ANUNCIO por el que se hace público el Convenio entre la Diputación de Girona y el Ayuntamiento de Vilobí d'Onyar para la cesión al Ayuntamiento de un tramo sobrante de la carretera GI-534.

La Diputació de Girona, en data 14 de juny de 2024, i l'Ajuntament de Vilobí d'Onyar, en data 13 de juny de 2024, han signat el conveni per a la cessió a l'Ajuntament d'un tram sobrant en el PK 2+820 en el marge dret de la carretera GI-534, de Salitja, el text del qual seguidament es transcriu als efectes previstos en l'article 110.3 de la Llei 26/2010, de 2 d'agost, del règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya:

 

"I. ENTITATS QUE INTERVENEN

Diputació de Girona, representada pel seu president, Miquel Noguer i Planas, assistit pel secretari general, Jordi Batllori i Nouvilas, en virtut de les facultats conferides per acord de la Junta de Govern de 23 de gener de 2024.

Ajuntament de Vilobí d'Onyar, representat pel seu alcalde president, Lluís Salvi i Camps, assistit per la secretària de la corporació, Rosa Sanglas i Garangou, en virtut de les facultats conferides per acord de Ple de 22 de març de 2023.

 

II. ANTECEDENTS I MOTIVACIÓ

- 1. L'any 2018 la Diputació de Girona va executar la millora de la corba en el PK 2+820 i de l'accés del PK 2+090 en la carretera GI-534, de Salitja.

- 2. El mateix any 2018 es va formalitzar un conveni entre la Diputació de Girona i l'Ajuntament de Vilobí d'Onyar de cessió d'un tram sobrant de la carretera per accedir a la zona del cementiri i com a via verda. La Diputació de Girona constata que amb l'execució de les obres esmentades es va rectificar una corba entre els PK 0+190 i el PK 0+280, quedant el tram de carretera vella sobrant.

- 3. Un tros de l'antiga carretera es va deixar sense cedir a l'Ajuntament de Vilobí d'Onyar, ja que el propietari de la parcel·la veïna el volia comprar. No s'ha arribat a cap acord amb el propietari. Es tracta d'un tram sobrant annexat al tram que es va cedir el 2018, el qual fa funció de via verda.

- 4. L'Ajuntament de Vilobí d'Onyar demana la cessió del tram sobrant de la zona de l'antic traçat de la carretera per utilitzar-lo com a camí públic i via verda.

En virtut de tot això, formalitzen aquest conveni amb subjecció als següents:

 

PACTES

 

1. La Diputació de Girona cedeix la titularitat del tram sobrant de l'antic traçat en el marge dret del PK 2+820 de la carretera GI-534, de Salitja, que té una superfície de 834,46 m2 (d'acord amb el plànol adjunt).

 

2. L'Ajuntament de Vilobí d'Onyar declara conèixer i acceptar les característiques i estat de conservació d'aquest tram sobrant i adquireix, de ple dret i a tots els efectes, el tram sobrant indicat en el paràgraf anterior per incorporar-lo al seu patrimoni.

 

3. Aquesta cessió serà vàlida i eficaç en el moment de la signatura d'aquest conveni. A aquests efectes, es considerarà la data de la darrera signatura. A partir d'aquest moment l'Ajuntament de Vilobí d'Onyar es farà càrrec del seu manteniment i explotació íntegra.

 

4. Les parts resoldran de comú acord les diferències que puguin sorgir en relació amb aquest conveni. En cas que es puguin plantejar qüestions litigioses es resoldran per la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

I, en prova de conformitat, les persones que l'atorguen signen aquest conveni."

 

Girona, 18 de juny de 2024

 

Miquel Noguer i Planas

President

 

 

ANNEX. PLÀNOL

 

(Vegeu la imatge al final del document)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
290027 {"title":"ANUNCIO por el que se hace público el Convenio entre la Diputación de Girona y el Ayuntamiento de Vilobí d'Onyar para la cesión al Ayuntamiento de un tramo sobrante de la carretera GI-534.","published_date":"2024-06-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"290027"} catalunya administración local,Diputación de Girona,DOGC,DOGC 2024 nº 9192 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-27/290027-anuncio-se-hace-publico-convenio-diputacion-girona-ayuntamiento-vilobi-onyar-cesion-ayuntamiento-tramo-sobrante-carretera-gi-534 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.