EDICTO sobre aprobación de la cuarta modificación de la relación de puestos de trabajo.

El Ple Municipal en sessió celebrada el 26 de juny de 2024 va aprovar la 4a Modificació de la relació de llocs de treball 2024 de l'Ajuntament de Cornellà que es transcriu a continuació:

El Ple Municipal en la seva sessió de data 29 de juny de 2022, va aprovar l'actual Relació de Llocs de Treball del personal funcionari i laboral de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat i dels seus Organismes Autònoms.

El Ple Municipal en la seva sessió de data 29 de març de 2023, va aprovar la modificació de la Relació de Llocs de Treball del personal funcionari i laboral de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat i dels seus Organismes Autònoms, i el 27 de setembre de 2023 es va aprovar la 2a modificació de la Relació de Llocs de Treball del personal funcionari i laboral de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat i dels seus Organismes Autònoms, i el 20 de març de 2024 es va aprovar la 3a modificació de la Relació de Llocs de Treball del personal funcionari i laboral de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat i dels seus Organismes Autònoms

En virtut de l'article 31 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals en el que s'indica que la elaboració de la relació de llocs de treball s'ajustarà a criteris de racionalitat, economia i eficàcia, i que per la seva justificació s'haurà d'aportar un estudi justificatiu de l'estructura administrativa o l'organigrama funcional.

Atès que s'ha aprovat per Decret núm. 2024/547 de data 29 de gener de 2024 l'Organigrama Municipal 2024 que recull la nova organització municipal derivada de les Eleccions Locals celebrades el passat dia 28 de maig de 2023, i constituït el nou Ajuntament derivat del seu resultat el passat 17 de juny.

Donat que el Ple de 28 de febrer es va aprovar la Modificació inicial de la Plantilla 2024 per donar compliment amb els canvis aprovats i que reflecteix canvis referits a l'augment i/o disminució de places de la plantilla anterior.

Vist que el Ple en data 31 de gener de 2024 va aprovar la Determinació del nombre, característiques i retribucions del personal eventual.

Vist que s'ha detectat una errada a la fitxa descriptiva dels lloc de treball Cap de la Unitat de Transparència quant al Requeriment específic del lloc i a la forma de provisió, i que pot impedir l'execució de canvis organitzatius i d' accés al lloc de treball. I donat que aquest canvi ja estava contemplat a la RLT quant a la jornada.

Vist que s'ha detectat una errada a la fitxa descriptiva dels lloc de treball Cap de la Unitat Jurídica- Administrativa de Política Territorial i Espai Públic quant al Requeriment específic del lloc, i que pot impedir l'execució de canvis organitzatius . I donat que aquest canvi ja estava contemplat a la RLT quant a la jornada.

Vist que s'ha detectat una errada a la fitxa descriptiva dels llocs de treball Cap de Control Intern i Tècnic Superior de Salut Pública quant a la Formació Específica, i que pot impedir l'execució de canvis organitzatius i de accés al lloc de treball.

En relació al que disposa l'article 37 del RD Llei 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, relatiu a les matèries que han de ser objecte de negociació amb la representació dels treballadors, s'ha informat als representants dels empleats de l'Ajuntament.

En virtut del que disposa la Llei 19/2013, de Transparència, accés a la informació pública i bon govern, i a l'article 20.1 del Reglament de Transparència, i de dret d'accés a la informació pública s'haurà de trametre el present acord a l'Administració de l'Estat i al Departament de Governació de la Generalitat dins el termini de 30 dies següents a la seva adopció.

Vist el que disposa l'article 3.3.d.6º del Real Decret 128/2018 de 16 de març pel que fa a l'informe preceptiu de la Secretaria General.

Atès el que preveuen els articles 29 i següents, l'article 54 i 165 del Reglament del Personal al Servei de les Entitats Locals i RD Llei 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic

Vist l'informe de la Cap de l'Àrea de Gestió de Recursos Humans

Vistos els articles 22 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladores de les Bases de Règim Local, i l'article 52 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova la refosa de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, relatius a les competències atribuïdes al Ple de la Corporació Local.

 

La Presidenta de la Comissió de Presidència, Economia i Interior proposa al Ple de l'Ajuntament l'adopció del següent:

 

ACORD

 

Primer .- Aprovar la 4a Modificació de la Relació de Llocs de Treball 2024 en el sentit de:

Modificar els llocs de treball següents en relació a:

-En règim de funcionaris:

Canviar a la fitxa les hores de dedicació del lloc de treball Cap de la Unitat de Transparència, FA147, passant de 1930h a 1710h.

Canviar la fitxa en relació a la forma de provisió del Cap de la Unitat de Transparència, FA147, passant de lliure designació a Convocatòria Pública. Concurs.

Canviar a la fitxa les hores de dedicació del lloc de treball Cap Unitat Jurídica- Administrativa de Política Territorial i Espai Públic, FA121 passant de 1710h a 1930h

Canviar a la fitxa la formació especifica del lloc de treball Cap de Control Intern FA112, passant de Llicenciatura o graduat en Ciències Econòmiques o Empresarials o Dret a Llicenciatura o graduat en Ciències Econòmiques o Empresarials o Administració i Direcció d'Empreses.

Canviar a la fitxa la formació especifica del lloc de treball Tècnic/a Superior de Salut Pública FA144, passant de Llicenciatura en Farmàcia, Veterinària, Biologia, Medicina a Llicenciatura en Farmàcia, Veterinària, Biologia, Medicina o Infermeria.

 

en el document que s'identifica electrònicament a continuació:

-Núm. ID: 7449738

-Núm. Hash: SHA-512:

2C7D5CD212BF8CD0E4234330A5470979DD5F2F594A3B2217E5C93985945263737CAED65BCFEEC2306F3FC16E620C7FAB2BBB1A03D88A01721F1F7B0F0EE19C30

 

Segon.- Publicar el present acord amb els seus annexos al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat i a la pàgina Web de l'Ajuntament en compliment del que preveu l'apartat segon de l'article 283 del Text Refòs de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya

 

Tercer.- Comunicar el contingut d'aquest acord a la Unitat de Transparència de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, en compliment del que disposa la Llei 19/2013, de Transparència, accés a la informació pública i bon govern, i a l'article 20.1 del Reglament de Transparència, i de dret d'accés a la informació pública, i en conseqüència notificar el present acord al Cap de l'Àrea de Gestió d'Informàtica com a responsable de la seu electrònica municipal, per a la seva publicació

 

Quart.- En virtut del que disposa la Llei 19/2013, de Transparència, accés a la informació pública i bon govern, i a l'article 20.1 del Reglament de Transparència, i de dret d'accés a la informació pública s'haurà de trametre el present acord a l'Administració de l'Estat i al Departament de Governació de la Generalitat dins el termini de 30 dies següents a la seva adopció.

 

Cornellà de Llobregat, 1 de juliol de 2024

 

L'alcalde

 

Per delegació de firma segons Decret núm. 3121/2023 de 22 de juny de 2023

Sonia Jimenez Lopez

Cap de l'Àrea de Gestió de Recursos Humans

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
309975 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la cuarta modificación de la relación de puestos de trabajo.","published_date":"2024-07-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"309975"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat,DOGC,DOGC 2024 nº 9199 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-08/309975-edicto-aprobacion-cuarta-modificacion-relacion-puestos-trabajo https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.