-apartado-1-objeto-convocatoria-proceso-p7-2024-recepcionista https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.