ANUNCIO sobre escisión parcial de La Fageda Fundación en favor de la Fundación Noima.

En compliment del que disposen els articles 314-1.5, 314-2.5 i 335-3 de la Llei 4/2008, de 24 d'abril, del Llibre Tercer del Codi Civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques ("CCCat"), es fa públic que, en data 14 de maig de 2024, el patronat de La Fageda Fundació ("La Fageda") va adoptar un acord d'escissió parcial de La Fageda, com a fundació escindida, de la seva branca d'activitat relativa a l'escola de noves oportunitats de La Garrotxa en favor de Fundació Noima ("Noima"), com a fundació beneficiària ("Escissió Parcial"). L'Escissió Parcial va ser aprovada en els termes del projecte d'escissió parcial elaborat pel patronat de La Fageda en data 10 d'abril de 2024 ("Projecte d'Escissió Parcial").

Així mateix, en data 27 de maig de 2024, el patronat de Noima va adoptar un acord d'aprovació de l'Escissió Parcial i, per tant, d'acceptació de l'adquisició de la referida branca d'activitat en els termes del Projecte d'Escissió Parcial. En conseqüència, amb l'efectivitat de l'Escissió Parcial, Noima adquirirà a títol gratuït tots els actius, passius i elements de patrimoni net que s'escindeixen del patrimoni de La Fageda, i se subrogarà en els contractes, convenis i elements configuradors de solvència tècnica que s'identifiquen degudament al Projecte d'Escissió Parcial.

Als efectes oportuns, es deixa constància del dret dels creditors de La Fageda i de Noima a obtenir el text íntegre dels respectius acords i a oposar-se per escrit a l'Escissió Parcial dintre del termini d'un mes, a comptar des de la data de publicació d'aquest anunci, en els termes previstos al CCCat, en cas que els seus crèdits hagin nascut abans de la publicació i no estiguin suficientment garantits.

 

Olot, 31 de maig de 2024

 

Joan Cañada Campos

Secretari dels Patronats de La Fageda Fundació i Fundació Noima

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
285834 {"title":"ANUNCIO sobre escisión parcial de La Fageda Fundación en favor de la Fundación Noima.","published_date":"2024-06-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"285834"} catalunya DOGC,DOGC 2024 nº 9190,La Fageda Fundación,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-25/285834-anuncio-escision-parcial-fageda-fundacion-favor-fundacion-noima https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.