ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria y las bases del puesto de trabajo 1809 TAG, adscrito a la secretaría general del Ayuntamiento de Rubí (sel. 12/2024).

La Junta de Govern Local en sessió del dia 12 de juny de 2024, amb l'advertiment a què fa referència l'article 206 del ROF, adoptà entre altres el següent acord:

 

"Fets

 

1. En data 25 de setembre de 2023, la vicesecretària emet un informe mitjançant el qual posa de manifest la necessitat de cobertura d'un lloc de treball de tècnic d'administració general adscrit al departament de Secretaria per vacant, i sol·licita que s'iniciïn els tràmits per cobrir definitivament, mitjançant concurs, el lloc de treball de TAG (numero 1809), de conformitat amb el que es disposa a la Relació de Llocs de Treball.

 

2. L'esmentat lloc de treball de TAG consta vacant en l'actual Relació de Llocs de treball, d'acord amb el següent detall:

 

Codi

Denominació lloc

Unitat Orgànica

Grup

Escala

Subescala

C Destí

Punts CE

Tipus de Jornada

Sistema provisió

1809

T.A.G.

U027 - SECRETARIA GENERAL

A1

ESCALA D ADMINISTRACIO GENERAL

SUBESCALA TECNICA

22

41

Jornada habitual

Concurs

 

 

3. A efectes econòmics, cal dir que la dotació s'ha gravat a càrrec de la bossa de vinculació número 9 que, a data 24 de maig de 2024, té un disponible de 431.751,47€. Las incorporacions posteriors i dotades s'ajustaran per adequar-se al crèdit disponible.

 

4. L'informe emès en data 24 de maig de 2024 pel Servei de Recursos Humans conclou favorablement respecte la convocatòria del present procés selectiu atesa la necessitat manifestada per la vicesecretària, mitjançant informe de data 25 de setembre de 2023, i atès que s'ha reservat el crèdit necessari mitjançant el document comptable A corresponent, amb número d'apunt previ 920240003496.

 

Fonaments de dret

 

Primer. La redacció de les bases que regularan el present procés selectiu, i que s'adjunten com a Annex a aquesta proposta, dona compliment a les Bases generals que regulen la mobilitat interna de llocs de treball a proveir per sistemes de concurs de l'Ajuntament de Rubí, aprovades per la Junta de Govern Local en data 24 de setembre de 2013.

 

Segon. El Capítol 1 del Títol IV del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 de octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (TREBEP), regula l'Accés a l'ocupació pública i adquisició de la relació de servei.

 

Tercer.- L'article 101 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local (LRBRL) preveu que "Els llocs de treball vacants que hagin de ser coberts pels funcionaris a què fa referència l'article anterior es proveiran a convocatòria pública pels procediments de concurs de mèrits o de lliure designació, d'acord amb les normes que regulin aquests procediments a totes les administracions públiques".

 

Quart.- L'article 64 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un Text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública disposa, dins del seu títol 5, De la provisió dels llocs de treball, el següent:

"Les convocatòries, tant les de concurs com les de lliure designació, han de ser publicades en el DOGC, i han d'establir un termini de quinze dies hàbils per a la presentació de les sol·licituds (...)"

 

Vista la proposta de la cap de l'Àrea de Personal i del regidor de Projecció de Ciutat, Promoció Cultural, Innovació, Desenvolupament Econòmic i Recursos Humans, de data 27 de maig de 2024, i l'informe tècnic del Servei de Recursos Humans, de data 24 de maig de 2024, que consten a l'expedient.

 

Per tot l'anterior i en ús de les facultats delegades per mitjà de Decret d'Alcaldia núm. 4095/2023, de data 17 de juny de 2023, de competències a la Junta de Govern Local, publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona el 22 de juny de 2023.

 

S'ACORDA:

 

Primer.-  Aprovar la convocatòria i les bases específiques reguladores del procés selectiu per a la provisió definitiva, mitjançant concurs específic de mobilitat interna, del lloc de treball 1809.- T.A.G. adscrit a la Secretaria General de l'Ajuntament de Rubí (Sel. 12/2024).

 

Segon.- Aprovar el document comptable A amb número d'apunt previ 920240003496, per tal de respondre del cost que suposarà la provisió del lloc objecte de la present convocatòria.

 

Tercer.- Ordenar la publicació de la convocatòria i les bases al DOGC, la Intranet municipal i al tauler d'anuncis del web de l'Ajuntament de Rubí.

 

Quart.- Notificar la present resolució a les seccions sindicals de la Corporació.

 

Cinquè.- Comunicar la present resolució a la Secretaria general.

 

1.- ASPECTES GENERALS

Aquestes bases tenen per objecte la provisió definitiva, mitjançant concurs específic de mobilitat interna, del lloc de treball 1809.- T.A.G. adscrit a la Secretaria General de l'Ajuntament de Rubí, mitjançant concurs de mèrits (Sel. 12/2024).

Característiques del lloc de treball:

- Grup professional: A1

- Denominació del lloc de treball: T.A.G.

- Ubicació del lloc de treball: U027- Secretaria General

- Requisits específics (titulació i nivell de coneixements de català): Grau universitari en Dret o equivalent i nivell C1 de coneixements de català

- Jornada laboral: Jornada habitual

- Horari: de 8 a 15h

- Funcions genèriques:

- Dissenyar instruments, mètodes o procediments de treball relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Planificar, dirigir, executar, si s'escau, i avaluar accions, programes i projectes del seu àmbit funcional i unitat organitzativa.

- Assessorar i donar suport tècnic tant a nivell intern com extern pel que fa a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Redactar informes tècnics relatius als expedients i matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Elaborar estudis i altra documentació especialitzada relativa a les matèries competència de la unitat i al seu àmbit de coneixement i formular propostes de millora dels serveis.

- Elaborar propostes d'acords i convenis en relació a les matèries incloses al seu àmbit funcional.

- Elaborar ordenances i reglaments en relació a les matèries incloses al seu àmbit funcional.

- Mantenir els contactes necessaris amb tercers (altres administracions, empreses, i altres institucions i organismes) per dur a terme les seves tasques.

- Coordinar i/o participar en projectes transversals de l'Ajuntament d'acord amb el seu àmbit de coneixement.

- Col·laborar en la recerca de subvencions, preparar la corresponent sol·licitud i coordinar la seva justificació.

- Realitzar gestions i tràmits diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Coordinar l'elaboració de bases i convocatòria de subvencions, així com l'avaluació de les sol·licituds presentades i proposta de resolució, d'acord amb els barems establerts.

- Participar en els instruments de coordinació interna de l'àmbit d'adscripció.

- Fiscalitzar i revisar jurídicament els acords municipals que tinguin repercussió econòmica per a l'organització.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament els equips relacionats amb la seva activitat, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Pel que fa al tractament de dades de caràcter personal, adoptar les mesures tècniques i organitzatives necessàries per donar compliment a la normativa vigent en la matèria, així com mantenir el deure de secret i confidencialitat (que es mantindran una vegada acabada la seva vinculació amb la Corporació).

- I, en general, totes aquelles funcions de caràcter similar que li siguin atribuïdes.

- Termini de presentació d'instàncies: 15 dies hàbils des de l'endemà de la publicació al DOGC

- Duració màxima del procés: màxim 2 mesos

El resultat obtingut en aquest convocatòria no generarà una borsa de treball.

 

2.- REQUISITS:

Per prendre part en aquest procés de mobilitat interna s'han de complir els requisits següents.

- Tenir amb I'Ajuntament de Rubí una relació sotmesa al règim jurídic de funcionari de carrera en què està classificat el lloc de treball.

- Estar ocupant actualment una plaça en la plantilla i RLT vigent del mateix grup professional que es convoca: Grup A1

- Estar en possessió de la titulació corresponent o equivalent al grup professional o subgrup convocat: títol de llicenciat o grau equivalent en Dret.

- Acreditar el nivell de coneixements de català que requereixi el grup professional o subgrup: Certificat de suficiència de català (C1) de la Direcció General de Política Lingüística o qualsevol altre reconegut oficialment com equivalent.

 

3.- PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS I RELACIÓ D'ADMESOS:

Les instàncies es presentaran preferentment per mitjans electrònics al Registre General de l'Ajuntament en el termini de 15 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació al DOGC.

Així mateix, es poden presentar a les Oficines de Correus en la forma reglamentàriament establerta (correu administratiu) o per qualsevol de les altres modalitats establertes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de Procediment Administratiu comú de les Administracions Públiques. En aquesta modalitat caldrà enviar còpia escanejada de la sol·licitud segellada per l'organisme receptor, dins el termini establert, a l'adreça electrònica següent rrhh@ajrubi.cat

A les instàncies, caldrà manifestar que es reuneixen totes i cadascuna de les condicions que s'estableixen a la base segona de la convocatòria.

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds es publicarà, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i a la intranet municipal, la relació provisional d' admesos i exclosos, la composició del tribunal, la data, l'hora i el lloc on es realitzarà l'entrevista, en el seu cas.

A partir de l'endemà de la publicació al tauler d'edictes i al web municipal, s'inicia un termini de 7 dies a efectes de possibles al·legacions. L'òrgan que hagi aprovat la llista provisional estimarà o desestimarà les reclamacions formulades. Si se n'accepta alguna, es publicarà la llista definitiva al tauler d'anuncis i la pàgina web municipal.

La llista provisional s'elevarà a definitiva, sense necessitat de nova publicació, si no hi ha candidats/es exclosos/es.

 

4.- MÈRITS:

La documentació a valorar i meritar serà aquella que consta a l'expedient personal del treballador. En cas que es vulgui acreditar altra documentació que no consti a l'expedient personal, caldrà presentar-la acompanyada de la sol·licitud.

- Experiència professional (màxim 4 punts):

En aquesta mobilitat interna només es valorarà el temps treballat a l'Administració Pública en el lloc de treball objecte de la convocatòria (Grup A Subgrup A1) a 0.2 punts per any, fins un total de 4 punts.

- Formació (màxim 5 punts):

Es valorarà la formació adient pel bon desenvolupament de les funcions del lloc de treball.

Si el certificat no específica el nombre d'hores, es considerarà 1 hora per 'jornada' o 'seminari' i 5 hores per 'curs'.

 

Per als grups professionals A1 els barems de formació són els següents:

 

CONTINGUT

Nº HORES

PUNTUACIÓ

 

 

ESPECÍFICA

50 a 100

0.5

101 a 175

0.8

176 a 250

1.2

251 a 325

1.7

326 a 400

2.3

>400

3

 

 

GENERAL

50 a 100

0.3

101 a 150

0.4

151 a 200

0.6

201 a 250

0.8

>250

1

 

 

Per a la valoració de la formació complementària, primer es classificarà la documentació presentada per la persona, segons es consideri general o específica i es sumarà el total d'hores.

Es considerarà Formació general aquella que, tot i no estar directament relacionada amb el lloc de treball i les tasques a desenvolupar, pugui ser útil, a criteri del Tribunal, per a l'exercici de les funcions descrites a l'apartat 1 de les presents Bases.

Es considerarà Formació específica aquella directament relacionada amb les següents matèries:

- Contractació pública

- Gestió de projectes

- Gestió i tramitació administrativa

- Planificació i control de la gestió

- Normativa de l'àmbit de treball

- Conducció de reunions

- Recursos Humans

 

Es valorarà la formació universitària, diplomatures o llicenciatures que es considerin rellevants pel correcte desenvolupament de les funcions del lloc de treball, segons el segons el següent barem:

 

GRUP DE CLASSIFICACIÓ

 

TITULACIÓ

PUNTUACIÓ

 

A1

Altres títols universitaris de grau superior

0.8

Suficiència investigadora

0.9

Doctorat

1

 

 

5.- ENTREVISTA PERSONAL (no eliminatòria)

Practicada la valoració de mèrits i únicament en cas que es produeixi un empat entre els candidats que hagin obtingut la major puntuació, aquests seran convocats a una entrevista personal amb prova d'aptitud per a determinar el desempat i l'aspirant amb major capacitat.

Aquesta entrevista amb prova d'aptitud consistirà en contestar un màxim de cinc preguntes sobre qüestions vinculades a les funcions a desenvolupar, a la normativa de Contractes del Sector Públic i/o de Dret Administratiu comú.

La puntuació màxima que es pot atorgar serà de 2 punts.

 

6.- TRIBUNAL QUALIFICADOR

El tribunal quedarà constituït per:

- Dos representants de Recursos Humans, que realitzaran les funcions de president i secretari, respectivament, del Tribunal. En el cas que no hi haguessin funcionaris de carrera al Servei de Recursos Humans, aquests dos membres podran provenir d'altres departaments, sempre i quan ostentin la condició de ser funcionaris/es de carrera.

- Un treballador del mateix grup professional convocat, que realitzarà les funcions de vocal del Tribunal.

- En qualsevol cas, un dels membres de tribunal serà designat per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

Els òrgans tècnics de selecció, podran acordar, si ho consideren convenient, per raons de temps i disponibilitat, la incorporació d'un especialistes externs a la Corporació, amb veu i sense vot, per col laborar a alguna de les proves o exercicis.

Aquestes persones estaran sotmeses a les mateixes responsabilitats que els membres dels òrgans tècnics de selecció.

Els representants sindicals podran assistir com observadors dels processos de mobilitat.

 

7.- INCIDÈNCIES:

El tribunal queda facultat per interpretar i resoldre qualsevol dubte que es presenti durant aquesta convocatòria."

 

Rubí, 19 de juny de 2023

 

Marta Cuesta García

Vicesecretària general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
285808 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria y las bases del puesto de trabajo 1809 TAG, adscrito a la secretaría general del Ayuntamiento de Rubí (sel. 12\/2024).","published_date":"2024-06-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"285808"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Rubí,DOGC,DOGC 2024 nº 9190 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-25/285808-anuncio-aprobacion-convocatoria-bases-puesto-trabajo-1809-tag-adscrito-secretaria-general-ayuntamiento-rubi-sel-12-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.