EDICTO por el que se hace pública la aprobación de las bases reguladoras y la convocatoria para la provisión del puesto de trabajo de técnico/a medio/a informático/a, en régimen funcionarial, del Ayuntamiento de Piera, mediante concurso específico de movilidad interadministrativa (exp. 3093/2024).

Per Decret d'Alcaldia núm. 2024-0786, de data 1 de juliol de 2024, s'han aprovat les bases reguladores i la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de tècnic/a mitjà/na informàtic, règim funcionarial, escala administració especial, sotsescala tècnica (A2) de l'Ajuntament de Piera, mitjançant concurs específic de mobilitat interadministrativa, s'obre el termini de presentació de sol·licituds, que serà de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

S'adjunten les bases reguladores:

 

 

CONVOCATÒRIA I BASES REGULADORES PER A LA PROVISIÓ DEL LLOC DE TREBALL DE TÈCNIC/A MITJÀ/NA INFORMÀTIC RÈGIM FUNCIONARIAL, ESCALA ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, SOTSESCALA TÈCNICA (A2), DE L'AJUNTAMENT DE PIERA, MITJANÇANT CONCURS ESPECÍFIC DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA

 

PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

Aquestes bases tenen per objecte la provisió, mitjançant concurs específic de mobilitat interadministrativa, del lloc de treball Tècnic/a mitjà/na informàtic (Codi de lloc de treball 31), escala d'administració especial, sotsescala tècnica segons el que disposa l'article 79 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic en concordança amb l'article 101 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local.

 

SEGONA.- CARACTERÍSTIQUES DEL LLOC DE TREBALL

Denominació: Tècnic/a mitjà/na informàtic/a

Codi catàleg: 31

Règim: Funcionarial

Grup/Subgrup: A/A2

Complement de destí: 24

Complement específic: 523,93 euros/mensuals

Tipologia de jornada: ordinària

Escala: Administració especial, subescala tècnica

 

TERCERA.- FUNCIONS BÀSIQUES DEL LLOC DE TREBALL

Missió: analitzar i cobrir les necessitats informàtiques i de noves tecnologies de l'Ajuntament amb l'objectiu de posicionar competitivament el municipi en el context de la societat de la informació i el coneixement garantint i potenciant l'accés i l'ús de les tecnologies per part de la ciutadania, tot dirigint i organitzant el personal i els recursos assignats al negociat per tal d'assolir els objectius previstos i d'acord amb les directrius emanades.

Funcions generals:

1. Analitzar i definir l'estructura dels sistemes d'informació i noves tecnologies adaptades a les necessitats de la Corporació.

2. Elaborar i desenvolupar els programes i les aplicacions informàtiques que siguin necessàries per a l'activitat de la Corporació.

3. Controlar, gestionar i vetllar pel manteniment de les aplicacions, programes i suports lògics utilitzats per la Corporació.

4. Assessorar, informar i valorar les necessitats de la Corporació en l'àmbit de les noves tecnologies i de la informació.

5. Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament els equips relacionats amb la seva activitat, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

6. Pel que fa al tractament de dades de caràcter personal, adoptar les mesures tècniques i organitzatives necessàries per donar compliment a la normativa vigent en la matèria, així com mantenir el deure  de secret i confidencialitat (que es mantindran una vegada acabada la seva vinculació amb la Corporació.

 

Funcions específiques:

1. Analitzar i definir l'estructura dels sistemes d'informació i noves tecnologies adaptades a les necessitats de la Corporació:

- Analitza, elabora i programa l'execució de projectes i propostes en matèria de sistemes d'informació i comunicació pels diferents àmbits organitzatius de la Corporació.

- Coneix el funcionament i l'existència de les bases de dades, la documentació i la programació.

- Defineix i dissenya l'arquitectura de sistemes de la xarxa informàtica i de comunicacions.

- Defineix el llenguatge d'ús informàtic de la Corporació i estableix el protocol d'ús de les xarxes socials i l'accés a la web per part dels usuaris i usuàries de la Corporació.

- Col·labora amb el seu cap en la definició dels objectius i les prioritats en matèria de noves tecnologies i informació per a la Corporació.

 

2. Elaborar i desenvolupar els programes i les aplicacions informàtiques que siguin necessàries per a l'activitat de la Corporació:

- Desenvolupa aplicacions informàtiques d'acord amb les necessitats, recursos, requisits i normes i estàndards corporatius.

- Dissenya solucions informàtiques i negocia amb els proveïdors les necessitats de cada àmbit.

- Crea aplicacions i noves funcions en programes ja existents.

- Crea bases de dades i sistemes operatius necessaris pel desenvolupament d'aplicacions corporatives.

- Coopera en el disseny de programes i fitxers interns.

- Modifica la configuració del programari que suposi una millora en el rendiment dels sistemes corporatius.

- Prepara eines per a l'intercanvi d'informació amb altres institucions.

 

3. Controlar, gestionar i vetllar pel manteniment de les aplicacions, programes i suports lògics utilitzats per la Corporació:

- Segueix el procés d'adquisició, recepció, revisió i implantació del material tecnològic.

- Gestiona i controla el correcte funcionament dels programes informàtics adquirits per la Corporació.

- Actualitza el lloc web municipal i la resta de webs lligades a la Corporació.

- Segueix l'execució i el desenvolupament dels serveis encarregats a empreses externes.

- Realitza proves informàtiques i implanta determinades mesures de seguretat als servidors de la Corporació.

 

4. Assessorar, informar i valorar les necessitats de la Corporació en l'àmbit de les noves tecnologies i de la informació:

- Assessora i dóna suport tècnic en matèria informàtica tant a nivell intern (Corporació) com a nivell extern (institucions, organismes, empreses, etc.).

- Identifica i avalua les necessitats d'adquisició de productes i materials informàtics.

- Avalua la viabilitat d'homologar i integrar en l'organització, noves eines i llenguatges existents en el mercat.

 

5. Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament els equips relacionats amb la seva activitat, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

 

6. Pel que fa al tractament de dades de caràcter personal, adoptar les mesures tècniques i organitzatives necessàries per donar compliment a la normativa vigent en la matèria, així com mantenir el deure  de secret i confidencialitat (que es mantindran una vegada acabada la seva vinculació amb la Corporació).

 

QUARTA.- REQUISITS DE LES PERSONES ASPIRANTS

Per prendre part de la convocatòria, les persones aspirants hauran de reunir els requisits següents:

a) Ser funcionari/ària de qualsevol administració pública local i pertànyer al grup A, subgrup A2.

b) Estar en servei actiu en qualsevol administració pública local. Tanmateix, no pot prendre-hi part el funcionari que, com a conseqüència d'un expedient disciplinari, es trobi en situació de suspensió d'ocupació, traslladat d'un lloc de treball o destituït d'un càrrec de comandament, mentre duri els efectes corresponents.

c) Estar en possessió de la diplomatura, enginyeria tècnica o grau en informàtica o equivalent. En cas de títol obtingut a l'estranger, cal disposar de la corresponent homologació per l'Estat espanyol. En cas de presentar una titulació equivalent a les exigides, s'haurà d'adjuntar un certificat emès pel Ministeri d'Educació que n'acrediti l'equivalència.

d) Tenir coneixements de la llengua catalana orals i escrits en el nivell de suficiència C1 o equivalent, acreditant mitjançant certificat de l'òrgan competent de la Generalitat de Catalunya en matèria de política lingüística o alguna de les titulacions equivalents d'acord amb el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català i l'Ordre VCP/491/2009, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística, modificada per l'Ordre VCP/223/2010. Així mateix, és d'aplicació el Decret 161/2002,d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya. Cas que no es pugui acreditar el nivell de català establert, l'aspirant haurà de realitzar la prova de català en els termes establerts a les bases.

e) Estaran exemptes de la realització de la prova de català, les persones aspirants que acreditin documentalment haver superat una prova de català del mateix nivell al requerit en altres processos de selecció de personal de les administracions públiques.

f) No haver estat separat/ada mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial. En cas de ser nacional d'un altre Estat, no ha de trobar-se inhabilitat/ada o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi en el seu Estat, en els mateixos termes, accedir a l'ocupació pública.

g) No concórrer en cap causa d'incompatibilitat, d'acord amb el que estableix la Llei 21/1987, de 26 de novembre, d'incompatibilitats del personal al servei de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.

h) No patir cap malaltia ni estar afectat/ada per cap limitació física o psíquica que sigui incompatible o impedeixi exercir funcions pròpies de la plaça d'administratiu/iva.

i) Les persones que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitat, seran admeses per a la realització dels exercicis sense necessitat d'acreditar la seva aptitud abans del seu començament, sens perjudici que superat el procés selectiu hagin d'acreditar, si s'escau, la seva capacitat per exercir les funcions per a l'exercici professional de la categoria corresponent (certificat d'adequació al lloc de treball emès per l'EVO laboral). A aquests efectes, les persones candidates amb discapacitat hauran de presentar el corresponent dictamen dels equips multiprofessionals a què es refereix l'article 6 del Decret 66/1999, de 9 de març, del Govern de la Generalitat de Catalunya, sobre l'accés a la funció pública de les persones amb discapacitat i dels equips de valoració mutiprofessional i presentar el corresponent dictamen actualitzat dels equips multiprofessionals a què es refereix l'article 4.3 del mateix Decret.

j) Realitzar el pagament de la taxa pels drets d'examen.

Tots els requisits s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se fins al moment de la presa de possessió com a funcionari/ària de carrera.

 

CINQUENA.- LLOC, TERMINI I FORMA DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

Les persones interessades hauran de presentar la seva sol·licitud, necessàriament, mitjançant model d'instància normalitzada que pot descarregar-se des de la pàgina web de l'Ajuntament de Piera (https://www.viladepiera.cat), en el termini de presentació d'instàncies, que serà de vint dies naturals comptadors a partir de l'endemà de la data de publicació de l'anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Les bases íntegres es publicaran a la pàgina web i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, així com la resta de publicacions referents a aquest procés selectiu.

Les sol·licituds aniran acompanyades del currículum vitae amb la relació de mèrits al·legats per a la seva candidatura, fotocòpia del DNI o altre document on consti la nacionalitat, titulació requerida, certificat acreditatiu del nivell de català i documents acreditatius que han de ser puntuats en la valoració de mèrits. Cal adjuntar, així mateix, el justificant de pagament de la taxa. La presentació del dictamen dels equips multiprofessionals per a les persones amb discapacitat s'haurà de dur a terme durant el termini de presentació de sol·licituds.

A la instància es manifestarà que es reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides a la base quarta, referides sempre a la data d'acabament del termini per a la presentació d'instàncies.

Si la instància es presenta per un sistema diferent al presencial o de la seu electrònica, l'aspirant haurà d'anunciar, el mateix dia, l'enviament al Departament de Recursos Humans de l'Ajuntament de Piera mitjançant correu electrònic a piera.recursoshumans@ajpiera.cat, adjuntant còpia de la sol·licitud.

Els drets d'examen seran de 17 euros, de conformitat amb allò previst a l'article 7 de la Ordenança Fiscal número 7 reguladora de la Taxa per l'execució d'activitats jurídico-administratives de competència municipal de l'Ajuntament de Piera, i el pagament de l'import s'exigirà en el moment de presentació de la sol·licitud, practicant-se la corresponent liquidació d'acord amb el Reglament General Tributari. En el supòsit de que no arribés a produir-se el fet imposable, l'Ajuntament retornarà les quantitats ingressades (art. 9 Ordenança Fiscal núm. 7). La taxa haurà de ser abonada dintre del termini de presentació de sol·licituds, no essent vàlid el termini d'esmenes per al seu pagament. Els drets d'examen s'hauran d'abonar per transferència bancària al número de compte de l'Ajuntament de Piera ES49 0182 6035 4602 0211 6158 (s'ha d'indicar el nom i cognoms de l'aspirant i a quin procés selectiu participa).

Amb la formalització i presentació de la sol·licitud, els/les aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per a prendre part a la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent i, especialment, la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals. Una vegada sigui ferma la resolució del nomenament del personal, els aspirants que hi hagin participat tindran un termini de dos mesos per retirar la documentació aportada. Les actes del tribunal qualificador es conservaran a l'expedient corresponent.

 

SISENA.- LLISTAT DE PERSONES ADMESES I EXCLOSES

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, l'Alcaldia dictarà resolució aprovant les llistes d'aspirants admesos i exclosos al web municipal i al tauler d'anuncis de la corporació.

Es concedirà a les persones aspirants un termini de deu dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació de la llista, per a esmenes i possibles reclamacions, amb l'advertiment de que si no ho fessin, se les tindrà per desistides de la seva petició. L'Alcaldia farà pública la resolució amb les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, que serà objecte de publicació al web municipal i al tauler d'anuncis de la corporació.

La llista provisional s'elevarà a definitiva sense que sigui necessària una nova resolució o publicació si no es presenta cap reclamació o esmena dintre l'esmentat termini.

Les posteriors publicacions es faran al tauler d'edictes de la Corporació i al pàgina web municipal. La identificació de les persones interessades en els actes administratius objecte de publicació, s'ha de fer mitjançant el nom i cognoms, afegint-hi quatre xifres numèriques aleatòries del DNI, NIE, passaport o document equivalent, a fi de facilitar l'exercici dels drets d'abstenció i recusació que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, de 1 d'octubre, del règim jurídic del sector públic, la Llei de transparència i accés a la informació pública, i la Llei de protecció de dades.

Les errades materials de fet es podran esmenar, en qualsevol moment, d'ofici o a petició dels interessats.

 

SETENA.- TRIBUNAL QUALIFICADOR

El tribunal qualificador del procés selectiu estarà format per tres membres titulars, amb els seus respectius suplents i es constituirà com a òrgan col·legiat. La seva configuració i nomenament s'ajustarà al que preveu l'article 72 del Decret 241/1990, en allò que correspongui en aplicació del que preveu l'article 60 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic. En la seva composició es vetllarà pel compliment del principi d'imparcialitat i de professionalitat dels seus membres i de paritat entre dones i homes.

L'òrgan de selecció serà un tribunal qualificador que tindrà la composició següent:

- Un/a president/a, funcionari/a de carrera o laboral fix de l'Ajuntament de Piera.

- Un/a vocal, designat/da per l'Ajuntament de Piera.

- Un/a vocal, designat/da per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

- Un/a secretari/a, personal de l'Ajuntament de Piera, preferentment funcionari de carrera, amb dret exclusivament a veu i sense la condició de membre del Tribunal.

Alternativament, pot actuar com a secretari/a del Tribunal un dels vocals designats; en aquest cas, aquest tindrà dret a veu i vot, en la seva condició de membre del Tribunal.

Així mateix, el Tribunal es podrà dotar de l'assessorament especialitzat que es requereixi per raó de la matèria.

No podran formar part del Tribunal ni el personal d'elecció o de designació política, ni el personal eventual, ni els funcionaris interins, ni el personal laboral temporal.

La designació nominal dels membres del Tribunal, que inclourà la dels respectius suplents, es publicarà juntament amb el lloc, la data i l'hora de començament de les proves selectives, com a mínim amb 10 dies naturals d'antelació.

El Tribunal no pot constituir-se ni actuar sense l'assistència de més de la meitat dels seus membres, titulars o suplents indistintament, a més de la del/la president/a i del/la secretari/a o de les persones que els substitueixin.

La pertinença als Tribunals qualificadors serà sempre a títol individual i no es podrà ostentar aquesta pertinença en representació o per compte de ningú.

Dins la fase de selecció, el Tribunal resoldrà tots els dubtes d'interpretació i aplicació de les normes que puguin plantejar-se, com també els supòsits no previstos en la normativa.

L'abstenció i recusació dels membres del Tribunal està regulada en l'article 23 i següents de la Llei 40/2015, de1 d'octubre, del règim jurídic del sector públic.

Als efectes previstos en el Reial Decret 462/2002, de 24 de maig, sobre indemnitzacions per raó del servei (BOE 30/05/02), el Tribunal qualificador es classifica a la categoria primera.

 

VUITENA.- PROCÉS SELECTIU

El sistema de selecció serà el de concurs i constarà de les fases següents:

Primera prova: prova de coneixements de llengües

A) Llengua catalana: Prova de coneixements en la llengua catalana.

No hauran de realitzar la prova de català els qui acreditin coneixements de la llengua catalana equivalents al nivell C1 o superior de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. L'acreditació documental a l'efecte d'exempció es pot fer fins abans de l'hora assenyalada per a l'inici de l'exercici de coneixements de llengua catalana, aportant davant el Tribunal l'original i una fotocòpia de la documentació esmentada.

Per aquest exercici el Tribunal pot comptar amb la col·laboració d'assessors especialistes en llengua o encomanar la realització de proves a professionals externs, si és necessari. Es qualificarà com a apte/a o no apte/a.

B) Llengua castellana: Prova de coneixements en la llengua castellana.

No hauran de realitzar la prova de castellà les persones aspirants que hagin aportat amb la sol·licitud de participació algun dels següents documents: Certificat que acrediti haver cursat la primària, secundària i batxillerat a l'Estat espanyol; o bé el diploma del nivell C1 d'espanyol o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves adreçades a la seva obtenció; o certificat d'aptitud de la llengua espanyola per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes.

L'acreditació documental a l'efecte d'exempció es pot fer fins abans de l'hora assenyalada per a l'inici de l'exercici de coneixements de llengua castellana, aportant davant el Tribunal l'original i una fotocòpia de la documentació esmentada.

Per aquest exercici el Tribunal pot comptar amb la col·laboració d'assessors especialistes en llengua o encomanar la realització de proves a professionals externs, si és necessari. Es qualificarà com a apte/a o no apte/a.

Segona prova: prova de capacitat (màxim de 10 punts)

Consistirà en la presentació i defensa davant del Tribunal d'un projecte que serà desenvolupat per escrit, així com una presentació en format Power Point o similar. El document per escrit tindrà una extensió màxima de 60 planes (30 fulles) din A4 a doble cara, escrits en doble espai i lletra Arial 12. Tots ells numerats i amb la data i autoria reflectits en un marge en lletra més petita. L'Ajuntament compta amb mitjans tecnològics per verificar l'autoria i accions de possible plagi.

Les persones candidates han de presentar el projecte dins del mateix termini de presentació d'instàncies. El lliurament del projecte per escrit es farà en un sobre tancat a l'atenció del Tribunal acompanyat d'una instància general que l'identifiqui amb el procés de selecció i serà presentat en el Registre d'Entrada en el moment de presentació de la instància.

L'objecte del treball a presentar serà identificat com:

"Proposta de modernització tecnològica d'un servei municipal d'un ajuntament de fins a 20.000 habitants."

La presentació es farà en el dia i hora fixat pel Tribunal i s'anunciarà amb la deguda antelació a la pàgina web de l'Ajuntament. El temps de la presentació del projecte serà d'un mínim de 30 minuts i màxim de 45 minuts i es realitzarà de forma oral i amb el suport de la presentació en el Power Point (o similar) que hagi realitzat l'aspirant. El suport d'aquesta presentació serà en un USB que també serà lliurat en el mateix acte al secretari/a del Tribunal per tal de ser gravat.

En aquesta prova es valoraran la defensa i exposició oral del projecte, les habilitats de comunicació, síntesi i visió estratègica de la proposta, els coneixements de l'àmbit de les noves tecnologies i la informació, i la capacitat analítica, el grau de correlació i coherència entre el document escrit i la presentació oral i la capacitat de resposta dels aspirants a les preguntes i dubtes que pugui realitzar el Tribunal durant o després de la presentació sobre qualsevol qüestió que considerin pertinent als efectes d'avaluar els coneixements i competències de les persones candidates.

Aquesta prova serà valorada amb una puntuació de 0 a 10 punts i caldrà obtenir un mínim de 5 per a continuar en el procés de selecció. Aquesta fase (prova de capacitat) es puntuarà sobre 10 punts i seran declarats no aptes els/les aspirants que no arribin a 5 punts.

Tercera prova: valoració de mèrits (màxim 25 punts)

Es valoraran els mèrits de les persones aspirants per ocupar el lloc de treball convocat segons els criteris i els barems que s'enumeren a continuació (fins a un màxim de 20 punts).

La puntuació de la valoració de mèrits serà el resultat de sumar la puntuació de tots els mèrits.

a) Experiència professional (màxim 15 punts)

Es valorarà fins a un màxim de 12 punts l'experiència professional assolida en relació a les funcions del lloc objecte d'aquesta convocatòria, i pels serveis prestats en el grup A, subgrup A2, segons el barem següent:

a) Pel temps de serveis prestats realitzant tasques relacionades amb les funcions del lloc de treball objecte de la convocatòria, en un grup de classificació A1 o A2, a raó de 0,20 punts per mes treballat.

b) Pel temps de serveis prestats realitzant tasques de gestió organitzativa i tècnica d'un servei municipal, en un grup de classificació A1 o A2, a raó de 0,10 punts per mes treballat.

L'experiència professional en les administracions públiques o empreses del sector públic s'ha d'acreditar mitjançant certificació de l'òrgan competent amb indicació expressa de l'escala i subescala o categoria professional, funcions realitzades, període de temps i data de finalització.

L'antiguitat i els serveis prestats a l'Ajuntament de Piera serà suficient amb esmenar-los i no caldrà que s'acreditin documentalment, s'admetran i valoraran en base a les dades que obrin en els expedients personals de les persones aspirants.

Els serveis prestats a les administracions públiques en qualitat de personal eventual no es valoraran.

b) Cursos de formació (màxim 3 punts)

Es valorarà fins a un màxim de 3 punts el fet d'haver realitzat cursos de formació relacionats amb les funcions pròpies del lloc de treball, que seran valorats en funció de la durada, segons els següent barem:

- Inferior o igual a 15 hores - 0,15 punts per curs

- De més de 15 a 50 hores - 0,20 punts per curs

- De més de 50 a 100 hores - 0,25 punts per curs

- De més de 100 hores - 0,30 punts per curs

Els documents acreditatius de la realització de cursos de formació hauran de contenir el nombre d'hores dels mateixos. En cas que no constin, els cursos es valoraran pel mínim d'hores relacionat.

Per a la valoració de mèrits acadèmics només tenen validesa els títols, certificats, diplomes i altres documents expedits per organismes oficials, col·legis professionals o per centres d'ensenyament oficials autoritzats. S'exceptuen d'aquesta norma els documents acadèmics lliurats pels ajuntaments, diputacions o òrgans de govern autonòmics o estatals, que hauran d'acreditar de forma fefaent la seva validesa acadèmica.

La documentació acreditativa dels cursos de formació rebuts, si es presenta en un idioma diferent del català o el castellà, haurà d'anar acompanyada de la deguda traducció en algunes d'aquestes dues llengües.

c) Titulacions acadèmiques (màxim 7 punts)

Per les titulacions acadèmiques superiors a l'exigida o diferents i complementàries i relacionades directament amb les funcions pròpies de la plaça convocada:

- 2 punt per doctorat.

- 1,5 punt per grau o enginyeria tècnica que la considerada per a ser admès a la convocatòria.

- 1 punt per màster (60 crèdits o més).

- 0,75 punt per postgrau (de 30 a 60 crèdits).

Per a la valoració de mèrits acadèmics només tenen validesa els títols, certificats, diplomes i altres documents expedits per organismes oficials, universitats, col·legis professionals o per centres d'ensenyament oficials autoritzats.

Els diplomes acreditatius de titulacions acadèmiques poden ser substituïts pel document acreditatiu d'haver abonat la taxa acadèmica oficial establerta per a la seva expedició.

La documentació acreditativa dels màsters i/o postgraus de formació rebuts, si es presenta en un idioma diferent del català o el castellà, haurà d'anar acompanyada de la deguda traducció en algunes d'aquestes dues llengües.

L'acreditació dels mèrits al·legats es realitzarà de la forma següent:

L'experiència laboral s'acredita amb l'informe de la vida laboral emès dins el mes anterior a la finalització del termini de presentació d'instàncies, i a més mitjançant còpia del/s nomenaments i contractes de treball.

L'antiguitat i els serveis prestats a l'Ajuntament de Piera no caldrà que s'acreditin documentalment i s'admetran i valoraran amb base a les dades que obrin en els expedients personals de les persones aspirants.

L'antiguitat i els serveis prestats a altres administracions públiques s'acreditaran documentalment mitjançant certificació de serveis prestats emès per la corresponent administració pública.

L'acreditació de la formació es farà mitjançant l'original de la certificació, amb especificació de l'entitat organitzadora, denominació del curs i durada del curs en hores o en crèdits. En els supòsits que no s'especifiqui la durada en hores o crèdits, no es valoraran.

 

NOVENA.- QUALIFICACIONS FINALS I PROPOSTA DE NOMENAMENT

L'ordre de qualificació definitiva estarà determinat per la puntuació final obtinguda en la fase d'oposició més, en el seu cas, els punts aconseguits en la fase de concurs per la valoració de mèrits.

En cas d'empat en la puntuació definitiva, l'ordre s'establirà a favor de l'aspirant que hagi obtingut major puntuació en la fase d'oposició i, si persisteix l'empat, es resoldrà a favor de l'aspirant que hagi obtingut la puntuació més alta en la prova o exercici de caràcter pràctic.

Acabada la qualificació de les persones aspirants, el Tribunal confeccionarà i farà pública al tauler d'anuncis la puntuació final del procés selectiu, amb la relació de persones aprovades per ordre de puntuació, de major a menor, i proposarà aquesta relació en l'acta de l'última sessió del Tribunal que farà concreta referència a la persona aspirant o aspirants seleccionades, a l'Alcaldia, la qual formularà el nomenament pertinent.

El Tribunal qualificador no podrà proposar un nombre de persones aprovades superior a la plaça convocada. No obstant l'anterior, sempre que els òrgans de selecció hagin proposat el nomenament d'igual nombre de persones aspirants que el de plaça convocada, i amb finalitat d'assegurar la cobertura de les mateixes, quan es produeixin renúncies de les persones aspirants seleccionades abans del seu nomenament o presa de possessió, l'òrgan convocant podrà requerir de l'òrgan de selecció, la relació complementària de les persones aspirants que segueixin les proposades, per al seu possible nomenament.

En el cas que el nombre de persones aspirants que hagin superat el procés selectiu sigui inferior al nombre de plaça convocada, el Tribunal declararà deserta la plaça de la qual no pugui efectuar cap proposta de nomenament.

 

DESENA.- PRESENTACIÓ DE DOCUMENTS

Dins el termini de vint dies naturals des que es facin públiques les llistes d'aprovats, els/les aspirants proposats han de presentar davant el departament Recursos Humans de l'Ajuntament de Piera els documents acreditatius de les condicions de capacitat i els requisits exigits a la convocatòria si no s'han aportat amb anterioritat. Els qui dins el termini indicat, excepte casos de força major, que seran degudament comprovats i considerats per l'òrgan convocant, no presentin la documentació, no podran ser nomenats, sens perjudici de la responsabilitat en què hagin pogut incórrer en el cas de falsedat en la seva instància. En aquest cas, es formularà davant l'Alcaldia proposta de nomenament a favor de la persona aspirant següent en ordre de puntuació, que havent superat les proves, no va ser proposada per falta de plaça.

Els qui tinguin la condició de funcionaris restaran exemptes de justificar les condicions i els requisits ja acreditats i que no requereixin actualització, i únicament hauran de presentar certificació de l'organisme que custodiï el seu expedient personal i acreditar la seva condició i altres circumstàncies de les que no hi hagi constància.

 

ONZENA.- PROPOSTA DE NOMENAMENT

Exhaurit el període de presentació de documents, i en el termini d'un mes, l'Alcaldia nomenarà funcionari/a les persones aspirants proposades pel Tribunal. Aquests nomenaments seran notificats a les persones interessades i publicats al BOPB. Els/les aspirants nomenats/ades hauran de prendre possessió de la plaça en el termini d'un mes a comptar de la data de notificació dels nomenaments. La manca de presa de possessió, llevat casos de força major degudament acreditada, comportarà la pèrdua de tots els drets.

Caldrà fer el jurament o promesa a què fa referència el Decret 359/1986, de 4 de desembre, o de la normativa que resulti d'aplicació, abans de prendre possessió com a personal funcionari de carrera.

 

DOTZENA.- FACULTATS DE L'ÒRGAN DE SELECCIÓ

L'òrgan de selecció estarà facultat per resoldre qualsevol qüestió que es plantegi des del moment de la seva constitució.

Els actes del Tribunal qualificador que posin fi als procediments selectius hauran de ser motivats.

 

TRETZENA.- RÈGIM DE RECURSOS

Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit dictats, si aquests últims decideixen directament o indirectament el fons de l'assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procés selectiu o produeixen indefensió o perjudici irreparable als drets i interessos legítims, les persones interessades podran interposar potestativament, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2019, d'1d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, recurs de reposició en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació, o bé podran interposar recurs contenciós administratiu d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

[http://piera.eadministracio.cat].

 

Piera, 1 de juliol de 2024

 

Mª Carmen González Anjaumà

Alcaldessa

 

 

ANNEX I.- Model normaIitzat de soI·Iicitud d¹admissió aI procés selectiu

 

INSTÀNCIA

En/Na ( nom i cognoms) (...),

proveït/da de DNI nº (...), i domicili a (...), codi postal (...), província (...), carrer (...), núm. (...), pis (...), porta (...), número/s de telèfon/s (...), i correu electrònic (...), compareixo i respectuosament,

 

EXPOSO:

Que havent sortit publicada la convocatòria de l'Ajuntament de Piera de (...) 

 

SOL.LICITO:

Ésser admès/a a l'esmentada convocatòria, adjuntant la documentació requerida.

I a tal efecte, autoritzo la notificació electrònica de tots els actes del procediment iniciat, i facilito a la present instància, el correu electrònic i el telèfon mòbil perquè es realitzi la notificació. La present autorització s'atorga exclusivament als efectes d'aquest procediment, i en aplicació del què disposa la Llei 39/2015, d'1d'octubre, LPAC.

Correu electrònic: (...)

Telèfon mòbil: (...)

 

Atentament

Signat,

 

Piera, a (...) de (...) de 20(...)

 

A l'IL.LTRA. SRA. ALCALDESSA DE L'AJUNTAMENT DE PIERA.

(En cas que el correu electrònic o el telèfon mòbil facilitat a efectes de notificació electrònica s'hagi de modificar, la persona interessada farà una nova autorització amb Ies dades correctes)  

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
305457 {"title":"EDICTO por el que se hace pública la aprobación de las bases reguladoras y la convocatoria para la provisión del puesto de trabajo de técnico\/a medio\/a informático\/a, en régimen funcionarial, del Ayuntamiento de Piera, mediante concurso específico de movilidad interadministrativa (exp. 3093\/2024).","published_date":"2024-07-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"305457"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Piera,DOGC,DOGC 2024 nº 9198 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-05/305457-edicto-se-hace-publica-aprobacion-bases-reguladoras-convocatoria-provision-puesto-trabajo-tecnico-medio-informatico-regimen-funcionarial-ayuntamiento-piera-concurso-especifico-movilidad-interadministrativa-exp-3093-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.