ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial del Reglamento del Consejo de Educación Municipal de Martorell.

En sessió ordinària del ple de l'Ajuntament de Martorell tinguda el dia 17 de juny de 2024 es va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

 

[Primer.- Aprovar inicialment el Reglament del Consell d'Educació Municipal de Martorell, de conformitat amb el text que figura a l'expedient.

 

Segon.- Sotmetre a informació pública el present expedient i el text del Reglament aprovat inicialment pel termini de trenta dies hàbils, per tal que s'hi puguin presentar al·legacions, reclamacions o suggeriments, mitjançant la inserció dels anuncis corresponents al Butlletí Oficial de la província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un dels mitjans de comunicació escrita diària i als tauler d'edictes físic i electrònic de l'Ajuntament de Martorell. El termini d'informació pública començarà a comptar des de l'endemà de la darrera de les publicacions oficials suara esmentades.

 

Tercer.- Disposar que, si no s'hi formula cap al·legació, reclamació o suggeriment dintre del termini d'informació pública, el Reglament que ara s'aprova inicialment restarà aprovat definitivament sense necessitat de cap tràmit ulterior.

 

Quart.- Publicar el text del Reglament aprovat inicialment en el Portal de la Transparència de l'Ajuntament de Martorell. ]

 

L'expedient es pot examinar:

. Presencialment a la secretaria d'aquest Ajuntament (carrer Mur, 61, 1a. planta, de Martorell), de dilluns a divendres no festius, des de les 9:30 a les 14:30 hores.

. Telemàticament al Portal de la Transparència de l'Ajuntament de Martorell, al qual es pot accedir a través de l'enllaç https://martorell.eadministracio.cat/transparency , dins de la rúbrica "Acció de govern i normativa", apartat "Normativa, plans i programes", subapartat "Memòries i documents dels projectes normatius en curs".

 

Martorell, 18 de juny de 2024

 

Xavier Fonollosa i Comas

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
287836 {"title":"ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial del Reglamento del Consejo de Educación Municipal de Martorell.","published_date":"2024-06-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"287836"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Martorell,DOGC,DOGC 2024 nº 9191 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-26/287836-anuncio-se-somete-informacion-publica-aprobacion-inicial-reglamento-consejo-educacion-municipal-martorell https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.