ANUNCIO relativo a la oferta de trabajo de oficial electricista para el mantenimiento de depuradoras de aguas residuales.

 

1. ENTITAT CONVOCANT

Depuradores d'Osona S.L, empresa mixta del Consell Comarcal d'Osona dedicada a l'explotació del sistema de sanejament de la comarca.

 

2. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

Degut a la jubilació parcial anticipada sol·licitada per un operari elèctric ha sorgit la necessitat d'ocupar d'una vacant d'oficial electricista per al manteniment de les depuradores d'aigües residuals (EDARS) i els pous de bombament del sistema de sanejament de la Comarca d'Osona.

- El lloc de treball està centralitzat a la Depuradora d'aigües residuals de VIC amb desplaçaments per donar servei a les altres depuradores i pous de bombament que gestiona l'empresa dins la comarca d'Osona

- Atès que l'activitat de la nostra empresa és de Servei Públic les 24h del dia i 365 dies a l'any, l'horari laboral podrà ser variable i flexible, normalment als matins. En casos d'urgència i guàrdies, també podrà ser en de caps de setmana i festius. Per aquest motiu es requereix disponibilitat per a realitzar guàrdies presencials els caps de setmana i/o dies festius entre setmana.

Aquesta convocatòria està regulada pel Procediment per a la selecció i contractació de personal, i per la promoció interna de la plantilla de Depuradores d'Osona SL, vigent des del juny del 2023.

 

3. TASQUES, FUNCIONS I RESPONSABILITATS

Serà l'encarregat/da d'executar les operacions de manteniment elèctric correctiu i preventiu en els equips i és la persona que ha de garantir la bona explotació d'aquest tipus d'instal·lacions. És un perfil de caràcter tècnic en l'àmbit de l'electricitat que idealment hauria de comptar amb experiència i coneixements en el manteniment d'instal·lacions industrials.

- Reparació i supervisió d'avaries elèctriques produïdes a les instal·lacions de sanejament en base a la distribució de les mateixes que realitzi el Responsable de Manteniment.

- Modificació i millora de la maquinària de treball així com de les instal·lacions.

- Noves instal·lacions per a nous equipaments i sensors

- Fabricació i modificació de quadres elèctrics.

- Realització del manteniment preventiu i correctiu i neteja de quadres i equips en base a allò establert en el Pla de manteniment.

- Detectar anomalies en el funcionament dels equips mecànics i elèctrics mitjançant la inspecció visual en el moment de realitzar els preventius.

- Compliment dels registres d'incidències de les màquines i equips seguint els procediments establerts així com de la documentació relativa a les mateixes.

 

4. REQUISITS SOL·LICITATS

- Estudis de formació de Grau Mig o equivalent (FP1 o FP2) en electricitat, electromecànica i/o instal·lacions elèctriques.

- Experiència en electricitat, electrònica i manteniment industrial o acreditar experiència professional equivalent (mínim 2 anys)

- Disponibilitat per adaptar-se a diferents horaris i torns de treball (matí, tarda o nit), així com per realitzar torns de treball o guàrdies en caps de setmana i festius o adherir-se a un contracte de Disponibilitat específic.

- Carnet de conduir B

- Vehicle propi.

- Pràctica habitual d'eines informàtiques / ofimàtica bàsica.

- Nivell B2 de català (nascuts abans del 1972)

Tot i no ser imprescindible, es valorarà el disposar d'una formació addicional en explotació i manteniment de plantes depuradores i el carnet d'instal·lador elèctric autoritzat.

A més es valorarà:

- Iniciativa

- Capacitat d'autonomia

- Valoració individuals d'aptituds en l'entrevista

 

5. S'OFEREIX

Plaça fixa en administració pública amb contracte de relleu indefinit a jornada complerta, amb un període inicial de prova, a temps complert de 40 hores setmanals de dilluns a divendres, i amb rotació de guàrdies.

Retribució segons experiència en categoria GP 2A/OP electromecànic del Conveni Col·lectiu del cicle integral de l'aigua de Catalunya (codi conveni 79100125012014)

 

6. PUBLICACIÓ DE LA SELECCIÓ

Les bases aprovades, es publicaran al BOPB, DOGC, i a la pàgina web de Depuradores d'Osona. Aquí s'establirà la documentació a enviar, terminis, avaluació, etc.

 

7. ADJUDICACIÓ DE LA SELECCIÓ

La persona que assoleixi una major puntuació serà proposada per al lloc de feina.

Dels candidats admesos que no hagin estat finalment seleccionats, s'establirà una llista de major a menor valoració per a destinar-la com a borsa de treballadors de l'empresa de manera que no sigui imprescindible tornar a efectuar un procés de selecció per a cobrir vacants eventuals futures que puguin sorgir durant 2 anys per a una posició semblant.

 

 

Vic, 13 de juny de 2024

 

Gil Casanovas Font

Gerent - Director tècnic

 

Anna Casals Puig

Responsable de Persones

 

 

BASES ESPECÍFIQUES QUE REGIRAN EL PROCÉS SELECTIU D'UNA PLAÇA D'OFICIAL ELECTRICISTA, PERSONAL LABORAL DE L'EMPRESA DEPURADORES D´OSONA S.L.

 

1. Objecte d'aquestes bases.

És objecte de les presents bases regular el procés selectiu/promoció interna mitjançant sistema de concurs -oposició, per proveir en propietat 1 plaça d'oficial electricista pel manteniment de les Plantes Depuradores de la comarca d'Osona, enquadrada dins del grup de classificació de la plantilla de personal laboral fix de la Empresa Depuradores d'Osona S.L. Aquesta plaça ha quedat vacant com a conseqüència de la jubilació parcial sol·licitada per un treballador de manteniment elèctric.

Les característiques generals del lloc que es convoca són les següents:

Denominació de la plaça: Oficial manteniment elèctric

Règim: laboral indefinit fix

Número de places convocades: 1

Sistema de selecció/promoció interna: Concurs - oposició

Dedicació: jornada completa

Categoria professional: GP2A

Funcions:

- Reparació i supervisió d'avaries produïdes a les EDARs en base a la distribució de les mateixes que realitzi el Responsable de Manteniment.

- Modificació i millora de la maquinària de treball així com de les instal·lacions.

- Realització del manteniment preventiu i correctiu i neteja de quadres i equips en base a allò establert en el Pla de manteniment.

 

2. Requisits que han de complir les persones aspirants.

Per tal de ser admesa als procediments selectius, la persona aspirant ha de reunir en la data de finalització del termini per a la presentació d'instàncies, i mantenir-se fins a la data de nomenament o contractació, els requisits següents:

a) Ciutadania:

- Tenir ciutadania espanyola d'acord amb les lleis vigents.

- Tenir ciutadania d'algun dels estats membres de la Unió Europea o dels estat que, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors.

- També podran ser admesos el cònjuge de les persones espanyoles i de les nacionals dels estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret, menors de 21 anys o majors que visqui a les seves expenses.

- Els ciutadans/es estrangers/es que no pertanyin a la Unió Europea, sempre que tinguin acreditada la condició de residents a Espanya que inclogui la corresponent autorització de treball.

En qualsevol cas, les persones que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar la seva nacionalitat i també si s'escau qualsevol documentació que se'ls hi sol·licites acreditativa del compliments dels requisits detallats en aquest subapartat a).

b) Capacitat: posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l' exercici de les funcions pròpies de les places convocades, i no patir cap malaltia o disminució física o psíquica que impedeixin l'exercici de les funcions pròpies de la plaça a proveir.

c) Edat: haver complert 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

d) Titulació: Estudis de formació professional (FP1 o FP2) en electricitat, o electrònica, o equivalent.

e) Habilitació: no haver estat separat/ada mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupaven en el cas del personal laboral, en el que hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública. Els requisits indicats anteriorment s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s'han de continuar complint fins a la presa de possessió com a funcionaris/àries de carrera o contractació laboral.

f) Llengua catalana: estar en possessió del certificat de suficiència (nivell B2) que expedeix la direcció General de Política Lingüística o alguna de les titulacions equivalents, d'acord amb el Decret 3/2014, de 7 de gener, sobre avaluació i certificació de coneixements de català.

Les persones aspirants que no acreditin documentalment els coneixements de llengua catalana hauran de superar una prova específica de coneixements de llengua catalana de nivell corresponent, amb caràcter obligatori i eliminatori, la qual es qualificarà d'apte o no apte. L'acreditació del nivell de llengua catalana es podrà efectuar fins a la realització de les proves.

g) Permís de conduir de vehicle classe B.

 

3. Presentació de sol·licituds.

La presentació de sol·licitud per participar en el procés selectiu per part de qualsevol persona interessada implica la plena i total acceptació del contingut íntegre de les bases.

Les persones interessades en prendre part en la convocatòria hauran de fer-ho constar mitjançant l´enviament del model de sol·licitud annex les bases generals per correu electrònic a l'adreça acasals@depuradoresosona.cat, o presencialment a les oficines de Depuradores d'Osona a l'Edifici del Sucre, Cr. Raimon d'Abadal i Viñals 5, 4rta planta de Vic (Barcelona) i qualsevol dels mitjans admesos per l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir de la publicació d'aquest document. Documents a adjuntar:

Per ser admeses i, si escau, participar en les proves selectives corresponents, les persones aspirants manifestaran a les sol·licituds de participació que reuneixen totes i cada una de les condicions exigides a les bases generals, referides sempre a la data d'expiració del termini de presentació d'instàncies.

- DNI o similar

- Documentació relativa a l'acompliment dels apartats d), f), g), h), i) de l'apartat anterior

- Acompliment lletra e) de l'apartat anterior (Annex I omplert i signat)

- Informe de vida laboral actualitzat

 

4. Admissió d'aspirants.

Haurà de ser d'acord al disposat a les bases generals reguladores dels processos selectius i a la normativa d'aplicació.

 

5. Tribunal qualificador.

Tant la designació i la composició dels Tribunals Qualificadors com el procediment d'actuació i l'adopció d'acords, així com la resta de qüestions que poguessin sorgir, s'ajustaran en tot moment al previst a les bases generals i a la normativa vigent.

 

6. Sistemes selectius ordinaris/de promoció interna per al personal laboral.

Els processos selectius s'ajustaran a allò disposat a aquestes bases específiques i, en allò no previst, a les bases generals reguladores dels processos Selectius.

El sistema de selecció serà el de concurs oposició, d'acord amb el següent procediment:

6.1. Fase d'oposició.

La valoració màxima d'aquesta fase serà de 30 punts.

La fase d'oposició constarà de les proves que s'indiquen a continuació, l'ordre dels quals serà lliurement acordat pel tribunal:

a) Prova teòrica: coneixements comuns i específics.

La valoració d'aquesta prova serà entre 0-15 punts.

b) Prova pràctica: cas pràctic.

La valoració d'aquesta prova serà entre 0-15 punts.

El resultat final de la fase d'oposició serà la suma de les puntuacions obtingudes en el conjunt de les proves obligatòries, i quedaran eliminades les persones aspirants que obtinguin una puntuació total inferior als 15 punts, tenint un mínim de 7 punts en cadascuna de les proves.

6.2 Fase de concurs

S'accedirà a aquesta fase en cas d'haver superat la fase d'oposició amb una puntuació igual o superior als 15 punts.

Consistirà en valorar determinades condicions de formació, mèrits i nivells d'experiència, adients amb les característiques de la plaça convocada, sempre que siguin al·legats i acreditats documentalment per les persones aspirants

La valoració màxima d'aquesta fase serà de 70 punts

Seran mèrits avaluables d'acord amb el barem següent:

a) Per experiència professional, un mínim de 2 anys, i fins a un màxim de 30 punts, a raó de:

a. Experiència en manteniment elèctric. Fins a 20 punts

b. Experiència en el sector de sanejament en manteniment elèctric. Fins a 10 punts addicionals.

L'experiència s'acredita amb l'informe de vida laboral i contracte, emès dins el mes anterior a la finalització del termini de presentació d'instàncies.

b) Cursos i activitats formatives que tinguin relació directa amb les funcions a desenvolupar en el lloc de treball fins a un màxim de 10 punts:

L'acreditació de la formació es farà mitjançant la certificació, amb especificació de l'entitat organitzadora, la denominació del curs i la durada del curs en hores o en crèdits.

En el cas d'acreditacions en què la durada estigui expressada en crèdits, s'aplicarà l'equivalència d'1 ECTS = 25 hores.

No seran objecte de valoració les activitats formatives respecte de les quals no s'acrediti el nombre d'hores, ni tampoc els títols que s'exigeixin com a requisit per a l'accés a cada convocatòria.

Les persones que disposin de carnet d'instal·lador (bàsic o avançat) obtindran directament els 10 punts.

c) Entrevista curricular: es valorarà amb un màxim de 30 punts, sense que sigui eliminatòria

6.3 Resolució del procés selectiu:

La puntuació final vindrà determinada per la suma de les puntuacions obtingudes en el conjunt dels exercicis de la fase d'oposició i dels punts aconseguits en la fase de concurs establint-se la ponderació següent:

1. Qualificació de la fase d'oposició: la puntuació d'aquesta fase serà del 30 %.

2. Qualificació de la fase de concurs: la puntuació d'aquesta fase serà el resultat de sumar les puntuacions obtingudes sobre la base dels diferents mèrits valorables, amb una valoració d'un 70 % de la puntuació total.

 

7. Llista d'aprovats i presentació de documents.

En el termini de vint dies a partir de la publicació dels resultats del procés els aspirants proposats aportaran els documents que es relacionen a les bases generals.

 

8. Contractació de personal laboral fix.

La formalització de contracte s'ajustaran en tot moment al previst a les bases generals i a la normativa vigent.

 

9. Borses de treball.

El funcionament de les borses de treball es regirà pel previst a l'oferta en concret, a les bases generals i a la normativa d'aplicació.

 

 

ANNEX I. DECLARACIÓ RESPONSABLE

 

Sr./Sra. (...), amb DNI (...), amb domicili a efectes de notificació (...), Telèfon de contacte, (...) i correu electrònic (...),  

 

DECLARO:  

 

1. Que reuneixo totes i cadascuna de les condicions que s'estableixen a la convocatòria per a optar a aquest lloc de treball.  

 

2. No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a l'exercici de funcions públiques.  

 

I per que consti, firmo el present en (...) a (...) de (...) de 2024. 

 

Signat: (...)

 

SR. PRESIDENT DE L'EMPRESA DEPURADORES D'OSONA S.L. 

 

AVÍS LEGAL. 

De conformitat amb la Llei Orgànica 3/2018, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, aquesta Administració l'informa que les dades de caràcter personal que s'obtinguin de la seva sol·licitud seran incorporades i tractades de forma segura i confidencial en els corresponents fitxers. La recollida i tractament d' aquestes dades té com a finalitat l' exercici per part d' aquesta Administració de les funcions i competències atribuïdes legalment, incloses les relatives a la comunicació, notificació i qualsevol altra actuació que es derivi de les relacions juridicoadministratives dutes a terme en aquesta Administració i de les que vostè sigui titular; així com la formació i manteniment dels propis fitxers. Si ho desitja, pot accedir a les dades facilitades, així com de sol·licitar, si s'escau, la seva rectificació, oposició o cancel·lació, dirigint una comunicació escrita a aquesta Administració. 

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
285827 {"title":"ANUNCIO relativo a la oferta de trabajo de oficial electricista para el mantenimiento de depuradoras de aguas residuales.","published_date":"2024-06-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"285827"} catalunya administración local,Depuradores d'Osona, SL,DOGC,DOGC 2024 nº 9190 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-25/285827-anuncio-relativo-oferta-trabajo-oficial-electricista-mantenimiento-depuradoras-aguas-residuales https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.